Günaydın kızlar.... 3 yıl oldu evleneli bir çocuğum var ama bitmiyor. Birilerinin sadece sabret bir gün bitecek demelerine ihtiyacım var. Ben memurum ve ailemin tüm karşı çıkmalarına rağmen memur olmayan, maddi durumu da çok kötü olan biriyle evlendim.. Eşim iyi kötü bi şeyler yapmaya uğraşan biri kendi çapında,aileme yakın oturuyorum herhangi bir arkadaşımla tanıştıkları zaman direk eşlerinin mesleklerini sorar, en son iki gün önce babam arkadaşımın eşinin memur olduğunu öğrenince, milletin kızı akıllı tabi gibi bi yorumda bulunmuş.. Artık dayanamıyorum kızlar çok zoruma gidiyor eşim de hissediyor zaten bu tutumları ve araları çok kötü. 3 yıl oldu evleneli ya çocuğum oldu ne bekliyorlar bu saatten sonra, artık ne istiyorlar benden, kocamı yerden yere vurup karşımda düşürünce onların eline ne geçecek, 3 yıldır söyleye söyleye huzur da bırakmadılar, neredeyse kocamdan soğumama sebep olacaklar sürekli bi aşağılama basit görme, başkalarının memur kocalarını yüceltme... Yoruldum, tükendim bitsin artık ya.. 3 yıl oldu dile kolay bu saatten sonra boşanıp memur mu alayım ne yapayım ne istiyor bunlar..