• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitecek korkusu

Dün çikolata aldık alırken bak alıyorum sen bundan yemicegne emin mısın dedim ben aldım kendime dedi .
Kendi çikolatası ile bilerek yanyana koydum benimkini almış yemiş kendi çikolatan orda işte benimkinden ne istiyorsun be adam baktığımda yerinde göremeyince deli oluyorum çünkü ruhen onu yemeğe kendimi hazırlamış oluyorum pat yok . Saklicam bundan sonra cidden ya.
😅😅 Her anlattığınız olayda kardeşimle kendimi görüyorum.. 😅😅

hayatımda ilk defa böyle korku gördüm eşin çok mu kilolu acaba merak ettim bu kadar yemeye

Benim eşim bide yemekte hep benim böldüğüm ekmeğimi alır yer bi bakarım ekmek uçmuş tabi başlada herhalde farkında olmadan ben yedim bitirdim de unuttum galiba diyordum.sonra farkettim ki eşim alıp yiyormuş tabi bende ne kadar ekmek yemişim takip edemiyorum.bi gün dayanamadım sordum hayatım orada dilimli ekmek var neden ordan alıp yemiyorsunda benim yudumumu yiyorsun diye seninki daha tatlı geliyor napayım dedi :dondurma:

Benim eşim bide yemekte hep benim böldüğüm ekmeğimi alır yer bi bakarım ekmek uçmuş tabi başlada herhalde farkında olmadan ben yedim bitirdim de unuttum galiba diyordum.sonra farkettim ki eşim alıp yiyormuş tabi bende ne kadar ekmek yemişim takip edemiyorum.bi gün dayanamadım sordum hayatım orada dilimli ekmek var neden ordan alıp yemiyorsunda benim yudumumu yiyorsun diye seninki daha tatlı geliyor napayım dedi :dondurma:
Bende ekmeğin içini oyarım dışı kalır her seferinde ekmek var zanneder ama ici boş olur o ekmek sorunu bizdede var o da bundan şikayetçi.
Çözdük sayılır bu paylaşma işini, yine markete gittik guzel guzel uyardim ellemiyor artik tırsıyor 😅 çene sen neler kadirsin

Back
X