• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitecek korkusu

Dert gibi dert bence. Burda sorun konu sahibine yiyecek bir şey kalmamasi değil eşinin davranışı. Üzgünüm ama bu görgü meselesi.Yetistirilmeden kaynaklı.
Benim kp bir benzerini yapıyor. Yemege oturuyoruz. Zaten ailece ayni anda oturup baslama huylari yok. Oturan başlıyor. Sonra kp basliyor servis tabaklarindakileri bolusturmeye. Birak ortada dursun isteyen alsın degil mi normali budur. Hayir o kadar israrci ki al da al. Ben ilk baslarda ikram etmeyi sevdiğinden sanıyordum. Meğerse herkes alacağını bir an once alsin da o rahat rahat hepsini yesin derdindeymis. O kadar israr edince azicik aliyorum ama biraz daha almak istedigimde yok. Çünkü hepsini yemis oluyor.
Evliliğimizin ilk zamanlarinda esim de aynisini yapıyordu. Kahvalti hazir, oturuyor. Ben çayı getirene kadar masadaki domates ve salatalığı bitiriveriyordu. Yani bu kız da yiyecek düşüncesi yok. Bir gun kalktim tekrar domates salatalik doğrayıp getirdim. O gunden beri dikkat ediyor.

Bunca yediginiz abur cubura ragmen zayifsinizdir da simdi 🙄biz sismanlar sizi kiniyoruz. Yiyin yiyin biz yiyemeyenler icin de yiyin hemsire 😁
On numara tespit ama sandığınız gibi her gün abur cubur yemiyoruz sağlıklı atiştirmaliklar yeriz.

On numara tespit ama sandığınız gibi her gün abur cubur yemiyoruz sağlıklı atiştirmaliklar yeriz.
Yaaa nasil imrendim sakasi bir yana. Ben maalesef 5ten sonra yemiyorum hic bir sey 😓simdi ramazan diye zorlaniyorum hatta iftarda. Midem bulaniyor ama hala sismanim 😄

Dert gibi dert bence. Burda sorun konu sahibine yiyecek bir şey kalmamasi değil eşinin davranışı. Üzgünüm ama bu görgü meselesi.Yetistirilmeden kaynaklı.
Benim kp bir benzerini yapıyor. Yemege oturuyoruz. Zaten ailece ayni anda oturup baslama huylari yok. Oturan başlıyor. Sonra kp basliyor servis tabaklarindakileri bolusturmeye. Birak ortada dursun isteyen alsın degil mi normali budur. Hayir o kadar israrci ki al da al. Ben ilk baslarda ikram etmeyi sevdiğinden sanıyordum. Meğerse herkes alacağını bir an once alsin da o rahat rahat hepsini yesin derdindeymis. O kadar israr edince azicik aliyorum ama biraz daha almak istedigimde yok. Çünkü hepsini yemis oluyor.
Evliliğimizin ilk zamanlarinda esim de aynisini yapıyordu. Kahvalti hazir, oturuyor. Ben çayı getirene kadar masadaki domates ve salatalığı bitiriveriyordu. Yani bu kız da yiyecek düşüncesi yok. Bir gun kalktim tekrar domates salatalik doğrayıp getirdim. O gunden beri dikkat ediyor.
Sofra adabı var herkes oturmadan başlamazlar beklerler ama yerken hızlı yeme olayı çok sinir bozucu .

Mutfakta paketleri açın. Bıçakla bölüp ayrı iki tabağa koyun öyle servis edin. Sunum yapıyorum hayatım dersiniz sorarsa. Derdinizi seveyim ayrıca.

Yaaa nasil imrendim sakasi bir yana. Ben maalesef 5ten sonra yemiyorum hic bir sey 😓simdi ramazan diye zorlaniyorum hatta iftarda. Midem bulaniyor ama hala sismanim 😄
Metabolizmanız yavaşsa tuvalete 2 3 günde bir çıkıyorsanız yemeniz lazım ki metabolizma surekli calisir halde olmali cunku metabolizmasi yavas bunyeler uzun araliklarla yerse o bosluklarda metabolizma o bir ogunde ne yeniyorsa vucuda yag olarak depoluyor yani gun icinde vucuda kıtlık var sinyali verilirse vücut onu saklar atmaz. Yemeden kilo veremezsiniz. Ben de yedigim icin kilo alamiyorum.

