• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitecek korkusu

aynı darksın değil mi sen

ben seni gördüğümde ne ince kadın demiştim ki oğlun küçücüktü daha

sen 68 oldu kilo aldın ise vay benim halime

80lerden bildiriyorum :KK12::KK12:
😂😂yok ayol o zaman da 68dim gene. Ayakta gormedin hep oturduk ondan da olabilir.
Boyum kisa benim,sen kadar uzun olaydim keske ah keske 🧿🧿

😂😂yok ayol o zaman da 68dim gene. Ayakta gormedin hep oturduk ondan da olabilir.
Boyum kisa benim,sen kadar uzun olaydim keske ah keske 🧿🧿

boyun mu kısa

ben de tam senin boyun uzun ya ondan diyecektim

bence bizim tekrar bir görüşmemiz farz oldu

ikimizin kafasındaki görüntüler de flulaşmış sanki

benim aklımda kalan incecik uzun boylu bir kadın

ben uzun değilim 163 boyum ile gayet orta boyluyum

boyun mu kısa

ben de tam senin boyun uzun ya ondan diyecektim

bence bizim tekrar bir görüşmemiz farz oldu

ikimizin kafasındaki görüntüler de flulaşmış sanki

benim aklımda kalan incecik uzun boylu bir kadın

ben uzun değilim 163 boyum ile gayet orta boyluyum
Valla bahane bu konusmamiz olsun, goruselim mutlaka.
Yakama karanfil takar gelirim 😀adini bile hatirlamiyorum senin. N ile basliyordu sanki. Emin olamadim.

Merhaba , eşimle son zamanlarda yaşadığımız bir problem var.
Eşim çok hızlı yiyor bense tadını çıkara çıkara.
Ne zaman cips alsak ben 3 tane yemeden o 10 tane yiyor istemsiz yemesine göz dikiyorum sona doğru 10 tane süt mısır cipsi kalıyor artık uyarmak zorunda kalıyorum bana da biraz bırakır mısın diye anca öyle bırakıyor. Çerez koyuyorum antep fıstiklarini benden pnce secip yiyor oha ya desem de fayda etmiyor. Bana hep kaju fistik kaliyor
Mutfağa gidiyor bana 2 tane caramio aldıysa kendi çikolatalı gofretlerini yedikten sonra gece lenslerini çıkarırken benim caramio cikolatami yiyor .
Kaç defa konuşmaya çalıştım ama her seferinde yine aliriz diye beni geçiştiriyor alıyor da ama bu sorun çözülmeli artık ne yapabilirim de gözümü onun yediğinden çekebilirim.
2 ayrı tabağa koyup yerseniz sıkıntı kalmaz :D

Ne zaman cips alsak ben 3 tane yemeden o 10 tane yiyor istemsiz yemesine göz dikiyorum sona doğru 10 tane süt mısır cipsi kalıyor artık uyarmak zorunda kalıyorum bana da biraz bırakır mısın diye anca öyle bırakıyor. Çerez koyuyorum antep fıstiklarini benden pnce secip yiyor oha ya desem de fayda etmiyor. Bana hep kaju fistik kaliyor
Mutfağa gidiyor bana 2 tane caramio aldıysa kendi çikolatalı gofretlerini yedikten sonra gece lenslerini çıkarırken benim caramio cikolatami yiyor .
Kaç defa konuşmaya çalıştım ama her seferinde yine aliriz diye beni geçiştiriyor alıyor da ama bu sorun çözülmeli artık ne yapabilirim de gözümü onun yediğinden çekebilirim.
Öylesine komiklik eğlence olsun diyemi yazdınız yoksa hakikaten bunu dert olarakmi goruyosunuz çok tuhaf..hakikaten bir derdiniz var sanarak konuya bakiyoruz..kusura bakmayın da konunuz tamamen sacmalik

Valla bahane bu konusmamiz olsun, goruselim mutlaka.
Yakama karanfil takar gelirim 😀adini bile hatirlamiyorum senin. N ile basliyordu sanki. Emin olamadim.

