Birlikte Zayıflayalım

Merhaba Elisya beni de etiketleyebilirsin.Yabanci sayilmam çaycimla Lilinin arkadaşıyım. Hayırlı Ramazanlar ve sahurlar dilerim.
Sahurda yarım tost bir ekmekten, iki kayısı yumurta, maydanoz, nane, iki üç zeytin, iki ceviz, bir tatlı kaşığı bal, bol çay
Kilo bildirimim 61.8 di öğleden sonra tartilmiştim.

Bu mesajı geç gördüm...ama lilim seslenmiş kayıtsız kalamazdim ki
Hosgeldin abla sana kapimiz hep acik ben de ozledim sizi valla biraz uzun oldu ara ama kusura bakmayin.yarindan sonra kendimi senin ellerine teslim etmeyi dusunuyorum etimde senin kemigimde
Lilimam bak ablam kiyamadi bana

Hoşgeldinn hayırlı ramazanlar ve sahular sana da, bolca kilo da verelim inşallahhh..
Bu arada sahuru beklerken 1 paket kepekli altınbaşaklardan yedim, çok acıktım sahurda az yemiştim beni affedin

Sahur
Yumurtalı peynirli omlet
1 dilim çavdar ekmeği
1 zeytin
2 lokma bal kaymak
Bol tuzsuz köy peyniri
Yeşil çay

Sahuru eşim hazırladı. Yeşil çay demlemis. Ramazanda yeşil çay içmemek gerekiyormuş aslında, çok su atıyor diye. Bugünde böyle olsun bakalım

Hoşgeldinn♥ hayırlı ramazanlar ve sahular sana da, bolca kilo da verelim inşallahhh..
Bu arada sahuru beklerken 1 paket kepekli altınbaşaklardan yedim, çok acıktım sahurda az yemiştim beni affedin
Sahur uyumadan beklenince illa birşeyler yemek.istiyor canımız.
Ben uyuyarak ölü taklidi yapacam 11 den sonraları ki, kaçamak olmasın :)

Anacigin hatrina bu seferlik merdane yok tatlım. Yalnız yarından sonra bir şey diyemem. Özlemişim kız seni.
Lilim de burada çok mutluyum. Ramazan boyunca görüşürüz inşallah Elisyanin mekanında.
Hoşgeldin mi desem yoksa bende buralarda takılabilir miyim mi desem bilemedim çünkü bende bir anda burda buldum kendimi ablişkooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…