Selam . Ben de sinameki kürüne başladım daha yeni gelişmeleri yazarım inşallah ile yarar
Canım benim birşey sormak istiyorum o bioblas sarmaşık özlü güzelmi saçları uzatıp parlatıyor mu? Tavsiye ediyor musun Canım benim??? Senin saçında bir değişiklik oldu mu acaba tatlım söyleyebilir misin???
Merhabalar. Öncelikle saçlarımdan çektiğim derdi anlatmak istiyorum. Saçlarımı 3 yıl önce sonrasında bin pişman olacağımı hiç düşünmeden bir buhranla ense hizamda kestirdimve bir daha asla makas görmedi saçım. Normalde şimdiye belime ulaşmış olması gerekirdi değil mi? Yok artık diyeceksiniz biliyorum ama saçım omzumun biraz altında hala!! Her aynaya bakışımda nasıl mutsuz oluyorum akılsız kafama nasıl kızıyorum anlatamam...
Bu 3 yıl içinde saçlarımın başına gelenleri de anlatayım da haksızlık olmasın tabi. 3 oriel 10 dan fazla sayıda boyama bir kere de bin pişman olduğum brezilya fönü (haketmişsin sen dediğinizi duyar gibiyim:)).
Uzatmak için denediğim yöntemler: Şampuanıma çem terebentin katıyordum fakan iğrenç kokusuna daha fazla dayanamadım zaten pek faydasını da görmedim gibi. Şu anda sinameki kürüme geri döndüm şu anda kafamda hatta :) ve dax supergro kullanıyorum.
Bu konuyu açmamın sebebine gelecek olursam şevke ihtiyacım var :) sürekli burada yazılanları tekrar tekrar okuyorum saçlarının nasıl uzadığını anlatanları görüp heveslenmek için. Ben de bu konu altında benimle aynı dertten muzdarip olanlarla birlikte birbirimize destek olalım, birlikte saçlarımızı uzatalım istedim. Sonuçlarımı sizinle paylaşacağım siz de paylaşırsanız çok sevinirim.
Başarmanın ilk adımı inanmaktır sözüne sonuna kadar katılıyorum :)
Ben bu yolda senin yanında yürümeye karar verdim saçlarımıza aynı derecede zarar vermişiz ben de açtırdım boyattım çok kez balyajdır şudur budur....
ısıtılmış zeytinyağı formülüne başlayacağım yarın ve şampuanıma bemiks ampül koydum..Vaz geçmek yok ne olursa olsun formülü uygulayacağım.Yaza upuzun altın sarısı saçlarla bomba gibi girmeyi düşünüyorummm
Benim şevkim bu resim:
Bende kuaförü tamamen çıkarttım hayatımdan asla gidip saç felan kestirmem. Zaten sadece uzatmak istiyorum bu aralar uçları kırılsa bile gitmiycem. Hepimizinki uzar insallah canım yaza kadar belime gelse muhteşem olcak ama uzamıyo işte, genlerde var bizim. Yada ben sağlıklı beslenemiyorum. Hep sağlıksız şeyler yerim. Ama serum felan alıcam bakalım işe yarıycakmı. Hepimizinki uzar insallah ya baska bisey istemiyorum.
Kimseler kalmamış burda yaw. mucizevi formül bulup rapunzel mi oldunuz yaw
Kimseler kalmamış burda yaw. mucizevi formül bulup rapunzel mi oldunuz yaw
Merhaba hanımlar. Şu anda saçımda 8. ve son sinameki kürüm var saçımın son durumunu paylaşayım dedim. Diplerim 6 cm i buldu. Sinir bozucu bir şekilde yavaş uzamaya devam ediyor ne yazık ki... 8. kürün ardından verilen 2 haftalık arada asıl kendisini belli ettiği söyleniyor kürün ama inşallah öyle olur :/ 2 hafta sonraki durumu tekrar bildireceğim.
Ben son durumu yazmıştım ama altta kaldığından görülmedi sanırım :)
Gelişmeyi beğenmemişim pek ama ayda 1.5 cm uzama benim saçlarım için hiç fena değil bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?