yok canım daha yapıyı oluşturcak bilmemneler oluşuyo...sen böyle dedin ya kıl yumağı yutmuş kedi gibi öğürdüm:120::120::120::120::120::120::120:
evet öyle diyorlar bende okudum onu canım... Benimkisi silik silik sonra koyulmaya başladı sonra yine silikleşti... :26::26: Hayırlısı olsun inşallah mutlu haberi alıcaz
hiç anlamıyorum canım bunlardan:26:
hahahahahahahha kıllanacakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
napim kuzum işte böyle böyle güzel haberi alabilmek için çabalıyorum günler geçmiyor
eevveettt neyse hafta sonu çabuk geçer pazartesiii salııııı :18::18::18::18::18::18:
mera gitti ya.. yani gidicektiMerhaba kızlarr benn geldimmm Keyifler nasıll hamiş annelerimi nasıll
Meracığım dr a gitmedinmi daha sen :26:
radyologg yerleşme kanaması olabilir dra gitsen iyi olur
bata 1 hafta var hadi hayırlısı
Merhaba kızlaaar naber nasılsınız?
Mera22 den haber var mı hamiş mi inşallah hamiştir :)))
Merhaba kızlaaar naber nasılsınız?
Mera22 den haber var mı hamiş mi inşallah hamiştir :)))
bhcg'si 1.2 çıkmış doktora gittiler canım
inşallah vardır yaaradyolog ne yaptı acaba lekelenmesi olmuştu onun umudum var diyordu :44::44:
canım değer yükselebilir aslında geç döllenme falan olduysa ama bakalım bi dönsün doktordan...kesin ne olduğunu merak ediyoruz biz de...yanı gebelik yok mu?:2::2::2:
Heyyyyyyyyyyyyyyyyy 23 Agustosda yıllık izne çıkıyorum yaşasınnnnn nereye gitsemkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii marmaris bodrum datça kuşadası avşa offfffffffffffffffff akıl veriinnnnnn
aslında avrupa yakasındakiler bi haftasonu buluşsak yüzyüze gelsek tanışsak birbirimize destek versek güzel olmazmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?