Birlikten Kuvvet Doğar Diyenlerin Yeri

elma şekeri süpersin...
Inşallah bende spora başlayabilirim şuan biraz kilo verdikten sonra başlamayı düşünüyorum... Ama seni tekrar tebrik ederim...

canım tekrar hayırlı olsun .... Bende yeni başlayanlardanım ... Menün gayet güzel... Devamını getirmen dileğiyle...

bugünkü menüme gelirsek:
Sabah :kepek ekmekli beyaz peynir,domates ve 3 zeytinli sandaviç +1 bardak çay
ara: 3 kayısı +1 bardak yeşil çay
öğle:1 tabak yogurtlu ıspanak+ 1 dilim ekmek
ara: 1 elma+1 çay bardağı süt(bunu 1 saat sonra içecem)
akşama: Balık ve salata düşünüyorum tabiki yağsız
hayırlısı artık

süpersin ya. bende bi enerjimi toplasam şu jillianımı yapcam şimdi inş

tesekkür ederim cnmmm

akşam yemeğinden önceki arada bir muz yedim

akşam
1 kase kıymalı kereviz yemeği suyunu yemedim
salata

şimdi jillian yaptım.
ve bugün de bitti......
herkese iyi gecelr şekerler...:18::18::18:

sende süpersin cnm, hepimiz jillian gibi oluruz insallah

aramiza hosgeldinnnnn, insallah hepimiz bir olup bu kilolardan kurtuluruz

elma şekeri süpersin...
Inşallah bende spora başlayabilirim şuan biraz kilo verdikten sonra başlamayı düşünüyorum... Ama seni tekrar tebrik ederim...

tesekkür ederim, katre'cim. spora basladinmi birakamiyorsun bence, dahada spor yapmak istiyor insan. ben fitness salonuna bir nevi zorla gidiyorum, acaba bugün gitmesemmi diye düsünüyorum ara sira, ama gittigimde yaptikca yapasim geliyor ya, cok tuhaf bir duygu..

menün harika, tebrik ederim :))) yogurtlu ispanagi okuyunca canim cekti , cok severimmmm

yaaa arkadaslar, ben bugün regl olmusum ( burda kar firtinasi fena sekilde devam edince, bende sefi aradim gelemeyecegimi söyledim. hem sancilarimda vardi hemde bu firtinada bisiklet sürmek kesinlikle delilik olurdu.

Sabah
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt ile

Ara
1 yesil elma
4 badem

Ögle
Domates soslu balik
1,5 dilim cavdar ekmegi

Ara
1 portakal

---- Evde kaldim ama üsenmedim yine fitnesse gittim 1 saat spor yaptim, deliyim bennnnnnn

Aksam
Fitnessden sonra 1 cay bardagi yagsiz süt ictim. beni tok tutunca, birde siskinlik oldugu icin bisey yiyemedim. midem bos kalmasin diye azicik lahana salatasi yedim. simdi 1 portakal yiyecegim.

menün gayet güzel canım. süpersin

hayırlı olsun canım. inşallah burada ağırlıklarımızdan hep beraber sıkılmadan kurtuluruz. menün de gayet iyi tebrikler
bugünde menün çok iyi şeker. süper gidiosun
harikasın yineeee
iyi gidiyorsun bence canım verirsin 1.5 inş

sabah
1 kupa yeşil çay
1 yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
yarım dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık

ara
1 küçük kutu süt
2 kuru kayısı

öğle
1 kase kereviz kıymalı
1 dilim tam buğday ekmaği

akşam
1su bardağı kefir
5-6 kaşık salata
1 kaşık tarhana

şimdilik bu kadar. biraz sonra da jillianla randevum var

Oglen yagsiz tost yemistim yesilcayla birlikte aksam corba tavuk sote ve salata yedim 1 saatte fitneesa gittim 200 kalori yaktim 50 mekik 50 yan karin kadi calistim newestcim insallah iyi geceleeer

kizlarrr ben yandaki yaglarimdan (simit deniliyor galiba) kurtulmanin yollarini ararken bu videoyu buldum onu yaptim. harika bisey bence, bir kac hafta bunu yapacagim, 10 dklik bisey hergün onu yapsam, bide 8 dk karin egzersizini yapsam süper olur. tabi fitnessden haric yapacam bunlari

