Saç Uzatma Yöntemleri Birlikte saçlarımızı uzatalım mı? :)

O tartışılamaz bir sonuç tabiki :)

Kesinlikle öyle ne kadar bakımsız o kadar çirkin uzun olsa bile.

Bende dün kestrdm kıydım da ama yumuşack oldu iyiki de kestrmişim diyorum tabii hemen sinemaki yaptm uzun saçtan da vazgeçmiyorm

Sinemaki kaşıntı yaptı mı sanırm bemiks yapıyor kaşıntıyı ben bepantenle yapmştm bemiks yok diye ama onla olmaz dediler yapmadm bi daha fakat kaşıntı yapmamıştı dün gece çok kaşındı yaaa:26:

Alerji yapmıştır muhtemelen bence bepanthen veya evigenle devam edin sonuçta kürde etliki olan sadece bemiks değil sinameki ve yağlar çok büyük fark olacağını sanmam.
Keşke benim de kestirmeye cesaretim olsa da şu iğrenç oriel li kısımlardan kurtulabilsem..

Bemiksli yapmamaya karar verdm bende zaten ama bemikssiz de olmaz diye yazms çoğu kişi bence kestir ve sağlklı şekilde uzat inanki pişman olmazsn o uçlarının yumuşaklığnı görünce herşeye değer bence

arkadaşlar bende sinemaki kürü uyguluyorum üç hafta oldu hatta uzamayı dip boyamdan anlıyorum :) tabi asıl sonucu bir aydan sonra görücemm

canım sınamekıyı gecen yıl kullanmıstım mucıze yaratmıyo ama bıraz fayda edıyo uzamaya 3 ayda 3 cm uzuyosa 4 cm uzatıyo öyle mucıze bekleme..

bende arka kısa model kestırdım bı ay olmadı kestırdıgımden 2 gün sonra bıotıne basladım çok pişmanım ama ben senın gıbı kendı halıne bırakamadım önlerden 2 kez aldırdım 1cm uzadı daha uzadıkça önden aldırıp normal katlı saçıma döncem omuzlarıma gelsın sonra üzülmem bu kadar....

sınamekıkürü şöyle;
bı tutam sınamekıyı yarım çaybardagı suda bı taşım kaynat ılıyana kadar demlensın cezvede sonra süz içine bi yemek kaşıgı badem yağı koy bıde bemıx ampul kır hepsını fısfıslışişeye koy saçına fısfısla 1 2 saat beklet.. haftada 1 kez 8 hafta yap 2 hafta dur tekrar istersen 8 hafta yap...

kızlar sac uzatmak ıcın bakım yapmaya, beklemeye vakti olmayanlar için şiddetle karanfil suyunu tavsiye ediyorum.bence deneyin

o nasıl olacak:44:

aynen öyle canım.ben bir litre suya karanfili koyup kaynatıyorum.sonra süzüp cam şişede ağzı kapalı ve karanlıkta kalıcak sekilde bi gün bekletiyorum.sonra fısfıslı bi şişeye koyup hemen hemen hergün sürüyorum sacıma.cidden cok hızlı uzatıyor ve surdukten sonra yıkaman gerekmiyor

fısfıslı şişeye sığacak miktarda suya istediğiniz kadar karanfili koyun rengi koyulaşana kadar bekletin saç diplerinize sıkın en basit yöntem ama gerçekten etkili uzatır mı bilemem :)

e zor bir iş değilmiş yıkamak da gerekmiyorsa her gün yapmak daha kolay olur. denemekde fayda var. sağolun kızlar

bizzat yaptım uyguladım bi formül var sinameki otu, bemiks ampul ve tatlı badem yağı saçı uzatmada ve güçlendirme canlandırmada ayrıca saç rengini bile parlak yapmada birebir

Kızlar benide aranıza alır mısınız? :)
Saçlarım şimdi göğsümün biraz üstünde hedefim bu kız sinemki dediğiniz şey nedir nasıl uygulanır ben şuan otacının arındırıcı şampuanı ve down under argan yağlı saç spreyi kullanıyorum solgar 5 mg biotin kullanıyorum birde haftada 2 gün ılık zeytinyağ terapisi yapıyorum sizce yeterlimidir sevgiler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1394580847456.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 57

AY Allah seni...ne güldüm ya ..saçın düştü dedi adam
Ben de kullanıyordum çıt çıt bir kac ay gecti bıraktım. Hep korkardım düşer diye ..
Cıtcıt lar mahvetti sacımı.zaten az sacım var..cok kötü oldu. şimdi sadece özel günlerde takıyorum. ayda bir belki
Benimde sacım inanılmaz kısaydı. Hiçdeyakışmıyordu kısa sac,mecburiyetten kullandım

kızlar dün sinameki kürü yaptım bugün turplu su yapsam zararı olurmuki :44:

kızlar dün sinameki kürü yaptım bugün turplu su yapsam zararı olurmuki :44:

Bunlar doğal uygulamalar olduğundan zararı olacağını sanmam. Ama saçtan saça değişiklik gösterebilir tabi ki saçınızın hassasiyetine bağlı. Bir kere deneyin gözlemleyin bir şey olmazsa yapmaya devam edin bence.

Canm bi arkadas sinemaki kurunu yazin yapma dedi sanirim bemix mi ne kokuymus dgru mu

Canm bi arkadas sinemaki kurunu yazin yapma dedi sanirim bemix mi ne kokuymus dgru mu

Ben yazın pek yapamadım ama yaptığım zaman da her gün denize girdiğimden sorun olmadı. Öyle bi imkanınız yoksa kokması çok muhtemel terledikçe

Kızlaaar bu arada gözümü karartıp saçlarımı kestirmeye karar verdim :18: Çok kısa kesmemesi için yalvaracağım valla :18: Zorlamayla bile uzamıyor saçlarım artık kopmalar da fazlasıyla devam ediyor elim kolum bağlı başka çarem kalmadı.. hem biraz da şekillenmiş olur napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…