hayırlı olsun canımtekrar. ilk günler zor oluyor ama sonra alışırsın. zor günlerini bak ne güzel menü ile atlatmışsın.İyi akşamlar arkadaşlar,bugünü güç bela atlattım sayılır,bir kaç gün zorlanacağımı biliyorum...Ama yılmak yokkkk...
SABAH 1 bardak süt içip spora gittim
SAAT 11 de kahvaltı 2 dilim ekmek,peynir,yumurta,kahve şekersiz sade
ÖĞLEN 15
8 kaşık mercimek,2 kaşık makarna yoğurt
AKŞAM
1 kase çorba,izmir köfte salata
1 tane ekler
2 saat spor vaptım,fitness
amin canım. bence menün güzel.Dünkü menüm:
sabah: kepek ekmekli sandaviç( domates peynir 3 zeytin)(70gr ekmek)
ara:3 kayısı 1 bardak yeşil çay
öğle: yemeğim olmadığından çok az ekmek peynir
ara,: 1 armut 1 çay bardağı süt
ara: 2 adet grissini
akşam:haşlanmış tavuk, 2 kaşık pilav ve bol salata
ara: 2 dilim portakal
ilk gün biraz aralar fazla oldu ama inşallah düzene girer...
inşallah öğleleride yemek yapabilirim.. malum okuldan sonra evde ne varsa onu yiyorum:2: ama buna bir care bulmak gerekiyor...
bugün:
sabah: kepekli sandaviç 1 bardak çay
ara : 3 adet kayısı 1 bardak yeşil çay
malum okul menüsü anca böyle oluyor.... Allah herkesin azmini arttırsın...
canım ne güzelmiş kahvaltın tebrik ederimgünaydın hanımlar şuan kahvaltımı yapıyorum ama önce yeşilçayımı içtim
kahvaltım= roka
1 haşlanmış yumurta
peynir
4 zeytin
1 acı biber
ayyy cnım çok teşekkür ederim.kuzummm süperrr..maşallahın varr..haftada 2.5 kilooo :))çok sewindimmm..ben yazdım okudun umarım 65.5..yarım kilo..(ama adetimm ..hemen kılıfı uydurdumm..:))
süpersinnnn, yorgunda olsan spor yapacagini biliyordum nedense
süpersin ya bisiklete binmen bile tek başına spor için süper bence. ki sen fitness da yapıyosun. ne diyim miiiiikemmmmmmmmmmmmellllllllllhepinize iyi günlerrrr.. bugün felaket kar firtinasi var, 5-10 santim kar yagidi burda. ona ragmen nasil bisikletle gelmisim ise inanamiyorum kendime. tabi buranin normal hali bu zaten, nezaman bahar görmüsüzki mart ayinda
*** Bugünki menüm ***
Sabah
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt ile
---- bisikletle ise gittim ----
Ara
1 yesil elma
Ögle
Taze fasülye
Yogurt
Ara
1 portakalim var onu yiyecegim
---- bisikletle fitnesse gidecem ----
Bugün 1 saat ZUMBA dansi yapacaz spor salonunda, hem cok eglenceli hemde cok kalori yakiyor
Fitnessden eve gelir gelmez yemegimi yine herzamanki gibi yedikten sonra sizlere yazarim
yok canım. buyur gel kapımız açık.Kızlar liste doldu mu. :18:
olaya iyi yönünden bak canım. eğer bu kaçamağı akşam yapsaydın kilo olarak geri dönerdi. ama şimdi akşama çok var daha. bu kaloriyi harcamak için zamanın var. spor yapabilirsin.yine hayvanlık yaptım 1 rosto köfte çorba ve acuka yedim ekmeğe sürülüp yeniyor ya onuda fazla kaçırmışım
akşam sadece çorba salata felan yicem
ne güzel sabah sabh spor da yapmışın tebrikler.evet canım ya sabah 3 mil yürüdüm bu arada
Aaaa canım üzme kendini,akşam yeseydin daha kötüydü,biraz hareketle ve akşam az yemekle toparlarsın...yine hayvanlık yaptım 1 rosto köfte çorba ve acuka yedim ekmeğe sürülüp yeniyor ya onuda fazla kaçırmışım
akşam sadece çorba salata felan yicem
katrecim aramıza hoşgeldin..:))baktıgımda liste çok kalabalık gözüküodu ama okudugumda fazladan bişi göremedimm..
