Birlikten Kuvvet Doğar Diyenlerin Yeri

hayırlı olsun canımtekrar. ilk günler zor oluyor ama sonra alışırsın. zor günlerini bak ne güzel menü ile atlatmışsın.
amin canım. bence menün güzel. aralar olmasa öğünlerde çok yemek yeme isteği oluyor insanda.diyete alıştıkça eve geldiğinde yemek yapmaya üşenmezsin. bak diyom sana bize gel diye bugün salata ve kefir vardı menüde. benim kefir mayası ölmüştü ya yenisini aldım dün.haftaya falan çoğalırsa sana da vercem sende yap. şimdi içtim fena değil.
günaydın hanımlar şuan kahvaltımı yapıyorum ama önce yeşilçayımı içtim

kahvaltım= roka
1 haşlanmış yumurta
peynir
4 zeytin
1 acı biber
canım ne güzelmiş kahvaltın tebrik ederim

kuzummm süperrr..maşallahın varr..haftada 2.5 kilooo :))çok sewindimmm..ben yazdım okudun umarım 65.5..yarım kilo..(ama adetimm ..hemen kılıfı uydurdumm..:))
ayyy cnım çok teşekkür ederim.
ilk hafta iyi oldu kilo verme ama her hafta böle olurmu bilmem.inş olur. seninde bu dönemin bitsin veririsin inş.
süpersinnnn, yorgunda olsan spor yapacagini biliyordum nedense

süpersin ya bisiklete binmen bile tek başına spor için süper bence. ki sen fitness da yapıyosun. ne diyim miiiiikemmmmmmmmmmmmellllllllll

menüm
sabah
1 yumurta
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk zeytin
1 kupa yeşil çay
1 çay kaşığı krem peynir
1 salatalık

ara
4 kuru kayısı
2 badem
1 bardak siyah çay

öğle
bir çay bardağı kefir
semizotu salatası
6-7 zeytin

şimdilik bu kadar.

yine hayvanlık yaptım 1 rosto köfte çorba ve acuka yedim ekmeğe sürülüp yeniyor ya onuda fazla kaçırmışım

akşam sadece çorba salata felan yicem

kızlar dünki kilo bildirimlerini burada topluca yazacaktım vakit olmadı. daha doğrusu tablo halinde koyacaktım bi türlü olmadı. bende şimdi normal yazarak koyuyorum

ad----------------------başlanğıç kilo--------------bu hafta kilo------------------fark-------------------toplam spor
newest---------------------73.6----------------------71.1-------------------------2.5---------------------5.30 saat
fndkkrdu-------------------66.9----------------------65.1-------------------------0.9----------------------?
mevtul---------------------66-------------------------65.5-------------------------0.5----------------------?
ElmaShekerim-------------71.1-----------------------69.9------------------------1.2----------------------8

eğer yanlışlık olan varsa söylerse düzeltirim. herkesi öptüm

yine hayvanlık yaptım 1 rosto köfte çorba ve acuka yedim ekmeğe sürülüp yeniyor ya onuda fazla kaçırmışım

olaya iyi yönünden bak canım. eğer bu kaçamağı akşam yapsaydın kilo olarak geri dönerdi. ama şimdi akşama çok var daha. bu kaloriyi harcamak için zamanın var. spor yapabilirsin.

Aaaa canım üzme kendini,akşam yeseydin daha kötüydü,biraz hareketle ve akşam az yemekle toparlarsın...
Zaten yürümüşsün:)))))))

Son düzenleme:
katrecim aramıza hoşgeldin..:))baktıgımda liste çok kalabalık gözüküodu ama okudugumda fazladan bişi göremedimm..

hoşbulduk canım ... aranızda olamktan çok mutluyum.... evet yaa liste yazıp önüme koyunca ben ne yaptım dedim ama ilk günün suçu olmaz deyip daha dikkatli olmaya başlayacam inşallah...

bence menün cok saglikli görünüyor. yazinca kalabalik görünür insanin gözüne ama sagliksiz hic birsey göremedim menünde. bu arada hosgeldin aramiza cnm ..

teşekkür ederim canım...

evet yaa ara öğünleri biraz abarttım herhalde ama bugün düne göre daha iyiyim... Haaa bu arada kefir mayalarına iyi bak hafta sonu alacam..varya zayıflama uğruna kefirde içicem yaa .... artık alışacaz yapcak bişey yok.... gözün gibi bak mayalara....!

