- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
O tartışılamaz bir sonuç tabiki :)
Kesinlikle öyle ne kadar bakımsız o kadar çirkin uzun olsa bile.
Bende dün kestrdm kıydım da ama yumuşack oldu iyiki de kestrmişim diyorum tabii hemen sinemaki yaptm uzun saçtan da vazgeçmiyorm
Sinemaki kaşıntı yaptı mı sanırm bemiks yapıyor kaşıntıyı ben bepantenle yapmştm bemiks yok diye ama onla olmaz dediler yapmadm bi daha fakat kaşıntı yapmamıştı dün gece çok kaşındı yaaa:26:
Alerji yapmıştır muhtemelen bence bepanthen veya evigenle devam edin sonuçta kürde etliki olan sadece bemiks değil sinameki ve yağlar çok büyük fark olacağını sanmam.
Keşke benim de kestirmeye cesaretim olsa da şu iğrenç oriel li kısımlardan kurtulabilsem..
Merhaba. Bende saçlarımın geç uzamasından müzdaribim. Geçen sene ocakta ensemde arkası kısa önü uzun model kestirmiştim kuaförü arkadaş tavsiyesine göre seçtim çokta memnun kaldım. Saçım şimdi omuzlarımda erzurumda okuyorum ve oranın suyu saçları uzatıyor deniyor benimde uzadı biraz şu an omuzlarımı bikaç cm geçti önleri biraz daha uzun olduğu için göğsümün iki parmak yukarısında.. 1 senedir makas değmedi saçıma saçlarım koyu kahverengi belime kadar geliyordu kestirmeden önce kıvırcıktı güzelim saçlarıma nasıl kıydım aklım almıyorarkadaşlarım da çok uyarmıştı ama dinlemedim.. Uçlarını sarıya boyatmıştım kendi rengi koyu olduğu için ve saç rengimi açmadığım için kötü durdu ve yıpranmıştı bi sebepte buydu kestirmemde ama keşke diyorum boyalı kısmı kestirseydim şimdi belki belime gelmişti.. Bi sene içinde omzumun 4-5 cm aşağısına gelcek kadar uzaması sizce iyi mi ? Saçlarıma az önce dediğimden başka hiç boya değmedi çok sarıya boyatmak istedim ama neyse ki yapmadım öyle bir hata çok yıpratıyor ve açılması için ne işlemler gerek.. Saçımı o halde düşünemiyorum bile Bu uyguladığınız sinameki kürünü ve başka ne kullanıyorsanız en ince ayrıntısına kadar anlatır mısınız neler gerekli nasıl hazırlanıyor nasıl uygulanıyor vs.. Bende düzenli bi şekilde kullanıp saçlarımın hemen belime kadar uzamasını istiyorum inşallah hep beraber bu sayfa sonunda memnun ayrılırız. :) Şimdiden teşekkürleer.
kızlar sac uzatmak ıcın bakım yapmaya, beklemeye vakti olmayanlar için şiddetle karanfil suyunu tavsiye ediyorum.bence deneyin
o nasıl olacak:44:
o nasıl olacak:44:
fısfıslı şişeye sığacak miktarda suya istediğiniz kadar karanfili koyun rengi koyulaşana kadar bekletin saç diplerinize sıkın en basit yöntem ama gerçekten etkili uzatır mı bilemem :)
aynen öyle canım.ben bir litre suya karanfili koyup kaynatıyorum.sonra süzüp cam şişede ağzı kapalı ve karanlıkta kalıcak sekilde bi gün bekletiyorum.sonra fısfıslı bi şişeye koyup hemen hemen hergün sürüyorum sacıma.cidden cok hızlı uzatıyor ve surdukten sonra yıkaman gerekmiyor
Ay ama cidden öyle.Öyle saçı upuzun ama tülek tülek olmuş cidden bayır gülü gibi duran çok arkadaşım var.Kısa saçlıyım diye senin saçlar uzamıyo diye negatif moral vereni dahi var. Çıt çıt kullanıyodum.Yürüyüş esnasında düşürdüm , adamın biri "Bayan, bayan! Saçınız düştü!" diyince rezil oldum. En güzeli doğalı dedim...Uzatıcam bakalım...
e zor bir iş değilmiş yıkamak da gerekmiyorsa her gün yapmak daha kolay olur. denemekde fayda var. sağolun kızlar
kızlar dün sinameki kürü yaptım bugün turplu su yapsam zararı olurmuki :44:
Bunlar doğal uygulamalar olduğundan zararı olacağını sanmam. Ama saçtan saça değişiklik gösterebilir tabi ki saçınızın hassasiyetine bağlı. Bir kere deneyin gözlemleyin bir şey olmazsa yapmaya devam edin bence.
Canm bi arkadas sinemaki kurunu yazin yapma dedi sanirim bemix mi ne kokuymus dgru mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?