Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımm merak etme bişey olmamıştır hem daha çok küçük ki oooo rahat oll

su dalgası ne oluyo ki :26::26::26:
saça fön falanmı çekiliyo :26::26::26::26:

saçını boyattıktan sonra bebeğini kaybeden çok duydum....her bünye aynı değil demek ki...ve acaba benim ve bebeğimin bünyesi sağlam mı diye denemeye gelicek bi yöntem de değil hani...asla boyatmamben saçıma bakım kürü bile yapmıyorum hamileliğim başladığından beri

müdürünün içine doğmuş bence Allah söyletmiş oğlun mu olacak yoksa kız
ben ne yaparım bilmiyorum inşallah çok midem bulanmaz burada çünkü tek tuvalet var:26:

müdürünün içine doğmuş bence Allah söyletmiş oğlun mu olacak yoksa kız
ben ne yaparım bilmiyorum inşallah çok midem bulanmaz burada çünkü tek tuvalet var:26:

kayınbabam daha haberi yokken eşimi kucağında erkek bebekle görmüş benim de içime öyle doğuyor hadi hayırlısı bakalım canım inşallah miden bulanmaz çok zor mide bulantısı

ben de cesaret edemem gibime geliyor ama organik boyalar var çok pahalıya boyuyolar 1-2 kere yaptırabilirm.doktorum ok derse:44::44:

niye ağrıyoki karnın acabaaaa :26::26: bebekmi yerleşiyo yoksaaaa

ayy o ağrı o ağrı mııı acabaaaaaaaa

AAAAyyy bilmiyorum kızlllaaarrr kendi kendime psikolojik mi yapıyorum yine acaba diye düşünüyorum ama ağrıyooo

Hamiş arkadaşlar sizinde olduğu öle ağrı adet olacakmışım gibi ama daha 9-10 gün var

yeni hamiş habereri gelecek inşallaaahhh hadi bakalım canım. yumuşunda geçti senin döllenme olduysaaaa buda onun yerleşme aşamasıdııırrr

öncelikle herkese günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir.kızlarrrrrr yaaa sabah test yaptım pozitif çıktı:)) gittim hemen kan verdim geldim sonucu öğlen alcam ama sanırım hamileyimmmmm :)))) mutluluğumu hemen sizle paylaşmak istedim:))))

ben de cesaret edemem gibime geliyor ama organik boyalar var çok pahalıya boyuyolar 1-2 kere yaptırabilirm.doktorum ok derse:44::44:

kendi rengine boyatın kalsın işte çok mu beyazınız var.ben tutmaz ilk aydan dedim saçımı kendi rengine döndürmedim sarı saç diplerden de kahve kendi rengim geldi ama ellemiyorum...bitkisel mitkisel çok mecbur kalırsanız ve 1 kereye mahsus boyatın en fazla.ki saç boyatmanın da benim durumum haricinde ne mecburiyeti olabilir ki..3 renk var kafamda

Maşallah kuzum yaa bu ne Sabırrr tüüütttüüütüüüüüüü degmesnnnn

canım şu an sabırsız sayılırım.. bi keresinde 17 gün gecikmem olmuştu mevsimsel olarak test yaptım ardından da hasta oldum..
o yüzden bende bekliyorum artık napim
ben çook sabırsızım da niyeyse bikaç aydır sabırlarım yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…