şekerim gayet güzel gidiyorsun.. inşallah senin azmine yetişirim...

Merhaba arkadaşlar,bugün 1,5 saat yürüdüm fitness yoktu,zaten her yerim ağrıyor,ama acımayın müstahatır bana...
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,yumurta,1 bardak süt
ARA 3 hurma
ÖĞLEN 1 tabak türlü,salata,2 dilim ekmek
ARA 1 beyaz peynirli tost,kahve,1 avuç leblebi,1 gofret yedim
AKŞAM meyve ve yoğurt yerim artık bol yeşilçay tabii ki
tamam kabul ediyorum çok iradesizim,yarın da güne gidicem napıcam bilmiyorum

Fitnessden gelir gelmez
1 cay bardagi yagsiz süt
1 kuru kayisi

Aksam
Firinda yumurtali mantar
Azicik yogurt

Belki bi kac saat sonra egzersiz yaparim..

Egzersizlerimi yaptim, bugün benden bukadar:

- mekik
- çapraz mekik
- yan mekik
- alt karın çalıştırma
- cömelme
- geri tekme
- ziplama
- kalça çalıştırma
- makas
- bacak kaldırma
- sinav
- vücut esneme hareketleri

bu sefer öldürmemeye çalışıcam
ayrıca teşekkür ederim şeker
canım hemen diyete alışamıyor insan ama yavaş yavaş adapte olabilirsin. menüdeki ekmek miktarını her öğünde 1 dilime düşür mesela. evdeki abur cuburları yok et. istesende ulaşamayacağın şekilde. güne bu ilk haftanda gitme bence bi bahane bul. ben öyle yaptım
Fitnessden gelir gelmez
1 cay bardagi yagsiz süt
1 kuru kayisi

Aksam
Firinda yumurtali mantar
Azicik yogurt

Belki bi kac saat sonra egzersiz yaparim..
menün çok güzel her zamanki gibi tebrik ederim.
senin için bende aynısını düşünüyorum bak kesin spor yaparsın şimdi diyorum

süpersin ya. bende bi enerjimi toplasam şu jillianımı yapcam şimdi inş

akşam yemeğinden önceki arada bir muz yedim

akşam
1 kase kıymalı kereviz yemeği suyunu yemedim
salata

şimdi jillian yaptım.
ve bugün de bitti......
herkese iyi gecelr şekerler...:18::18::18:

Bugünkü menüm:
öğle: 1 kase mercimek çorbası çok az börek (oğlumun kalan parçaları)
ara: 1 bardak yeşil çay
akşam: 1 kase tarhana çorbası
yarım dilim ekmek
1 kase yogurt
ve bugünü kapattım...

Canım haklısın ama diyetisyenim günde 8 dilim ekmek vermişti az yediğimde kilo vermem durmuştu ben mi garibim anlamadım:26:
aburcuburlar yok edildi,akşam yemeğini yemedim sadece yeşilçay içtim
Güne gitmek zorundayım çünkü geçen sefer gitmemiştim,paraları ödemem lazımama salata yerim akşamda yemezsem dengelerim sanırım,tabii bol yeşilçay ve sporla...:44:

Kızlar günaydın. Beni de aranıza aldığınız için teşekkürler.
Dün ki menümü yazayım hemen.
Akşam 1 tabak brokoli salatası, yoğurt ve 2 kaşık patates yemeği yedim.
3 km yürüdüm.
Sabah 2 dilim kepekli ekmek, peynir ve şekersiz çay.

Bu arada boyum 1,57
kilom 66
Yaşım 31

sabah kepek ekmeğinde sandviç yaptım kendime yumurta yemedim canım istemedi bide yeşilçay içtim bugün spora gidicem o yüzden yürümedim sabah ama akşam 2 mil yürücem yemekten sonra şimdi de aramı yapıyorum elma yicem bide yoğurt
bu hafta 1.5 kilo vermek istiyorum az hızlı gitmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…