• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buschy canım nasılsın görüşmeyeli...ben kötüyüm..hamilelik çoook zor geçiyor..düşük tehlikem var..bebeğinin cinsiyetini öğrendin mi?çok merak ediyorumm valla

Bende seni çoooookk özledimmm caaanımmm hep andık seniiii :16::16::16::16::16::16:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Ayyy koppttuummmmmm :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Ajanım sağolsun hbr verdi :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34: O kendini biliyo :52::52::52:

ayy canım yerim ben sizi yaa..
sözde birisi demişti ki diğer şey olunca buradaki muhebbetinizi azalacak göreceksiniz demişti...hiçte azalma yok artma var bi kere :16::16::16::16::16::16:

Kızlar hepinize günaydın ya ben vesvese yapmaya başladım ve çok mutsuzum şuanda :( dünden beri anne karnında bebeğin kalbi durması konusuna takıldım ya bende de olursa diye korkuyorum bu sabah uyandım ilk defa bulantısız sadece kasık ağrım var bana yardım edin lütfen :(

Kızlar hepinize günaydın ya ben vesvese yapmaya başladım ve çok mutsuzum şuanda :( dünden beri anne karnında bebeğin kalbi durması konusuna takıldım ya bende de olursa diye korkuyorum bu sabah uyandım ilk defa bulantısız sadece kasık ağrım var bana yardım edin lütfen :(

günaydın canım neden öyle kötü şeyler aklına getiriyorsun ki kendi moralini bozuyorsun...Allah'ın izniyle sağlıkla doğar bebişin inşallah..öyle şeyler de düşünme bebişin de seni hisseder üzgün,mutlu,stresli olduğunda etkilenir onu düşün ve hep mutlu olmaya çalış:34::34:

bebeğim ya senin şu an duygusal zamanların ve senin böylesi konuları okumaman gerekiyor...
neden kendini üzüyosun ki sen bebeğini rabbime emanet et onu veren onu en iyi şekilde de korur...
lütfen bi daha böyle şeyler duymamayayım senden:20::20:

Kııssss hani sen eklicektin :47::47::47::47:

Girdim sabahta çıktım yine maalesef.. diğer arkadaşta izinli valla napçam bilmiyorum :52::52::52::52:
canım dün giremedim zaten ayağım çok kötü. pazar günü dizimi sakatladım. pazartesi bi kalktım dizim balon olmuş. salı günü de poliklinikte tektik. 160 hastaya baktık dşün birde o ayakla akşam eve bi gittim ayak bileğim dahil öyle şişmiş ki ayakkabım ayağma olmuyor şuan. dün onla uğraştım btün gün. akşam da aklma geldi girdim seni eklicektim öyle kafam dolu ki.. okadar baktım seni bulamadım ama kk ne girip de link almak aklma gelmemiş. sankim evden kk ye giremiyorum gbi :1: tek burda giriyorum siteye. bulamaynca ekleyemedim bendee :17: sana ismimi cismimi yazayım ben özelden. sen bna msj at canım olarmııııııı :38:

Ben iyi olursam o da iyi olur demi ayne bilim ya salaklığım tuttu eşime dedim adamcağız da üzüldü gidemedi işine sanırım doğru diyorsunuz duygusallık ve korku olduğundan :( tamam getirmicem böyle şeyler aklıma tşkr ederim kızlar ...

canım stres yapma hiç boşuna olumsuz şeyleri okuma olumsuz şeylerden uzak dur. Zaten Rabbim nasip etmişse dünyada nefes alıcak günleri varsa bebişinin o büyük bir güçle sana tutunacak sağlıkla doğacak inşallah. Kendini yorma dikkat et meleğin Allaha emanet. ilk 3 ayı bi tamamla hayırlısı ile bu korkular kalmayacak inşallah 8. haftandasın zaten kaldı 3 hafta sabret

Ben iyi olursam o da iyi olur demi ayne bilim ya salaklığım tuttu eşime dedim adamcağız da üzüldü gidemedi işine sanırım doğru diyorsunuz duygusallık ve korku olduğundan :( tamam getirmicem böyle şeyler aklıma tşkr ederim kızlar ...

canım sen içini ferah tut ve bu güzel günlerinin kıymetini bil..

canım stres yapma hiç boşuna olumsuz şeyleri okuma olumsuz şeylerden uzak dur. Zaten Rabbim nasip etmişse dünyada nefes alıcak günleri varsa bebişinin o büyük bir güçle sana tutunacak sağlıkla doğacak inşallah. Kendini yorma dikkat et meleğin Allaha emanet. ilk 3 ayı bi tamamla hayırlısı ile bu korkular kalmayacak inşallah 8. haftandasın zaten kaldı 3 hafta sabret

Evet zaten 20 gün sonra Dr randevumuz var inş hayırlı hbrleri alırım içimi ferah tutmaya çalışıcam dua edip olumlu olucam

canım dün giremedim zaten ayağım çok kötü. pazar günü dizimi sakatladım. pazartesi bi kalktım dizim balon olmuş. salı günü de poliklinikte tektik. 160 hastaya baktık dşün birde o ayakla akşam eve bi gittim ayak bileğim dahil öyle şişmiş ki ayakkabım ayağma olmuyor şuan. dün onla uğraştım btün gün. akşam da aklma geldi girdim seni eklicektim öyle kafam dolu ki.. okadar baktım seni bulamadım ama kk ne girip de link almak aklma gelmemiş. sankim evden kk ye giremiyorum gbi :1: tek burda giriyorum siteye. bulamaynca ekleyemedim bendee :17: sana ismimi cismimi yazayım ben özelden. sen bna msj at canım olarmııııııı :38:

ay canım bilmiyordum çok geçmiş olsun karamelim kendine dikkat et emi:)

evet aynen öyle şekerim güzel düşün güzel olsun bebişin de mutlu bir bebiş olarak doğsun:34:
bak sana bir şey anlatayım benim teyzem oğluna hamişken eve kuduz köpek girmiş çok korkmuş geceler boyu yatamamış etkisinde kalmış..şimdi oğlu kocaman üniversiteye gidiyor ama çocuk fino köpeğe bile yaklaşamıyor..

bir insanın kişiliği ve duygusal IQ su anne karnında oluşmaya başlıyormuş.. hep onu düşünmen lazım ve bunun içinde kendine iyi bakmalısın:34:

Geçmiş olsun canım geçmedi mi ayağın hala :5: Buz uyguluyor musun?

Özelden!!!!! at sen bana ben bulabilirsen eklerim :51::51: Yoksa başka bir yol bulucaz artıkın :51::51:

:)))))))) alemsin red :) yok yok unuttum gitti vesvese bitti gitti olumlu düşüncem herşeyi sağlıkla sıhhatle hepimiz bebişlerimizi alışmaz kucağımıza :)

yakın zamanda koşuşturmacam başlıcak kızlar:26: taşınıcam...hem de sadece bi ev değişikliği değil bu şehir değişikliği:5::5:

Back
X