Saç Uzatma Yöntemleri Birlikte saçlarımızı uzatalım mı? :)

Resimde bariz bir fark var yalnız böyle devam etsin inşallah :) Benimkiler dipten uzuyor da boydan daha az fark oluyor kopmalar yüzünden

Slm kizlar Ben gecen yaz saclarimi beckham style kestirdim cokta hosuma Gitti simdi omuzlarimi biraz geciyo yine uzatmak istiyorum ama cok SIKILiyorum uzarken genelde bagliyorum boyamayi da biraktim bu aralar bu donemleri nasil atlatiyorsunuz yenilik istediginizde neler yapiyorsunuz

Bir renge ikinci defa saçını boyamamış ve abarttığı için saçını mahvetmiş bir uzun saç sevdalısı olarak söylüyorum ki hayalime ulaşabilmek için dayanmak zorundayım

Bir renge ikinci defa saçını boyamamış ve abarttığı için saçını mahvetmiş bir uzun saç sevdalısı olarak söylüyorum ki hayalime ulaşabilmek için dayanmak zorundayım

Bende bugün bioblasın sarmaşık özlü şampuanından aldım yavaş uzayan saçlar için yazıyordu

İlk deneme iyiydi yumuşacık yapıyor

Resimde bariz bir fark var yalnız böyle devam etsin inşallah :) Benimkiler dipten uzuyor da boydan daha az fark oluyor kopmalar yüzünden

o kırılmalar bende de başladı cnm. sinemakını bıraktım o yüzden . önceden sinemakı yaptığım zaman dada kırılmalar başlamıştı ben ona bağladım o yüzden bıraktım 6.cı kürde ama kafam karışık devam da etmek istiyorum kırılmalara çare bulmam lazım .

cnm benimde saçlarım eksiden kısaydı uzatmaya başladım. baya bakımlar yaptım uzattım.kısa saçta uzarken kötü oluyor kısalı uzalı vs. ama düz durmuyodu bende hafif model verdirim dedim ama sonu hüsranla bitti erkek gibi saçla kaldım. şimdi saçlarım belime yakındı olucaktı ama omuzunda :) o yüzden uzatma aşamasında dokunma derim ben. sabret.

Bende bugün bioblasın sarmaşık özlü şampuanından aldım yavaş uzayan saçlar için yazıyordu

İlk deneme iyiydi yumuşacık yapıyor

Ben o şampuandan hiç ama hiç memnun kalmadım kullanmaya devam edemedim o yüzden rezil gibi yaptı saçımı taranmıyordu kazık gibi oluyordu ve şekil bile almıyordu elektriklenmeden.

Direkt yağ karışımları kullanmak da aynı etkiyi yapabilir bence kırılma gibi bir sorun da olmaz hem.

papatya suyunu ben 2 yaz denedim antalyanın yaz sıcağında pancar gibi kızarmaktan başka bi işe yaramadı

ah o kuaförler yokmu saclarim uzunken neler cektim uclarini aldirmaya gidiyodum Hep kisaltiyorlardi :) sabredip bekliycez o Zaman :)

Saçlarım uzasın da böyle bayır gülü gib sevmiyorum.Max.belde olmalı.

Bu arada ben canı sıkıldıkça kuaföre giden biriyim.Gidip kestirip geliyorum.Sonra hem kısalığı yüzünden hem de lanet makas izleri yüzünden ağlıyorum.Doğru kuaförü bulamadım.Bioblas sarmaşık özlü şampuan kullanıyorum.Extra bi kür uygulamıyorum uzasın diye.Zaten düzleştrici ve maşaya elimi dahi sürmüyorum...Bakalım şampuanın sonucunu bekliyorum...

Bayır gülü ahahaha çok güldüm ya

Ay ama cidden öyle.Öyle saçı upuzun ama tülek tülek olmuş cidden bayır gülü gibi duran çok arkadaşım var.Kısa saçlıyım diye senin saçlar uzamıyo diye negatif moral vereni dahi var. Çıt çıt kullanıyodum.Yürüyüş esnasında düşürdüm , adamın biri "Bayan, bayan! Saçınız düştü!" diyince rezil oldum. En güzeli doğalı dedim...Uzatıcam bakalım...

önemli olan uzun olması değil hem uzun hem sağlıklı olması tabi .. buda bakımla oluyor . ben boyadığım için eskisi gibi sağlıklı değil .. omuzlarımda kestirdim belimdeydi
eskisi gibi uzatmak istiyorum ...

Hiç belime kadar uzatamadım.Sadece üniversitede deli gibi bakıyodum saçlarıma kerastase in ürünlerini lullanıyodum.Röfleli ama çok bakımlı duruyodu.Kürek kemiğime kadar uzadılar...yıpranmasından korktuğum için bakır kızıl kullanmama rağmen çok sık boyamıyorum...Bi de saçın rengi ne kadar güzel olursa olsun kısaysa güzel durmuyo.Yaza kadar kesitrmiycem.

Ben o şampuandan hiç ama hiç memnun kalmadım kullanmaya devam edemedim o yüzden rezil gibi yaptı saçımı taranmıyordu kazık gibi oluyordu ve şekil bile almıyordu elektriklenmeden.

Benm yumuşack yaptı krem sürmeden tarandı demek ki kişiden kişiye değişiyorrr

demek ki kişiden kişiye değişiyorrr

O tartışılamaz bir sonuç tabiki :)

Kesinlikle öyle ne kadar bakımsız o kadar çirkin uzun olsa bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…