Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu bebekler gerçekmi yaa hepinizinki ayrı güzell Allahımmm kızımmm mı olsunkiii nolsun yarebbim oglan istiyodum aslında ama şuan offfffffffffffffffffffffffffffffffff çok tatlıııııııııı

selam kızlarrrr rüyaların çıkma ihtimali varmı acaba ki habere rüya görüyom cinsiyetini merak ediyorum ama üstüne düşmüyorum ki rüyalarım cinsiyete çıkıyor doğrumu acaba RABBİM bana gösteriyor mudur ? oğlan olcak yazıo sizlerr böyle cinsiyetle ilgili rüyalar görüyomusunuz peki :2:

Bakınnnnnnnn Bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn ufffffffffffffffffffffffffffffffffff hammmmmmmmmmmmmm

Eklentiler

• $67004_351147398328690_307705028_n.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 33

benim annem kardeşime görmüştü..oğlun olacak adını Mehmet koy demiş bir ses..
Kardeşim erkek ve adı da Mehmet Mert

benim annem kardeşime görmüştü..oğlun olacak adını Mehmet koy demiş bir ses..
Kardeşim erkek ve adı da Mehmet Mert

yok be kardeşim bana öle ses yok da gördüklerim hep cinsiyeti için çıkıo işte hamile kadının görmesi erkek çocuğa doğuracağına çıkyo tabi rüyalara inanmamak olmaz ama yine de meraklanıyom da öğrenmeme en az 4 5 hafta var yaa

valla ben ilk hamile kaldığım zaman görmüştüm beşiz doğurmuşum2 oğlan 3 kız mı 3 oğlan 2 kız mı ne...oğlanı verdiler ilk olarak kucağıma sol göğsümden süt gelmedi sağ göğsüme dayadım çok güzel süt geldi ve bebek de güzel emdi...şimdi cinsiyet kesin belli değil ama sağ göğsümdeki süt bezleri daha erken oluşmaya başladı...eşim kız gördü bi kere...karısı hamile bi adam rüyada kız görürse karısı oğlan doğurur diyodu tabirde...bi arkadaşım da geçen gün boyum kadar iki oğlum olduğunu görmüş bekliyoruz bakalım

ben ayna vardı elimde aynaya bakmadım işte kadın aynada kendini görürse kızı olacagını erkek görürsede oğlu olac...yazıo da ben bakmadım aynaya e bide bugün adet oldum rüyaamda kan akıyodu ordan şıkır şıkır ALLAHIM bunu böyle 3 aylık gebeyim buda neyin nesi diyorum kendime rüyamada işte baktım bu da erkek doğuracağına.... kız mı irkek mi kız mı irkek miii ilkim kız tabi bu oğlan olsun istiyom ya ben hayırlısını versin RABBİM da başka bişi demem sağlıklı olsunlar eli kolu düzgün olsun yeterrr RABBİMM güzel RABBİMM

ya ovülasyon testleri gebeliği gösteriyor diye bir çok kez okudum burdan ben dün yaptım yukarıdaki gibi çıktı anlamadım niye böyle oluor ben ovülasyon testlerine başladığımdan beride 2 ikinci çizgi silikte olsa göründü ama dünki dahada koyuydu

öyle tabi ikisi de yok daha bizde bakalım rabbim neyi münasip görecek...ben de ilkimin erkek ikincimin kız olmasını istiyorum hep abilik etsin kızıma diye...ilki kız olursa ikinciye cesaret edemem ya o da kız olursa diye..malum bu devirde çok zor kız büyütmek hele ki iki tane birden...altından kalkabilir miyim bilmiyorum...rabbim onun gücünü de verir gerçi vercek oldu mu ama işte gönlümdeki bu inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar

hiç anlamıyorum canım bunlardan:26:

evet öyle diyorlar bende okudum onu canım... Benimkisi silik silik sonra koyulmaya başladı sonra yine silikleşti... :26::26: Hayırlısı olsun inşallah mutlu haberi alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…