Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:2::2::2::2::2: kızlar eşime dedim ki akşama test alalım (işten beni eşim alıyo da) aannaammm babamı oluyorum die heveslendi kötü oldumm

Adet geçmeden önce yapmak kolay.. nasılsa daha var diyorsun ama şimdi öyle mi ya gelirse ya gelirse stresii :18::18::18::18:

stresi kendin yapıyosun bak ya olursa diye..... boşver düşünme tecrübe var karsında bak

:2::2::2::2::2: kızlar eşime dedim ki akşama test alalım (işten beni eşim alıyo da) aannaammm babamı oluyorum die heveslendi kötü oldumm

ayyyy ne diye kötü oluyosun evet sanırsam galiba herhalde kesin olabilir de o anlar ne kadar kesin olduğunu zaten

kızlar nasılsınız doktora gıttım hersey ııyı ama su ıkılı testı ıkı gun ıcınde yaptırmam lazım kendınıze ıyı bakın uyucam ben bıraz yorgunum bır selam verım dedım sıze

kızlar caysun caydin ve buschy arkadaslarımız ceza aldıklarından dolayı topiğe giremiceklermiş haberiniz olsun offfffff:2::2::2:

çete iş başındaaaaaaaaaaa .ilk güzel haber fındıkabuğundan geldi sıra caydin deee

kızlar caysun caydin ve buschy arkadaslarımız ceza aldıklarından dolayı topiğe giremiceklermiş haberiniz olsun offfffff:2::2::2:

aaaaaaa niyekiiiiiii niye ceza almışlar

Son düzenleme:
kızlar ya ne oluyo ya kadının biri geldi konuştu konuştu gitti arkasından da bizimkiler uzaklaştırıldı..
bu ne saçma iş böyle kimse kötü bişey demedi kii????????

kızlar ya ne oluyo ya kadının biri geldi konuştu konuştu gitti arkasından da bizimkiler uzaklaştırıldı..
bu ne saçma iş böyle kimse kötü bişey demedi kii????????

canım ondan cezaalmadılar bu face linklerini paylastıkları için aldılar cezayı büyük ihtimal :26::26::26:

Merhaba
Ufak bir açıklama yapayım facebook paylaşımından dolayı değil yazdıkları mesajları sildikleri için ceza aldılar. Kişisel bilgilerini açıktan veriyorlar. Bu bilgiler arama motorları tarafından indeksleniyor daha sonra bu kişi arama motorunda aratıldığında burası çıkıyor ve burada ola ki çok özel bir şey paylaşmışsa bu kişinin her şeyi ortaya dökülüyor. Defalarca buna dikkat edin bu tür bilgileri özelden verin dedik ama özelden vermek yerine buraya yazıp sonra içerikleri sildiler. Her silinen içerikte bizde penaltı yediğimizden dolayı bu şekilde birer gün uzaklaştırma verdik. Şunu da hatırlatmak isterim facebook bu başlığın bitişi olacaktır. 10 gün sonra bu başlıkta paylaşım olmadığında ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Hepinize güzel bir hamilelik süreci dileriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…