- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
Adet geçmeden önce yapmak kolay.. nasılsa daha var diyorsunama şimdi öyle mi ya gelirse ya gelirse stresii :18::18::18::18:
:2::2::2::2::2: kızlar eşime dedim ki akşama test alalım (işten beni eşim alıyo da) aannaammm babamı oluyorum die heveslendi kötü oldumm
kızlar caysun caydin ve buschy arkadaslarımız ceza aldıklarından dolayı topiğe giremiceklermiş haberiniz olsunofffffff:2::2::2:
nıye ceza aldılar şimdi ya.......tam zamanında face de eklemıssınız birbirinizi:26:
çete iş başındaaaaaaaaaaa .ilk güzel haber fındıkabuğundan geldi sıra caydin deeeaynen yaa ohh rahatım ne durduk yere kavga edeceğim kocişimle
kıss deli daha çok erken sakın yapma moralin bozulurrrr. Temmuz çetesiiiiiii haydiii bakalım geri sayım başladııı Temmuz'un 1i oldu bakalım çok az kaldıııı batlaraa
kızlar caysun caydin ve buschy arkadaslarımız ceza aldıklarından dolayı topiğe giremiceklermiş haberiniz olsunofffffff:2::2::2:
selammmmm caydın ve bush neden grileştiniz öyle siz???
kızlar ya ne oluyo ya kadının biri geldi konuştu konuştu gitti arkasından da bizimkiler uzaklaştırıldı..
bu ne saçma iş böyle kimse kötü bişey demedi kii????????
canım ondan cezaalmadılar bu face linklerini paylastıkları için aldılar cezayı büyük ihtimal :26::26::26:
kızlar ya ne oluyo ya kadının biri geldi konuştu konuştu gitti arkasından da bizimkiler uzaklaştırıldı..
bu ne saçma iş böyle kimse kötü bişey demedi kii????????
evet olabilir ama biri söylemiştir gibi geliyo bana
evet olabilir ama biri söylemiştir gibi geliyo bana
tahrık edenlere uymamak gerekır,o kişi ne amacla gelmıskı buraya isteyen istedıgı telden muhabbet eder kıme ne ki?
yaa uf sildiler ama hemen ne olmuş ki hemmmcanım ondan cezaalmadılar bu face linklerini paylastıkları için aldılar cezayı büyük ihtimal :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?