Birlikte yaşamak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kadın ya da erkek kardeş farketmez. eğer kendi parasını kazanıyor ve sağlık durumunda herhangi bir sıkıntı yok ise evini tutsun düzenini kursun. aile çocuğunun yemeği önünde olsun bakımı yapılsın maksadı ile sizi kurban etmeye çalışıyor. eşinize bunu uygun bir dille anlatın ve kendi düzenini kursun.

Eşinize net birşekilde istemediğinizi dile getirin..

Hayır ben de normalde çalışan biriyim. Şu an bebekten dolayı ücretsiz izindeyim. Ama çalışmaya başlayacağım. İşten gelip dadilik yapamam hiç kusura bakmasınlar ayy sinir oldum ben neyim niye bana hayatım boyunca bir şeyler hazır sunulmadı

Sakin kabul etmeyin bir kez ederseniz evinize yerlesir gonderemezsiniz. Kapali biri olmanizin disinda bir aile hayatiniz var evde biri varken her acidan dikkat etmeniz gerekecek. Bosverin bulsun ev gitsin sakin esnemeyin bu konuda bence.

tam olarak bu durumu yaşamadım ama buna benzer olaylar yaşamış biri olarak söylüyorum ki bir kez alttan alır tamam dersen bunun sonu gelmez. en sonunda boşandım. ohhh mis. tabiki boşanın demiyorum ama kesinlikle istemediğiniz bir seyi de yapmayın.

hadi eşiniz kv niz düşünemiyor kayınbiraderde demi düşünemiyor nasıl rahat ediyor ya anlamıyorum bu insanları.

kullandırmayın kendinizii. koca adam kimseye yük olmasın hayatına baksın alışmasın sizin eve

Siz de ev bakmaya başlayıp beğendiklerinizi kaynınıza gösterin o da birlikte yaşamak istemediğinizi hissetmiş olsun. Yemek konusunda da onun için ayrıca bir şey yapmanıza gerek yok, birlikte yaşamayı bile düşünebiliyorsa misafir değildir. Siz ne yiyorsanız onu yesin.

ayni evde yasamak istememenizi anlarim bence de kabul etmeyin. ama kendinizi doldurmayin yani esinizin kardesi bu kisi, iki saat evde kaldiniz diye bir sey olmaz ben son cumlenizi cok yakisiksiz buldum.
Afedersiniz ama nesi yakışıksız. Acaba bana bir şey yapar mı diye düşündüğümü mü zannediyorsunuz. O değil konu. Bebeğim akşam uykusuna yatıyor eşimin maça gittiği saatlerde. Ben yanında yatıyorum. Öyle uyuyor. Acıkınca mama veriyorum. Bunun için mutfağa gitmem lazım ya da kendi ihtiyaçlarım için lavaboya vs. Böyle durumlarda eşimi çağırıyordum . Bir şeye ihtiyaç olunca pijamalarımla evin içinde köşe bucak kaynıma yakalanmamak için koşturup durdum o akşam.

Sorun birazcık siz de , neden hem kocanıza hem kocanizin kardeşine çeşit çeşit yemek yapmayın. Ne bileyim kardeşinin çamaşırlarını yikamayin. Eşiniz hali sahaya gidecekse , izin vermeyin, kardeşinle evde yalnız kalmam doğru değil deyin. Siz sadece yemeği sorun ederseniz , yemek yapma der, sadece temizliği sorun ederseniz temizlik yapma der. Örneğin emziriyor musunuz, gidip yatak odasında emzirmeyin, salonda emzirin böylece kardeşi salonu kullanamasin, hep onlara hizmet edecekken çocukla ilgili bir iş yapın. Ev işlerini kocanız yığın. Yemek yapma mi dedi sürekli disardan söyleyin sonunda dayanamayacak. Siz hem söylenip yaparsanız işleri, dirdircidan başka bisey olmazsınız. Evde kapalı dolasiyorsaniz kardeşi oda da yokken açık, kardeşi gelince panik şekilde kapatmaya çalışınki rahatsızlık verdiğini anlasın.

afedersiniz ama konunun neresinde yaziyor bunlar? esinize soyleyin bunlari.

Kesinlikle haklısınız, kabul etmeyin.

Evlenirken imzayi üç kisilik mi atmissiniz size ne ayol kocanizin kardesinden
Oldu camqsiri bulaşığı yemeği onunla ugrasacaksam fazladan bı çocuk daha yaparım kocamla, daha iyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…