- 22 Nisan 2013
- 2.236
- 291
- 173
aynemmmmm offffffff nefes alamıyorum resmennn çok bunaldımmayy uyku bastırdı...bu ne durgunluk sıcaktan mıdır nedir....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynemmmmm offffffff nefes alamıyorum resmennn çok bunaldımmayy uyku bastırdı...bu ne durgunluk sıcaktan mıdır nedir....
ne göğüs ağrısı ne karın ağrısı...devamlı olan bi rahatsızlık yok ara ara başın ağrıyabilir...ağrımaya da bilir....bi de benim gibi dikkatsizlik edersen yel girer belli bi yerin yorgunluğa dayanamaz ama dikkatliysen yel girmediyse gene rahatsınnasıl farklar var kız aydınlat bizi![]()
ayyy ağaç altı deme bana...nasıl istiyorum ben de anlatamam..ama börtüböcekten korkuma uyuyamıcaamı da biliyorumhava çok sıcak ve son 3-5 gündür herkes aynı modda. bende hic istemiyorum çalışmak bi kavak ağacının altında serin bi yerde uyuyup kalsam keşke![]()
canım bebişime yaptıklarımı gördün mü![]()
Bennn gellddiimmm![]()
albüme koydum tatlım
ne göğüs ağrısı ne karın ağrısı...devamlı olan bi rahatsızlık yok ara ara başın ağrıyabilir...ağrımaya da bilir....bi de benim gibi dikkatsizlik edersen yel girer belli bi yerin yorgunluğa dayanamaz ama dikkatliysen yel girmediyse gene rahatsın
hımmmmmmmmmm iki ayım var daha ikinci trimestereher anın tadı ayrı güzel ama her gün birbirinden güzel
![]()
hoşgeldin minnoşummmm![]()
hoşgeldin![]()
ojjjj geldin beyaaa
evet her anı ayrı bi güzel...:81::81:hımmmmmmmmmm iki ayım var daha ikinci trimestereher anın tadı ayrı güzel ama her gün birbirinden güzel
![]()
Hoojj buldumuyku bastı banada
![]()
katılıyorum bende kalp atışını duymak iiçin 9. haftanın içinde gidicem garanti olsun elim boş dönmeyeyim diye![]()
yaş :23 3 haziran adet tarihim ilişki tarihlerimCanım sende yaşını adet tarihini ve denemeni söyle istersen 38s arkadaşımız seni de listeye eklesin![]()
ya okadar zaman nasıl bekleyeceksiniz ben dayanamam yaaa. doktor cumt gel. kap atışını duyalım demişti halbu ki![]()
evet her anı ayrı bi güzel...:81::81:
aynı beyaaa
ben size az konuşunnn demedimmi yaaaa...göz numaram miyop 2,5 burayı okucam derken 4 olcak hee sonra böle baksam sayenizdeee
![]()