ne demek kabul etmez?? biz hizmetçisi miyiz o eşlerin? beğenmeyen kendi yapsın herkesin eli tutuyor ayağı tutuyor. Kur'an'da bile kadına iş yapma zorunluluğu yokken kim kime zorla evi temizleyeceksin diyebilir ki?? erkekleri böyle alıştıran zihniyete her zaman karşı durdum durmaya da devam edeceğim.
Benim yaşadığım şehirde 160 tl den aşağı gelen bir bayan yok . Herkesinde bunu karşılamaya gücü yok malum o yüzden yardımcı bayan fikri herkese uygun değil
evet ben de 150 tl veriyorum. maddiyat ayrı mevzu ilk yazdığımı da okursanız yardımcı alacak maddi gücü olmayanlar dahi kendini her gün temizlikle yormamalı diyorum. eve yardımcı gelmese de genel temizliği 15te bir yaparım canımıza yazık arkadaşım.
Kiyamam sana niye kriz geciresin ki ne mitlu sana senin balkonun da hic ellemeden onlara misafirlik etmissin..napiyim ben milletin temiz evlerini...en biyuk temizlik seninki
Ayyy tesekkur ederim :) 3kere civciv cikti balkonumda uctular gene geldiler daha temizlemeden .. yuvalarini mi bozuyum,yumurtalari mi.atyim anasinin altindan alip.. gunah,yazik.. valla onlara acidim ,rahatsiz etmedjm kendimi rahatsiz ettim ya napiyim. Soganim patatesim sarmisagim turşum ,damacanalarim herseyimi iceri aldim .mutfak cok fena oldu kilere döndu mesela. Ama.ne yapayim iste.. :)
Simdi 7kisilerdi baktim en son nesil.yavru da ucabliyor. Balkonda hic kus kalmayinca cami kapatp bi temizlemeyi dusunyorum. Ona bile uzuluyorum aslinda. Yani yuvaliktan cikmis cer cop birikintilerini kaldrirken bile uzulcem.. halbuki artik kuspisligi yigini haline donusmus ,yuva da degil,bozuk.. ama insan duygulaniyor..
Beni anladiginiz icin sagolun :)