Kızlar ben bu ev işleriyle kafayi yemek uzereyim ne uyku düzenimiz var nede okadar temizlik yapmama ragmen ev temiz gelmiyor gozume sabahtan akşama kadar oturmuyorum heryerim ağrıyor bebeğim var yürüme caginda hem onunla ugrasip hem temiZlik yemek kaldir topla indir topla tirlattim eşime bile rahat vermiyorum gezme etme çarşı pazar hayatim hiç yok eve kapattim hayatim cocuk ve temiZlik oldu benim gibi bu işlerin altından kalkan varmı bana çok agir geliyor artik vücudum kaldırmıyor ama içim rahat etmiyor içim içimi yiyor bu durumu gezmeyle falan yaptirdim a
İlk defa duydum ama eşim hayatta aldırmaz seni niye aldik der durur zaten herseyi makinalar yapisyomusmaddi imkan varsa irobot roomba şiddetle öneririm.
her gün dip köşe temizlik yapmıyorsanız emin olun sizin yaptığınızın aynısını hatta daha iyisini yapıyor :) en azından bende öyle.
o evi temizlerken siz de bebeğinizle ilgilenirsiniz.
Kızlar ben bu ev işleriyle kafayi yemek uzereyim ne uyku düzenimiz var nede okadar temizlik yapmama ragmen ev temiz gelmiyor gozume sabahtan akşama kadar oturmuyorum heryerim ağrıyor bebeğim var yürüme caginda hem onunla ugrasip hem temiZlik yemek kaldir topla indir topla tirlattim eşime bile rahat vermiyorum gezme etme çarşı pazar hayatim hiç yok eve kapattim hayatim cocuk ve temiZlik oldu benim gibi bu işlerin altından kalkan varmı bana çok agir geliyor artik vücudum kaldırmıyor ama içim rahat etmiyor içim içimi yiyor bu durumu gezmeyle falan yaptirdim atlatamiyorum
maddi imkan varsa irobot roomba şiddetle öneririm.
her gün dip köşe temizlik yapmıyorsanız emin olun sizin yaptığınızın aynısını hatta daha iyisini yapıyor :) en azından bende öyle.
o evi temizlerken siz de bebeğinizle ilgilenirsiniz.
Canim hangi siteden hangi modelini aldin? Memnunsun sanirim?
Normal degil diyorsunuz? Yinede yapiyorsunuz. Yapmayin...kitap okuyun ,film izleyin..klise gelebilir belki ..aklima bunlar geldi..psikolojik degil sizinki eger oyle olsaydi yaptiginizn yanlis oldugunu bilemezdiniz..Ya kizlar çocuğu da pesime takiyorum yurutecte birlikte. Yada mama sandalyesinde yanıma alıyorum bu durum da normal değil
Yok ben cicugumla oynuyorum vakit ayirmaya calisiyorum ama kendime pek zaman kalmiyorYa kizlar çocuğu da pesime takiyorum yurutecte birlikte. Yada mama sandalyesinde yanıma alıyorum bu durum da normal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?