Merhaba Elisya beni de etiketleyebilirsin.Yabanci sayilmam çaycimla Lilinin arkadaşıyım. Hayırlı Ramazanlar ve sahurlar dilerim.Herkese hayırlı ramazanlar dilerimm.. Allah hepinizin oruçlarını, ibadetlerini, dualarını kabul etsin inşallah..
Ramazanda beslenmesine dikkat ederek kilo vermek isteyen varsa buraya alalım...:)
Kurallarımız çok basit;
1. Sahurunu paylaş
2. İftarını paylaş
3. Haftada 1 gün (Pazartesi günleri) kilonu paylaş..
İlk kilo bildirimi yarın sabah, kimler bizimle?
@Birbardakcay @sarfansari @pofu
Anacigin hatrina bu seferlik merdane yok tatlım. Yalnız yarından sonra bir şey diyemem. Özlemişim kız seni.Yandim ben eyvahlar olsunmerdane birakmayin etrafta meryem abla furur beni
Bu mesajı geç gördüm...ama lilim seslenmiş kayıtsız kalamazdim kiKonu sahibinden tek isteğim kalabalik olmayalım lütfen
Hosgeldin abla sana kapimiz hep acikBu mesajı geç gördüm...ama lilim seslenmiş kayıtsız kalamazdim ki
Merhaba Elisya beni de etiketleyebilirsin.Yabanci sayilmam çaycimla Lilinin arkadaşıyım. Hayırlı Ramazanlar ve sahurlar dilerim.
Sahurda yarım tost bir ekmekten, iki kayısı yumurta, maydanoz, nane, iki üç zeytin, iki ceviz, bir tatlı kaşığı bal, bol çay
Kilo bildirimim 61.8 di öğleden sonra tartilmiştim.
Sahur uyumadan beklenince illa birşeyler yemek.istiyor canımız.Hoşgeldinn♥ hayırlı ramazanlar ve sahular sana da, bolca kilo da verelim inşallahhh..
Bu arada sahuru beklerken 1 paket kepekli altınbaşaklardan yedim, çok acıktım sahurda az yemiştim beni affedin
Sahur uyumadan beklenince illa birşeyler yemek.istiyor canımız.
Ben uyuyarak ölü taklidi yapacam 11 den sonraları ki, kaçamak olmasın :)
Ye ye de abartma.ben senin kilonda olsam rejim de yapmam ya orasi ayriEyvahlar olsunmeyve de yemiyeahh
Hoşgeldin mi desem yoksa bende buralarda takılabilir miyim mi desem bilemedim çünkü bende bir anda burda buldum kendimi ablişkoooAnacigin hatrina bu seferlik merdane yok tatlım. Yalnız yarından sonra bir şey diyemem. Özlemişim kız seni.
Lilim de burada çok mutluyum.Ramazan boyunca görüşürüz inşallah Elisyanin mekanında.
Kıyamadı mıı acebaHosgeldin abla sana kapimiz hep acikben de ozledim sizi valla biraz uzun oldu ara ama kusura bakmayin.yarindan sonra kendimi senin ellerine teslim etmeyi dusunuyorum etimde senin kemigimde
Lilimam bak ablam kiyamadi bana
Takilin takilin gitmeyin sizin gibi örneklere ihtiyacimiz varHoşgeldin mi desem yoksa bende buralarda takılabilir miyim mi desem bilemedim çünkü bende bir anda burda buldum kendimi ablişkooo
Benim gibi de olduğuna eminsin inşallahTakilin takilin gitmeyin sizin gibi örneklere ihtiyacimiz var
Himmm bi dusuneyimBenim gibi de olduğuna eminsin inşallah
Aslında haklısın örnek olabilirimHimmm bi dusuneyimevet tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?