Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah mutluluğunuzu bozmasın bitanem ya

ayy canım nazar değmesin size , nasıl güzel seviyorsun kocanı maşallahhAllah nazarlardan saklasın Allah mutluluğunuzu daim kılsın..bebişinizle birlikte bir ömür boyu

amin canım hiç birimizin evindeki huzuru bozulmasın inşallah...yoksa nasıl yaşanır...:44:

amin canım benim inşallah
valla bi surat assın aklıma binbir türlü şey geliyor.. acaba ben mi bişey yaptım bilmeden diye..
evlilik gibisi yok ya kendinden çook kocanı düşünüyosun..
bende çook seviyorum bitanemi ya

aaaahh amin canım cümleten

canım işte ben de kocişimi çok seviyorum ama benim kocam duygularını hiç belli edemeyen bir insan uğraşsa da beceremiyo..
tek taraflı gözükmesin diye ben de kendimi tutuyorum..ama 2-3 günlüğüne ailemin yanına gidip döndüğümde, hasta olduğumda ya da beni kırdığında bana öyle bir ilgi gösteriyor ki çok şımarıyorum o zaman daaa

evet canım bence de evlilik gibisi yok...şimdi artık öcü gibi gösteriyolar evliliği sinir oluyorum evleneceğimiz zaman az çekmedim ben etrafımdan yok daha gençsin önce okulunu bitir bi işe gir bilmem ne...kardeşim ben okumam çalışmam demiyorum ki...evlendikten sonra da olur bi şekilde ne olcak yani...yok efendim erkekler şöyledir böyledir düğünden sonra değişirler falan filan...öldüm öldüm düğüne kadar!!!ama şimdi de diyorum ki neden daha önce evlenmemişim neden bu kadar geç kalmışız diye kızıyorum...eşim de aynı şekilde diyo liseden sonra hemen evlenseydik şimdiye 4-5 yaşlarındaydı çocuğumuz diyo

benimki de öyleydi de ufaktan düzeldi...başbaşayken deli doluyken çok tatlıyız ama başkalarının yanında odunluğumuzdan ödün vermeyiz

amin canım hiç birimizin evindeki huzuru bozulmasın inşallah...yoksa nasıl yaşanır...:44:
duygulandırdın kız beniii bizde 10 yıl birliktelikten sonra evlendikkk...şükürler olsunn çok mutluyuzzz

aman okulu niye bahane ediyorlarsa..
bak bana şu an ne güzel okuyorum en büyük destekçimde eşim..
çook şükür mutluyum huzurluyum.. düşman çatlatıyoruz resmen..
evet bencede eşin doğru demiş şimdi kızın 4 yaşında olurdu sana su bile getirirdi

kı kı kı kı kı kızım mııı

eveeeeeeeeettttttttttt

bişey itiraf edeyim mi...ben hep erkek istiyodum ya...geçen gün kız cicileri baktık içim gitti...şimdi değerim ve nub teorim de erkek gösteriyo ya...ama ben kız istiyom şimdi nasıl olcak:44::44::44: hatırlıyo musun koyduğum sarışın maviş kız çocuğunu ondan istiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…