• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim kuzucum şükür..ama umudum yok..adet belirtilerim baya baya var çünkü..geldi gelecek..bari erken gelsede orucumu yemese ya:31::31:

hayırlısı olsun tatlım ya bu ay bende seni çok merak ediyorum.. bu ay değişik şeyler yaşadığın için..
olursan da erken olsan bari yaa ben saat 16.00 da bozmak zorunda kalmıştım orucumu:31::31:

Tesekkur ederım canım ama bız bır hata sonucu aldırdık ıstememıstık
3.5 yasındada bır oglumuz var
2. gebelık kurtajla sonuclandı reglı gunu test yaptım cıft cızgı cıktı soka ugradım 4+2 iken kurtaj oldum
reglının 8.gunu korunmsız ılıskı olmustu o zaman 28 gunde bır aedt oluyordum olmasını beklememıstım korunmasız derken kaza
prez. cıktı ıcımde kaldı
saatler surdu cıkarmak + ertesı gun hapıda kullandım ama gened egebe kaldım

Allah aratmadan versın ınsallah ben bu ayda kactı gıttı 4 kere ılıskı oldu ama rısklı gunlerde 2 kere sadece
olmazsa 1 sene yapmayı dusunmuyorum

seninde off cok zormus canım ya allah yardımcın olsun cok cok da gecmıs olsun allahım bıze bunları mutluluklarımızda unuttursun inşallah

hayırlısı olsun tatlım ya bu ay bende seni çok merak ediyorum.. bu ay değişik şeyler yaşadığın için..
olursan da erken olsan bari yaa ben saat 16.00 da bozmak zorunda kalmıştım orucumu:31::31:

evet canım bu ay ciddi ciddi çok değişik şeyler yaşadım..adet olunca gidicem doktora testlerimi falan vericem canım..
aynen ya bende o saatlerde orucu bozmaktan korkuyorumm :18::18::18:

bı arkadas test yapcaktı noldu?

Hastane öğle tatilinde gidilecek kadar yakın değilmiş kızlar.
maalesef test yaptıramadım. :(
oruçlu oruçlu bu cehennem sıcagında dolaştığımla kaldım:43::43:

isyan 123 bat gectı dimi senınde

bugün BAT günüm canım ama sanki geliyor birşeyler...umudum bitti iyice..adet belirtilerim başladı..akşama sökülür sanırsam:31::31:

bu ne sıcaaaaaak :95::95::95::95::95::95::95::95:

ayy evet yaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Ammiin inşallahhh cannıımmmm :16::16::16::16::16:

canımmm daha nice güzelll seneleriniz olsun inş...tebrik ederimmm :46::46::46::46::46::46::16::16::16::16:

bugün BAT günüm canım ama sanki geliyor birşeyler...umudum bitti iyice..adet belirtilerim başladı..akşama sökülür sanırsam:31::31:

ayy evet yaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95:

canımmm daha nice güzelll seneleriniz olsun inş...tebrik ederimmm :46::46::46::46::46::46::16::16::16::16:

gelmez inşallah yaa neyse umudumuzu kaybetmıyoruz 1seneye kadar olmaması normal kabul edilebılıyor

gelmez inşallah yaa neyse umudumuzu kaybetmıyoruz 1seneye kadar olmaması normal kabul edilebılıyor

tabiki kaybetmiyoruz canım...geçen gün kuzenimle konuştum..onlar 2 yıl doğum kont hapı ile korunmuşlar....sonra pko olduğunu öğrenmiş hapı bırakmış doktor hap etkisi ile 3-4 ay zaten normal birinde bile olmayabilir....sakın kendini bırakma demiş..6.ayda hamile kaldım erken bile kaldım ben dedi..senin hap sebebi ile 3-4 ay olmayabilir korkma dedi..
o yüzden takmıyorum...1 yıl beklemeyelim inş ama sayette olmazsa o zaman gideriz kontrollerimizi yaptırırız canımm...

Back
X