Merhaba , eşimle son zamanlarda yaşadığımız bir problem var.
Eşim çok hızlı yiyor bense tadını çıkara çıkara.
Ne zaman cips alsak ben 3 tane yemeden o 10 tane yiyor istemsiz yemesine göz dikiyorum sona doğru 10 tane süt mısır cipsi kalıyor artık uyarmak zorunda kalıyorum bana da biraz bırakır mısın diye anca öyle bırakıyor. Çerez koyuyorum antep fıstiklarini benden pnce secip yiyor oha ya desem de fayda etmiyor. Bana hep kaju fistik kaliyor
Mutfağa gidiyor bana 2 tane caramio aldıysa kendi çikolatalı gofretlerini yedikten sonra gece lenslerini çıkarırken benim caramio cikolatami yiyor .
Kaç defa konuşmaya çalıştım ama her seferinde yine aliriz diye beni geçiştiriyor alıyor da ama bu sorun çözülmeli artık ne yapabilirim de gözümü onun yediğinden çekebilirim.
Allahım bi Seyma bi sen ablacım ne dertler ne dertler:confused:

bitecek korkusu deyince aşkımız bitecek falan sandım konu içeriğini 🤣🤣

Korkma markette çok biterse de alırsınız yine 😂😂

Metabolizmanız yavaşsa tuvalete 2 3 günde bir çıkıyorsanız yemeniz lazım ki metabolizma surekli calisir halde olmali cunku metabolizmasi yavas bunyeler uzun araliklarla yerse o bosluklarda metabolizma o bir ogunde ne yeniyorsa vucuda yag olarak depoluyor yani gun icinde vucuda kıtlık var sinyali verilirse vücut onu saklar atmaz. Yemeden kilo veremezsiniz. Ben de yedigim icin kilo alamiyorum.
Metabolizma normal calisiyor,wc duzenimde sorun yok . Tiroid hastasiyim surekli onun ilacini kullaniyorum o kilo yapiyor bence. Tum degerlerim normal cikiyor cunku ne zaman baktirsam. Cips hayatimda yemedim,cikolata sevmem, kuruyemis sadece kavrulmamis cig urunler kullanirim o da sayiyla,fazlasi kilo yapiyor diye. 3 ogunu yerim ama ara ogun yapmam,rahatsiz oldugum icin yiyince. Aksam 5ten sonra sadece sivi tuketirim cay vb. Ama yine de 68 kiloyum maalesef 😄

Caramio ne ya...
Bedava verseler yemem.
Bütçe sorununuz yoksa biraz daha fazla alın abur cuburu, isteyen istediği kadar yesin.
Adamın yediğinde kalmasın gözünüz.
Hoş o cipsler sağlık için çok zararlı ama vücut da sizin bütçe de...

Yoklukta filan buyumuş herhalde. Ayri tabak yapin sizde ama insan icinde de boyle mi davraniyor yiyeceklere karşi?

Metabolizma normal calisiyor,wc duzenimde sorun yok . Tiroid hastasiyim surekli onun ilacini kullaniyorum o kilo yapiyor bence. Tum degerlerim normal cikiyor cunku ne zaman baktirsam. Cips hayatimda yemedim,cikolata sevmem, kuruyemis sadece kavrulmamis cig urunler kullanirim o da sayiyla,fazlasi kilo yapiyor diye. 3 ogunu yerim ama ara ogun yapmam,rahatsiz oldugum icin yiyince. Aksam 5ten sonra sadece sivi tuketirim cay vb. Ama yine de 68 kiloyum maalesef 😄
Trood varsa tamam o zaman ondandir .

aynı darksın değil mi sen

ben seni gördüğümde ne ince kadın demiştim ki oğlun küçücüktü daha

sen 68 oldu kilo aldın ise vay benim halime

80lerden bildiriyorum :KK12::KK12:

bırak kojan kaju yiyip kılo alsın boşver.

Hızlı yemesine bir şey yapamazsınız ama çerezleri, ikramlıkları 2 ayrı tabağa koyabilirsiniz.

Back
X