bence menün cok saglikli görünüyor. yazinca kalabalik görünür insanin gözüne ama sagliksiz hic birsey göremedim menünde. bu arada hosgeldin aramiza cnm..
hayırlı olsun canımtekrar. ilk günler zor oluyor ama sonra alışırsın. zor günlerini bak ne güzel menü ile atlatmışsın.
amin canım. bence menün güzel.aralar olmasa öğünlerde çok yemek yeme isteği oluyor insanda.diyete alıştıkça eve geldiğinde yemek yapmaya üşenmezsin. bak diyom sana bize gel diye bugün salata ve kefir vardı menüde. benim kefir mayası ölmüştü ya yenisini aldım dün.haftaya falan çoğalırsa sana da vercem sende yap. şimdi içtim fena değil. ..
şekerim gayet güzel gidiyorsun.. inşallah senin azmine yetişirim...menüm
sabah
1 yumurta
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk zeytin
1 kupa yeşil çay
1 çay kaşığı krem peynir
1 salatalık
ara
4 kuru kayısı
2 badem
1 bardak siyah çay
öğle
bir çay bardağı kefir
semizotu salatası
6-7 zeytin
şimdilik bu kadar.
bu sefer öldürmemeye çalışıcamevet yaa ara öğünleri biraz abarttım herhalde ama bugün düne göre daha iyiyim... Haaa bu arada kefir mayalarına iyi bak hafta sonu alacam..varya zayıflama uğruna kefirde içicem yaa .... artık alışacaz yapcak bişey yok.... gözün gibi bak mayalara....!
şekerim gayet güzel gidiyorsun.. inşallah senin azmine yetişirim...
canım hemen diyete alışamıyor insan ama yavaş yavaş adapte olabilirsin. menüdeki ekmek miktarını her öğünde 1 dilime düşür mesela. evdeki abur cuburları yok et. istesende ulaşamayacağın şekilde. güne bu ilk haftanda gitme bence bi bahane bul. ben öyle yaptımMerhaba arkadaşlar,bugün 1,5 saat yürüdüm fitness yoktu,zaten her yerim ağrıyor,ama acımayın müstahatır bana...
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,yumurta,1 bardak süt
ARA 3 hurma
ÖĞLEN 1 tabak türlü,salata,2 dilim ekmek
ARA 1 beyaz peynirli tost,kahve,1 avuç leblebi,1 gofret yedim
AKŞAM meyve ve yoğurt yerim artık bol yeşilçay tabii ki
tamam kabul ediyorum çok iradesizim,yarın da güne gidicem napıcam bilmiyorum
menün çok güzel her zamanki gibi tebrik ederim.Fitnessden gelir gelmez
1 cay bardagi yagsiz süt
1 kuru kayisi
Aksam
Firinda yumurtali mantar
Azicik yogurt
Belki bi kac saat sonra egzersiz yaparim..
süpersin ya. bende bi enerjimi toplasam şu jillianımı yapcam şimdi inşEgzersizlerimi yaptim, bugün benden bukadar:
- mekik
- çapraz mekik
- yan mekik
- alt karın çalıştırma
- cömelme
- geri tekme
- ziplama
- kalça çalıştırma
- makas
- bacak kaldırma
- sinav
- vücut esneme hareketleri
Canım haklısın ama diyetisyenim günde 8 dilim ekmek vermişti az yediğimde kilo vermem durmuştu ben mi garibim anlamadım:26:canım hemen diyete alışamıyor insan ama yavaş yavaş adapte olabilirsin. menüdeki ekmek miktarını her öğünde 1 dilime düşür mesela. evdeki abur cuburları yok et. istesende ulaşamayacağın şekilde. güne bu ilk haftanda gitme bence bi bahane bul. ben öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?