kesin biz farklı insanlarla görüştük

:eek::eek:

benim adım O ile başlıyor pek çok bulunmaz

seninki B ileydi meşhur artistimiz ile adaştın diye hatırladım ben de

ben sokağa çıkmaya başlarsam görüşürüz tabii

hala ev kuşu modundayım okullar ne zaman açılırsa benim dışarı hayatı da belki başlar :KK50:

bence biz görüşmeden Alys Alys aşısını olup gelir

hala ev kuşu modundayım okullar ne zaman açılırsa benim dışarı hayatı da belki başlar :KK50:

Alysten umudu kestim ben. 😂

Evet benim adimi dogru hatirliyorsun sadece ortadaki harf R degil L 😉
Ben seninkini hic hic hatirlamiyorum bak,daha vahim durumdayim 🤗

Öylesine komiklik eğlence olsun diyemi yazdınız yoksa hakikaten bunu dert olarakmi goruyosunuz çok tuhaf..hakikaten bir derdiniz var sanarak konuya bakiyoruz..kusura bakmayın da konunuz tamamen saçmalık
Sanarak ? Kan gövdeyi götürmedikçe yazmayın diyün yani eyle mi ?

Ya hahaha kusura bakmayin istemsiz güldüm.
Bitecek derken esinizi veya sevgilinizi kaybetmekten korkuyorsunuz sanmistim 🙂🙂

Iki tabak yapin ne olucak 😀 ortak yerden yerken dusunemez belki ama bir size bir ona alinmis cikolatadan sizinkini yemesi bence kabalik, sizin payinizi hakkinizi korumayi ögrenmeli. Ha cok cani ceker rica eder yer tabi ki ama löp löp yutmak, bilemedim. Benim hosuma gitmezdi.

Alysten umudu kestim ben. 😂

Evet benim adimi dogru hatirliyorsun sadece ortadaki harf R degil L 😉
Ben seninkini hic hic hatirlamiyorum bak,daha vahim durumdayim 🤗
Brigitte Bardot ve Marilyn Monroe sohbetiniz bitti mi?
L Leame siz de Ziyagil yalısından, tantuniden bahseder, aslında dert tam olarak nedir anlatmazsanız, geyiklere iştirak ederseniz içerik bdvlik olmaz, ki şu an bdvlik gibi durmuyor maalesef.

Daha çok kardeş kavgası gibi.. Bunlara takmayın bence.. Gözünüzü açın siz daha çok yiyin 🤣🤣 iyi olan kazansın.

Brigitte Bardot ve Marilyn Monroe sohbetiniz bitti mi?
L Leame siz de Ziyagil yalısından, tantuniden bahseder, aslında dert tam olarak nedir anlatmazsanız, geyiklere iştirak ederseniz içerik bdvlik olmaz, ki şu an bdvlik gibi durmuyor maalesef.
İlişkiler, duygular , hayatın içinden . Ok ☺️

ay çok gıcık bir şey bu evet biliyorum bu tavrı. tam bir baba hareketi, alırız ya ne olacak...:) ama siz o an yemek istiyorsunuz. ayırın bence bu tarz gıdaları. mesela kaseye falan koyacaksanız iki kase yapın bu senin deyin eline verin. kendinizinkini önünüze alın istediğiniz hızda yiyin. sizin kaseden de yiyorsa zaten allah sabır versin. gofretinizi de saklayın bulamayacağı bir yere. ne diyeyim başka çare yok.

ay çok gıcık bir şey bu evet biliyorum bu tavrı. tam bir baba hareketi, alırız ya ne olacak...:) ama siz o an yemek istiyorsunuz. ayırın bence bu tarz gıdaları. mesela kaseye falan koyacaksanız iki kase yapın bu senin deyin eline verin. kendinizinkini önünüze alın istediğiniz hızda yiyin. sizin kaseden de yiyorsa zaten allah sabır versin. gofretinizi de saklayın bulamayacağı bir yere. ne diyeyim başka çare yok.
Dün çikolata aldık alırken bak alıyorum sen bundan yemicegne emin mısın dedim ben aldım kendime dedi .
Kendi çikolatası ile bilerek yanyana koydum benimkini almış yemiş kendi çikolatan orda işte benimkinden ne istiyorsun be adam baktığımda yerinde göremeyince deli oluyorum çünkü ruhen onu yemeğe kendimi hazırlamış oluyorum pat yok . Saklicam bundan sonra cidden ya.

Kaç yaşındasın kardeş 🤪🤪 belli ki büyümeden evlenmişsin

Back
X