• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl farklar var kız aydınlat bizi :21::21::48:
ne göğüs ağrısı ne karın ağrısı...devamlı olan bi rahatsızlık yok ara ara başın ağrıyabilir...ağrımaya da bilir....bi de benim gibi dikkatsizlik edersen yel girer belli bi yerin yorgunluğa dayanamaz ama dikkatliysen yel girmediyse gene rahatsın:1:
hava çok sıcak ve son 3-5 gündür herkes aynı modda. bende hic istemiyorum çalışmak bi kavak ağacının altında serin bi yerde uyuyup kalsam keşke :31:
ayyy ağaç altı deme bana...nasıl istiyorum ben de anlatamam..ama börtüböcekten korkuma uyuyamıcaamı da biliyorum:1:
canım bebişime yaptıklarımı gördün mü:34:

:44::44::44:

arkadaşlar ben rahatsızlığım polikistik over için yeni konu açmak istiyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum yardımlarınıı bekliyorum

ne göğüs ağrısı ne karın ağrısı...devamlı olan bi rahatsızlık yok ara ara başın ağrıyabilir...ağrımaya da bilir....bi de benim gibi dikkatsizlik edersen yel girer belli bi yerin yorgunluğa dayanamaz ama dikkatliysen yel girmediyse gene rahatsın:1:

hımmmmmmmmmm iki ayım var daha ikinci trimestere :49::49: her anın tadı ayrı güzel ama her gün birbirinden güzel :16::16:

ben size az konuşunnn demedimmi yaaaa...:20::20:göz numaram miyop 2,5 burayı okucam derken 4 olcak hee sonra böle baksam sayenizdeee :27::27::27::9::9::9:

Canım sende yaşını adet tarihini ve denemeni söyle istersen 38s arkadaşımız seni de listeye eklesin :34::34::34:
11-haziran
13-haziran
16-haziran= ovü testime göre yumurtladım
18-haziran
20-haziran
22-haziran
23-haziran
25-haziran :)
beklioruzz artık

ya okadar zaman nasıl bekleyeceksiniz ben dayanamam yaaa. doktor cumt gel. kap atışını duyalım demişti halbu ki :(

canım sen beklemesen de bebiş duyurmadığı zaman beklicen napacan....on kere doktora gidip gelip durmamış olursun geç gidersen...zaten sık sık ultrasona girmek de zararlıymış...

Back
X