kızlar yaa ben su dalgası yaptırmıştım sacıma pazartesi günü sizce bişey olmuşmudur doktor olmaz dedi boyama ama dedi ama bu da kimyasal sonuçta offf çok suçlu hissediyorum kendimi yaa bazı sitelerde sakıncalı değildir diyor bazıları sakıncalı diyor
yok canım ya şu haftasonu bi kansız geçsinde öyle
kızlar yaa ben su dalgası yaptırmıştım sacıma pazartesi günü sizce bişey olmuşmudur doktor olmaz dedi boyama ama dedi ama bu da kimyasal sonuçta offf çok suçlu hissediyorum kendimi yaa bazı sitelerde sakıncalı değildir diyor bazıları sakıncalı diyor
canım çok beğendim güle güle kullansın kirletsin inşallah
ay çok tatlıymış güle güle giysin bebişimiz hastanelerden çıkarken kıyafeti de hazırmıymış onun
su dalgasını bilmiyorum ama benim bir arkadaşımın doktoru boyadan birşey olmaz demişti..kızın da saçı sarı valla benim bile dip boyam daha çok olurdu ondan..hamişlik boyunca boyattı şimdide bebişi oldu hiçbirşey yok..ama sonradan birşey olur mu bilmiyorum:44::44::44:
biligisayar saklamak kolay oluyor asıl sorun mide bulantısı arada bi odama oturmaya geliyorlar bende ki öğürmelerin haddi hesabı yok geçen gün öğrendiğimde çikolata dağıttım müdürün odası çok kalabalıktı ben girmedim müdür demiş ki kimin oğlu olacaksa hayırlı olsun demiş tabiiii ben şoklardayımmm bid eoğlu demiş flaş flaş flaş
su dalgası ne oluyo ki :26::26::26:
saça fön falanmı çekiliyo :26::26::26::26:
müdürünün içine doğmuş bence Allah söyletmiş oğlun mu olacak yoksa kız
ben ne yaparım bilmiyorum inşallah çok midem bulanmaz burada çünkü tek tuvalet var:26:
inşallah birşey olmamıştır :18::18::18::18:
saçını boyattıktan sonra bebeğini kaybeden çok duydum....her bünye aynı değil demek ki...ve acaba benim ve bebeğimin bünyesi sağlam mı diye denemeye gelicek bi yöntem de değil hani...asla boyatmamben saçıma bakım kürü bile yapmıyorum hamileliğim başladığından beri
canım kalıcı olarak saça dalga veriyorlar verirken farklı kimyasallar da kullanılıyor
inşallah birşey olmamıştır :18::18::18::18:
niye ağrıyoki karnın acabaaaa :26::26: bebekmi yerleşiyo yoksaaaa
ayy o ağrı o ağrı mııı acabaaaaaaaa
canım kalıcı olarak saça dalga veriyorlar verirken farklı kimyasallar da kullanılıyor
AAAAyyy bilmiyorum kızlllaaarrr kendi kendime psikolojik mi yapıyorum yine acaba diye düşünüyorum ama ağrıyooo
Hamiş arkadaşlar sizinde olduğu öle ağrı adet olacakmışım gibi ama daha 9-10 gün var
ben de cesaret edemem gibime geliyor ama organik boyalar var çok pahalıya boyuyolar 1-2 kere yaptırabilirm.doktorum ok derse:44::44:
Maşallah kuzum yaa bu ne Sabırrr tüüütttüüütüüüüüüüdegmesnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?