Bitecek mi..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Günaydın kızlar.... 3 yıl oldu evleneli bir çocuğum var ama bitmiyor. Birilerinin sadece sabret bir gün bitecek demelerine ihtiyacım var. Ben memurum ve ailemin tüm karşı çıkmalarına rağmen memur olmayan, maddi durumu da çok kötü olan biriyle evlendim.. Eşim iyi kötü bi şeyler yapmaya uğraşan biri kendi çapında,aileme yakın oturuyorum herhangi bir arkadaşımla tanıştıkları zaman direk eşlerinin mesleklerini sorar, en son iki gün önce babam arkadaşımın eşinin memur olduğunu öğrenince, milletin kızı akıllı tabi gibi bi yorumda bulunmuş.. Artık dayanamıyorum kızlar çok zoruma gidiyor eşim de hissediyor zaten bu tutumları ve araları çok kötü. 3 yıl oldu evleneli ya çocuğum oldu ne bekliyorlar bu saatten sonra, artık ne istiyorlar benden, kocamı yerden yere vurup karşımda düşürünce onların eline ne geçecek, 3 yıldır söyleye söyleye huzur da bırakmadılar, neredeyse kocamdan soğumama sebep olacaklar sürekli bi aşağılama basit görme, başkalarının memur kocalarını yüceltme... Yoruldum, tükendim bitsin artık ya.. 3 yıl oldu dile kolay bu saatten sonra boşanıp memur mu alayım ne yapayım ne istiyor bunlar..

Öncelikle sizi takdir ediyorum aileniz gibi düşünmediğiniz için. Bu durumdan hiç etkilenmediğinizi ailenize hissetirirseniz bir süre sonra bundan vazgeçeceklerdir. Ama belli ki bundan çok fazla etkilendiğinizi ailenize belli ediyorsunuz, böylelikle üstünüze daha çok geliyorlar. Söylediklerinde alaycı bir şekilde, sakin sakin onlara cevap verin.

Günaydın kızlar.... 3 yıl oldu evleneli bir çocuğum var ama bitmiyor. Birilerinin sadece sabret bir gün bitecek demelerine ihtiyacım var. Ben memurum ve ailemin tüm karşı çıkmalarına rağmen memur olmayan, maddi durumu da çok kötü olan biriyle evlendim.. Eşim iyi kötü bi şeyler yapmaya uğraşan biri kendi çapında,aileme yakın oturuyorum herhangi bir arkadaşımla tanıştıkları zaman direk eşlerinin mesleklerini sorar, en son iki gün önce babam arkadaşımın eşinin memur olduğunu öğrenince, milletin kızı akıllı tabi gibi bi yorumda bulunmuş.. Artık dayanamıyorum kızlar çok zoruma gidiyor eşim de hissediyor zaten bu tutumları ve araları çok kötü. 3 yıl oldu evleneli ya çocuğum oldu ne bekliyorlar bu saatten sonra, artık ne istiyorlar benden, kocamı yerden yere vurup karşımda düşürünce onların eline ne geçecek, 3 yıldır söyleye söyleye huzur da bırakmadılar, neredeyse kocamdan soğumama sebep olacaklar sürekli bi aşağılama basit görme, başkalarının memur kocalarını yüceltme... Yoruldum, tükendim bitsin artık ya.. 3 yıl oldu dile kolay bu saatten sonra boşanıp memur mu alayım ne yapayım ne istiyor bunlar..
Ailenizden uzak bir semte taşınmanıza engel olan nedir?

Şu kk da bazı kadınların (siz hariç ) ciddi anlamda memur takıntısı var. Nedir arkadaş türkiyede çalışanların ne kadarı devlet memuru?
İnsan olmadıktan sonra isterse en iyi devlet konumlarında çalışsa ne yazar.

Eğer eşiniz har vurup harman savursa, bir işe girmeyip hazır beklese vs vs ailenizi anlarım

Ama çaba sarfediyor diyorsunuz.
Ailenizle eşinizin olmadığı bir ortamda ciddi konuşma zamanı geçmiş bile.

Ya bu memurluk isi de tekrar moda oldu ;) Takma kafaya ne derlerse desinler ;))

Şu kk da bazı kadınların (siz hariç ) ciddi anlamda memur takıntısı var. Nedir arkadaş türkiyede çalışanların ne kadarı devlet memuru?

