saç kremini banyoda sadece uçlara sürünce bile elime baya saç geliyomuş gibi oluyo. ama saçlar yumuşadığı için dökülen kısımların o anda elime geldiğini kremden kaynaklanmadığını düşünüyorum açıkçası. ancak kremli şampuan kullandığımda marka ne olursa olsun küvet gideri saçtan tıkanıyor acayip dökülüyorkozmetik ürünü olan ve çok miktarda kimyasal bulunduran saç maskelerine güvenme bence. bitkisel yağları sür derim bakım için , en azından dökmeyeceğini biliyoruz.
Ben de öyle düşünmeye çalıştım fakat sadece şampuan kullanıp çıktığımda saçlarımı tararken bile o kadar dökülmüyor dediğiniz gibi diplere asla değdirmiyorum ama.. Yves Rocher maskesini aldım doğalmış ya güya bugün deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak. İşin ilginç tarafı bioblasın kremli şampuanı dökme yapmadı o kadar :44: Yağları da saçıma sürdüğüm anda aynı şey oluyor
bende bioblasın normal şampuanını alıyorum diye kremlisini almıştım bi keresinde saçlarım çok döküldü. artık dikkat ediyorum o yüzden. saç diplerime bitkisel yağları sürerken biraz dökülüyo benimde sürme aşamasında.ama yıkama aşamasında dökülmüyo. kişiden kişiye değişiyo galiba
Bu arada uzamayla ilgili son bilgiyi vereyim. Diplerim 4 buçuk cm olmuş fakat uçtan kopmalar tüm hızıyla devam ediyorBoydan çektiğim 1 ay aralı resimlerde de hiçbir fark göremedim çok mutsuzum ya Ümidimi kaybediyorum bir gelişme göremeyince.
cnm fön vesayre kullanıyormusun uzatma aşamasında kullanmamanı öneririm.. bide kontesten aldığım saç uçları için bir bakım var kırılmasına karşı istersen br uygula
bir kapak gliserin eczanede satılıyor 5 tl
2 damla bebe yağ
yarım çaybardağı su ılık olucak bunları karıştır fısfıslı şişeye koy her gece yatarken saç uçlarına uygula kırılma karşıtı ve güçlendiriyor saç uçlarına herdefasında taze hazırlamana gerek yok bilgin olsun
Bu karışımı biliyorum uygulamak için fısfıslı şişemin boşalmasını bekliyorum da onarıcı olarak sürmediğim şey yok şu an yağlar, serumlar, bakım kremleri ama yok hala elimde kalıyor saçlarım
fön düzleştirici kullanıyormusun peki
Benim de 5. kürüm saçımda şu anda :) 8 de bitince ne olacak merakla bekliyorum..
Özür dilerim onları atlamışım cevap verirken ikisini de kullanmıyorum gece bile girsem banyoya kuruyana kadar bekliyorum saçımı kıracak her şeyden uzaktayım ama saçlarım eskinin isyanında hala..
kusura bajma eski derken geeçmişi bilmiyorum boyadanmı yıprandı öyleyse normaldir kesim şart
Merhabalar bende burdayımm artık saçıma hiç boya deymedi zaten daha 14 yaşındayım. Saçlarımı okullar açılmadan önce omzumda kestirmiştim yani eylülde şimdi 4-5 parmak kadar uzadı. Turp yaptım ama öyle fazla değil bi yaptım bi bıraktım felan biobls sarmaşık özlü kullanıyorum. Hergünde yıkıyorum aslında uzaması normal ama ben yaza kadar belime gelmesini istiyorum imkansız gibi ama yazın güzel olmak için tek çarem kısa saç hiç yakışmıyor ha bide keçiboynuzu pekmezi içiyorum. Turpa geri başlıycam yazarım gelişmeleri hepimizin saçları uzar inşallah :))))
benide aranıza alın :) ya 2 yıl önce kestirdim sacımı birde saclarım kıvırcık benım bayagı bir.uzamıyordu uzasa bıle ucladan uzagıgı kadarı cıt cıt kopuyordu ama ben sarısınım yani röfledir boyadır derkenmidir kestirmediğimdenmidir bilmiyorum 2 gün önce gittim omzumda kestirdim gögsümdeydi.suan bildiginiz bonusum :) topuz gibi yapıyorum ön kısmı sadece duzlestırıyorum düğüne gider gibi geziyorum hep napim cok kısacıklar tamamen dagınık bırakamıyorum kıvırıcık diye.ben zeytınyagının bütün yaglardan daaha etkılı oldugunu arkadastan duydum cunku butun yagların ıcınde azda olsa zeytınyagı varmıs.arkadasla konusurken söylemişti.sacın ucuna değil her zaman köküne sürmenin etkili oldugunu biliyorum ama yapamadım.bir formül bulup belime kadar uzatmak istiyorum bende.
Tabi ki sen de hoşgeldin :) Uçtan kopmalarla başım fena halde belada zatenBonus saç çok tatlı duruyor aslında ben çok beğeniyorum :) Zeytinyağının saça faydası tartışılamaz tabiki ama uzatma denince sinameki küründen etkilisi de yok gibi. Sinamekiye zeytinyağı da katılırsa on numara beş yıldız kür olur :)
sinamekiyi nası yapıcaz.kokuyomudur sacı kokuturmu.
e bu basitmiş yapim bende kokuda kalmıyosa yıkayınca sorun yok haftada 2 yapsam ben zeytınyagıda eklesem bıde bunu sıcak sıcak sursem ve streclesem kafamı uzar kısa zamanda herhalde ınsallah :) ben bu forumda mayonezın sacı besledıgını okumustum ama denemedım sıcakta yumurta kafamda pişermi acaba diye yıkarken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?