iki tarafta yirtilma nedir ? Evlenmeden önce ililiske girmeseydin. Simdi sen bakire degil degilsin diyop bir köseyede atar seni... fake konuNolur yardim edin bana yalvariyorumm biz nisanlimla iliskiye girdik fakat kan gelmedi ama canim cok yandi agrim oldu 1 hafta tuvaletemi yapamadim yanma oldu ve daha once hic iliskiye girmedim bugun doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr
Nolur yardim edin bana yalvariyorumm biz nisanlimla iliskiye girdik fakat kan gelmedi ama canim cok yandi agrim oldu 1 hafta tuvaletemi yapamadim yanma oldu ve daha once hic iliskiye girmedim bugun doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr
Nişanlına su konunun linkini atsana okusun yazılanları.Ayrildik gibi zaten
Fake misin?
Ya da o gittiğin insanın doktor olduğundan emin misin? Bir doktor esnek hymen ne demek bilmiyor mu? Sistit ya da vajinit olmuşsun sanırım,ikisinin belirtileri de hemen hemen aynı. İlaç kullanman gerekiyor.
Zaten ilk beraberlikte anlamasi lazimdi orasinin darligindan ilk kez beraber oldugunu. Kan gelmemesi bahanesi olmus.
Şırıl şırıl kan gelmiyor zaten, çok ince pembe zar şeklinde. Ben zor ayırt edebilmiştim. Eminim farkedememişsinizdir. Ayrıca bekarete bu kadar önem veren bi adamın daha evlenmeden ilişkiye girmesi garip.Nolur yardim edin bana yalvariyorumm biz nisanlimla iliskiye girdik fakat kan gelmedi ama canim cok yandi agrim oldu 1 hafta tuvaletemi yapamadim yanma oldu ve daha once hic iliskiye girmedim bugun doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr
Dr. zardan bahsetmemiş. Konu sahibi anlamamış. Ya da fake."yırtılma" nedir ya!?
hiçbir doktor bu terimi kullanmaz, çünkü öyle birşey yok zaten.
"birde iki yerden yırtılmış" öyle mi!
Kızlık zarını nasıl birşey zannediyorsunuz. Neresi yırtılıyor Allah aşkına.
Zar esnek bir yapıdır zaten; eğer yeterli ıslaklık varsa ve başka fizyolojik bir sorun yoksa zaten kanama olmaz. Sadece açılma olur.
Yok artık 3 litreBenden üç litre kan gelmişti. Mümkün değil kanamamasi. Kesin olmuştur baskalari, yeme bizi.
Bende sezeryan dogm yaptım 4 ay oluyor . Dopumdan sonra ilişki biraz daha zorlaştı açıkçası ilk evlendigimde böyle değildi. Emzirmekte kuruluk yapıyor. Birde İlişkide çok zorlanırsa yanma çişde zorluk olabiliyor bende oluyor. Kişiden kişiye değişiyor demekki.doktor değil öğretmenim ama ilişki sırasında bazı kadınlarda kanama olmayacağını ben bile biliyorum.
gittiğiniz doktor diplomasını bimilyoncudan almış olabilir mi?
bir de burada binlerce vajinusmus kadın ve henüz cinselliği deneyimlememiş kadın var çok acıdı bir hafta tuvaletimi yapamadım vs yazarak insanları korkutmasanız olmaz mı? sezaryen doğum yaptım şu dediğiniz acıyı ve zorlanmayı yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?