Eğer eşiniz har vurup harman savursa, bir işe girmeyip hazır beklese vs vs ailenizi anlarım

Bundan bir 25-30 ya da daha öncesi memura kız verilmezmis .Şimdi illede memur olsun manyak olsa da kabul diyor bazı aileler .

Eskiden memur olup fetö den atılanlar oldu. Ya onlardan biri olsaydı kocanız aileniz boşa mı derdi?

Memur olmayanların evlenmeye hakkı yok mu?? Ailenizin bu saatten sonraki söylemleri yanlış ama takıldıgım tel nokta ana baba rızası olmadan evlenmek pekte hayırlı olmuyor

Artık memurluğunda esprisi kalmadı. Kadrolu alım yok sözleşmeli alım var. Süre dolunca devam edip etmeyeceğin bile belli değilken insanların memur takıntısı gerçekten mantıksız

Bence babanla konuşup bu duruma son vermelisin eşimizin tarafı böyle yapsa rest çekmesini isteriz ama biz neden yapamıyoruz? Pekala da yapabiliriz durumun ciddiyetinin farkında değil ailen .eşin sırt çevirse onlar elden ayaktan düştüğünde, adam haklı birşey diyemezsin.

o memur kocalar bi khk'yla atılsın da görürüm ailenin halini. asıl memurluğun garantisi yok artık bir yanlış anlama, bir aynı sinyali kullanma vs ile tak kapı önündesin. ondan sonra ne iş bulabilirsin, ne başka ülkeye gidebilirsin. bu takıntıları bırakmak lazım.

Ciddi misiniz hala memur diye tuturan aileler var mı?
Siz ailenizin karşına ciddi bir çıkış yapın.
Bu duruma devam ederseniz tayin isteyeceginizi torun sevgisini yılda bir göreceklerini söyleyin.
Hatta direk evlatlıkdan ret etmelerini utanacak bir evlat bir damat dan kurtulacaklarını belirtin.
Yıl olmuş kaç insanlar.iş bulamıyor.
İşi olan bazıları evine bakmıyor.
Neyin şükürsüzlügü bu

Bu memurların hepsi para mı basıyor? Eğer öyleyse ben de boşanıp, memur avına çıkayım. :KK53: İnşallah geç kalmamışımdır.

Ya konu sahibi, evinizde huzur var mı, eşinizle muhabbetiniz, sevginiz, iletişiminiz iyi mi? Eğer öyleyse, aileniz saçmaladığında "Çok şükür," deyin, "insanların parayla satın alamayacakları şeyleri buldum eşimle... Mutlu, huzurlu olmak için memur kocaya ihtiyaç yok, iyi kalpli, dürüst, sevgi dolu bir insana ihtiyaç var, o da ben de var. Eğer bu durumdan memnun değilseniz, bu da sizin sorununuz. Bunu içinizde yaşayın, bu saygısızlığı artık duymak istemiyorum," deyin. 3 yılda akıllanmadılarsa, iyi bir resti hak ediyorlar. Eşinizi huzursuz etmeye ne hakları var? Yan gelip yatan, sizin sırtınızdan geçinen bir adam olsa anlaşılır da, nedir yani, tek suçu memur olmamak mı? Ayıp gerçekten.

butun herkes amir memur olsaydı sokaklar çöp,oturacak ev,yıyecek gıda,giyecek hiç bişey bulunmazdı..her mesleğin güzelliği ve özelliği var emeği var...meslekleri aşalayan insanlar daha aşagılık bence.saygı duymayaı bılmelı ınsan.mutluluğunuzu gosterın gozlerıne sokun.

Memuriyetin tek çekici yönü yeşil pasaportu :))
Onun dışında bana göre çok da matah bir şey değil.
Ailenizi boşverin.

Bu memuriyet takıntısında olan insanları anlamak güc...

Biz küçük bir şehirde daha hayat kuralım dedik. Durumumuz belli değil diye kiralık evde karar kıldık.
Ev bakarken o kadar zorlandık ki..
ev sahipleri heee ama siz memur değilsiniz, öğretmen neyin olaydınız bari dedi :)
En son birini amca sen khk yı duydun mu diye payladım :)
boşverin duymayın. Çocuğunuza bakıyorlarsa da siz az bir arada bulunun
Adam sahtekarlık, hırsızlık yapmıyor, evde yatmıyor. Çalışıp kazanıyor... daha nolsun.

Memur olupta insanliktan nasibini almayan insanları örnek verin sizde burda neler okuyoruz ilk önce insan olsun gerisi boş

Back
X