Saç Uzatma Yöntemleri Birlikte saçlarımızı uzatalım mı? :)

Selam . Ben de sinameki kürüne başladım daha yeni gelişmeleri yazarım inşallah ile yarar

Sinameki nin işe yaramadığı saç yok sanırım hiç olumsuz yorum duymadım :) ve kendimden gözlemlediğim de fazlasıyla etkili olduğu. Yağlarla kıyaslandığında da temizlenmesi en kolay yöntem.

Beni de dahil edin herkes tecrübelerini paylaşsın lütfen

Hiç tavsiye etmem valla hiç uzattmıyo canım boşuna alma bende bitmesini bekliyorum değiştircem ama alma derim canım

umarım etkisini görürüm.çekinerek başladım ama.dökülme artışı var gibi geldi.2.kürü yaptım daha.umarım cansız saçların dökülmesidir.diğer arkadaşlar da böyle bir sorunla karşılaşmıştı sanırım..bir de konu başlığıyla alakası yok ama zayıflamak için önerdiğiniz bir şey var mı arkadaşlar..

selam kızlar

bugün den itibaren sinemakinı bırakıyorum. bi daha kullanmam.

sebebi şöyle ki geçen sene sinemaki yaptığım dönemde saçlarım kurumaya ve kırılmaya başlamıştı. ben ozaman sinemakina bağlamamıştım ek olarak ucalara serum vs bakım uygulamıştım . ne hikmetse tekrar başladım ve yine aynı sorunu yaşamaya başladım. demek ki bana iyi gelmedi iyi gelen diğer bakımlarımdı.

selam kıızlar sarımsak kürüne devam ediyorum hafta bir yapıyorum 1 ay oldu yeni
acaba doğla saç açma yöntemlerini deneyi sonuçalanınız varmı içinizde?

bende geldım arkadaslar herkes omzundakı sacını bele getırmek ısterken ben acık ensem kapansın saclarım omuzlerıma tekrar dökülsun ıstıyorum butun uzatma ıle ılgılı konulara gırdım yazdım bı degışıklık dıye gıttım saclarımı kestırdım backham tarzı hem kesım bozuk oldu hem kısa düzeltme sansım yok artık bende sevke gelıp moral bulup sızlerle burda saç uzatmak ıstıyorum....

Merhaba. Bende saçlarımın geç uzamasından müzdaribim. Geçen sene ocakta ensemde arkası kısa önü uzun model kestirmiştim kuaförü arkadaş tavsiyesine göre seçtim çokta memnun kaldım. Saçım şimdi omuzlarımda erzurumda okuyorum ve oranın suyu saçları uzatıyor deniyor benimde uzadı biraz şu an omuzlarımı bikaç cm geçti önleri biraz daha uzun olduğu için göğsümün iki parmak yukarısında.. 1 senedir makas değmedi saçıma saçlarım koyu kahverengi belime kadar geliyordu kestirmeden önce kıvırcıktı güzelim saçlarıma nasıl kıydım aklım almıyor arkadaşlarım da çok uyarmıştı ama dinlemedim.. Uçlarını sarıya boyatmıştım kendi rengi koyu olduğu için ve saç rengimi açmadığım için kötü durdu ve yıpranmıştı bi sebepte buydu kestirmemde ama keşke diyorum boyalı kısmı kestirseydim şimdi belki belime gelmişti.. Bi sene içinde omzumun 4-5 cm aşağısına gelcek kadar uzaması sizce iyi mi ? Saçlarıma az önce dediğimden başka hiç boya değmedi çok sarıya boyatmak istedim ama neyse ki yapmadım öyle bir hata çok yıpratıyor ve açılması için ne işlemler gerek.. Saçımı o halde düşünemiyorum bile Bu uyguladığınız sinameki kürünü ve başka ne kullanıyorsanız en ince ayrıntısına kadar anlatır mısınız neler gerekli nasıl hazırlanıyor nasıl uygulanıyor vs.. Bende düzenli bi şekilde kullanıp saçlarımın hemen belime kadar uzamasını istiyorum inşallah hep beraber bu sayfa sonunda memnun ayrılırız. :) Şimdiden teşekkürleer.

Merhaba hanımlar. Şu anda saçımda 8. ve son sinameki kürüm var saçımın son durumunu paylaşayım dedim. Diplerim 6 cm i buldu. Sinir bozucu bir şekilde yavaş uzamaya devam ediyor ne yazık ki... 8. kürün ardından verilen 2 haftalık arada asıl kendisini belli ettiği söyleniyor kürün ama inşallah öyle olur :/ 2 hafta sonraki durumu tekrar bildireceğim.

Merhaba kızlar .resim yükleme zamanı geldi. :)

ilk foto 13.01.2014 - ikinci foto 23.02.2014 de çekildi.

benim kullandığım bakımlar Hc complex Hc şampuan ve sinemaki. Fakat ben sinemakina 02/01/14 de başlamıştım 13/02/14 de bıraktım yapmadım tekrar. sebebinin yukarıda yazdım. Hc complex ve şampuan da bitti. tekrar alırmıyım bilmiyorum aklımda şuan dax supergro var onu denicem .

Hangi ilde yaşadığını bilmiyorum ama seni çok iyi anlıyorum ve 2gün öncesine kadar üzülüyordum ama kökten çözüme ulaştım. 2 saatte rapunzel gibi saçlarım oldu :))) boncuk kaynak yaptırdım ve avatarımda gördüğün gibi dolgun gür ve belli olmayan belime kadar saçlara kavuştum üstelik her işlemi maşa düzleştirici vb.. gibi yapabiliyorum. kesinlikle saçta yıpranma karışma ve batma yok işin ehlini yapınca hayattt bana güzel oldu

ben 2 günde bu saçlara kavuştum hemde hiç beklemeden boncuk kaynaklar sayesinde saçlarım gür dolgun ve belime kadar uzun oldu çoooooook mutluyummm ana saçlarım uzarken ben sabretmek zorunda kalmıcam bence düşün derim :)

uzamasını beklerken de saçlarımız belimizde olabilir benim yaptığım gibi işin ehlinden boncuk kaynak ve muhteşem dolgun belli olmayan saçlarrrr arttık mutsuzluk yok 2 gündür hayatım değiştiii herkese öneiyorum

Doğal olana öncelik vermek istiyorum artık doğal olmayan işlemler yüzünden saçlarımı mahvettim.. Ama yine de düşünmüyor değilim kaynağı son çare olarak :) Ayrıca benim saçlarim saçma sapan bir dalgaya sahip bende çok belli olur kaynak diye düşünüyorum.

Kimseler kalmamış burda yaw. mucizevi formül bulup rapunzel mi oldunuz yaw

Ben son durumu yazmıştım ama altta kaldığından görülmedi sanırım :)

Gelişmeyi beğenmemişim pek ama ayda 1.5 cm uzama benim saçlarım için hiç fena değil bence :)

Ben son durumu yazmıştım ama altta kaldığından görülmedi sanırım :)

Gelişmeyi beğenmemişim pek ama ayda 1.5 cm uzama benim saçlarım için hiç fena değil bence :)

saçının uzama hızına göre ayda 1,5 cm iyi bir ilerleme ise ne güzel bende resim paylaştım. dax supergro aldım bakalım ilk kez uyguladım. arındırmada zorluk çektim biraz. önümüz yaz fazla bi zaman da kalmadı off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…