[video=youtube;g48uajRAxGo]http://www.youtube.com/watch?v=g48uajRAxGo[/video]

karin egzersizide bu, bunuda yaptim

[video=youtube;cOf5MsV0Xz8]http://www.youtube.com/watch?v=cOf5MsV0Xz8[/video]

ben kactim artik iyi gecelerrrrr

Günaydın arkadaşlar dünü az kaçamaklı tamamladım sayılır pazartesi görücez bakalım:18ün 2 saat fitness yaptım,bugün evde yürüyüş karın hareketleri yaparım...Bugün yediklerime çok dikkat etmeliyim...Gün içinde tekrar görüşürüz hoşçaksalın...
Sabah kahvaltımı yaptım
2 ince dilim ekmek,peynir,salata ve sade neskafe

Günaydın kızlar. Dün iş çıkışı eve yürüyerek gittim. 15 dakika.
Akşam kahvaltı yaptık. Fazla kaçırmadım. 300 tane ip atadım. 30 mekik çektim.
Sabah aç karna ılık limonlu su içtim. 1 dilim börek. Şekersiz çay. Arkasından 50 tane ip atladım.
Yarım litre suyum bitti.
Kararlıyım bu defa yaza ince giricem.

sabah yeşilçay ekmeğimin arasına zeytin kaşar ve biber koyup yedim yeşilliğim kalmamış
arada elma ve yoğurt yedim
sporumu akşam yapıcam ablam evdeydi bilgisayarda onun odasında olduğu için yapamadım akşam üstü yapıcam sporumu
birazdanda öğle yemeğimi yicem bakalım ne var evde

bu arada kol kası yapmışım inat ettim zayıflıcam yaza

Sabah
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
1 yesil elma

Ögle
brokoli, karnibahar, havuclu bi salata
1 cay bardagi kadar yogurt

Bugün fitnesse gec gidecegim. dün ise gitmedigim icin bugün biraz ekstra calismak istiyorum. birde zumba dansi saat 18'de basladigi icin vakit gecsin diye kalacagim.. eve gec gelecegim icin aksam yemegimi ise getirdim. cikmadan 1 saat önce yerim diye düsünüyorum. eve geldigimde bir bardak süt icerim günümü öyle kapatirim

Aksam yemegimi simdiden yazayim
domates soslu balik
1,5 cavdar ekmegi

bende birazdan sporumu yapıcam akşam yemeğim sadece sütlaç annem getirmiş yemek yerine onu yicem

bende birazdan sporumu yapıcam akşam yemeğim sadece sütlaç annem getirmiş yemek yerine onu yicem

yok vazgeçtim yemicem sütlaç felan belki 1 kaşık ama fazlası yok çorba salata tavuk sote yicem o kadar
şimdi leslie bacımla 3 mil yapıcam sonra 100 mekik çekicem sonrada bilmiyorum sonrasını yazarım

Arkadaslar bunu gördügünüzde ne spordan nede diyetten vazgececeksiniz, bundan eminim...
Bakin kendi vücudumuza neler neler yapiyoruz.

1 kilo yag ve 1 kilo kas arasindaki farka bakin.

Bugün spor yapmiyayim halim yok yorgunum diye düsündügünüz an bu resme bakin. vucudumuzda gezen bu yaglardan kurtulmak istiyorsak tek caremiz sporla kas oranimizi yükseltmek.. tek basina diyet yetmez..

katılıyorum sana canım çok iyi bir örnek az önce 3 mil yürüdüm 100 mekik çektim 100er yan karın kası hareketi yaptım
yarın sabah doktora gidiyorum idrar tahlili yaptırıcam sonucum temiz çıkarsa ( idrar yollarımda iltihap varda) yüzmeye kaydolucam (hem bilmiyorum hem spor olur) temiz çıkmazsa platese kaydolcam ismekteki hocam platese gidersen hemen sonuç alırsın dedi bakalım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…