Bitmek bilmeyen eski es derdi

Yaşadıklarınızı bire bir yaşadım yaşamaya devam ediyorum. Şu an beraber beraber olduğu kişiyle gelir gider . Kadın sürekli ben hakkında kızıma sorular sorar . Bir defasında beraber uyumuşlardı kızımı tembihlemiş babası annene söyleme diye kızım bana anlattı . Dayanabileceğim bir durum değildi kızımın psikolojisi için sustum açıkcası. Anne babamı çok özledim o yüzden uyudum dedi. Cevap veremedim bunu kendisinin düşünmesi gerek o denli ince bir düşünceye sahip olmadığı için kendisiyle bu konuyu tartışmadım.

Yaşadıklarınızı bire bir yaşadım yaşamaya devam ediyorum. Şu an beraber beraber olduğu kişiyle gelir gider . Kadın sürekli ben hakkında kızıma sorular sorar . Bir defasında beraber uyumuşlardı kızımı tembihlemiş babası annene söyleme diye kızım bana anlattı . Dayanabileceğim bir durum değildi kızımın psikolojisi için sustum açıkcası. Anne babamı çok özledim o yüzden uyudum dedi. Cevap veremedim bunu kendisinin düşünmesi gerek o denli ince bir düşünceye sahip olmadığı için kendisiyle bu konuyu tartışmadım.
Cok zor degil mi ama ya böylesi 😞 ne kadar oldu sizin boşanalı kızınız kaç yaşında alıştı mı karşı tarafa

4.5 sene oldu 8 yaşında kızım kadının ilgisi hoşuna gidiyor . Benim maddi anlamda yapamadığım bir çok şeyi onlar yapıyor 😔biraz da buna bağlıyorum
Evet maddiyat önemli bu tarz konularda ne yazık ki. Kızınız mutluysa bir problem yok tabi sizde bir de zaman geçmiş artık taslar yerine oturmuştur

Evet maddiyat önemli bu tarz konularda ne yazık ki. Kızınız mutluysa bir problem yok tabi sizde bir de zaman geçmiş artık taslar yerine oturmuştur
Kendi hayatımı hala bir düzene koyamadım. Çalışamıyorum köyde yaşıyorum bir çok imkansızlık had safada uzaktan üniversite okumaya çalıyorum şu an onun dışında açıkcası hiç bir şey yapamadım 😔

Haklısınız ama siz kendi çocuğunuzun iyiliğini düşünmek zorundasınız baba olarak sizi kiskirtmak adına kızınız için yanlış davranışlarda bulunuyor eski eşiniz. O yüzden onların fikri sizin için önemli olmamalı zaten bilinçli ve sağlıklı düşünen insanlar olabilseler böyle tavırlar sergilemezler
Bilinçli bir insan olabilse kızının annesine gözü önünde siddet uygulamazdı zaten bu şahsiyet. Sonrasında da nispet yapacağım diye bu kadar küçülmezdi

Bilinçli bir insan olabilse kızının annesine gözü önünde siddet uygulamazdı zaten bu şahsiyet. Sonrasında da nispet yapacağım diye bu kadar küçülmezdi
O kadar vasat ve aciz bir durumda demek ki o yüzden onların saçma fikirlerine takılmayın egolarını tatmin etmek için bilinçsizce davranıyorlar kendi dogrunuzun peşinden gidin

Belki çocuk babasıyla yeni eşinin yanına gelip sizinle yaticam demiştir. Baba ve kadın da kabul etmiştir. Yani istememiş olabilirsiniz onu anlarım anne olarak. Ama ne gibi bir sakıncası var o kısmı anlamadım.oglu ile sizin kızın yaşları yakın. O yaştakiler meraklı olur cinsiyet konularında. Evet onları aynı odada yatırmak sakıncalı. Ama kadın aklı selim birisiyse ne olacak ki.. bazen insan öz olmasa bile yanındaki çocuğu öz çocuğu gibi sevmeye meyilli olabilir. Kadının da içindeki belki oyledir

Herkese günaydın
Siddet yüzünden boşandığım eski es suan evlilik aşamasında nişanlandı kendisi bana ettiklerini yaşamadan ölmesini istemesem de yolumdan çekildiği icin mutluyum
Ama bizim sorunumuz eski esin sürekli nispet yapmaya çalışma zırvalıkları yüzünden cocugumu kullanması. Kızım 5 yaşında artık birçok şeyi idrak edebilecek yaşta.Kadının da bir oğlu var 7 yaşında ilk beraber kaldıklarında kızımla kadının oğlunu aynı odada yalnız yatırmışlardı ve eski esle cok kötü birbirimize girmiştik bu yüzden. Şimdi de kadının cocugu babasındayken aldı bu hafta sonu kadın kızım ve babası aynı yatakta birlikte uyumuşlar.
Ben bu adama tepki versem beni kıskandı diye mutlu oluyor tepki vermesem kızım icin endişeleniyorum. Her cumartesi kadınla alıp kadınla bırakıyor kızımı benim kapımdan alınca sürekli fotoğraflar atıyor birlikte yine Sizce ne yapmalıyım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var
Cok kötü bir boşanma süreci geçirdiğimiz icin iletişimimiz cok kısıtlı o yüzden oturup insan gibi konuşamıyoruz ne yazık ki.
Ikinizin de deger verdiginiz bir aile buyugunuz yok mu o konussa belki dinler

Back
X