Benim cogu zaman bulasiklar 2gun kaliyo ortlikta. Hic uyumayan ,dis cikardigi icin cildiran.aglamaktan mahvolan bi bebegim.var... bi bende duran,baskalarini asla istemeyen. Bana.yapisik.. ayaga kalkmaya siralamaya basladi ..yurumuyor ama.patir patir emekliyo hemen pesimden mesela odadan cikinca.
Ben de cildriyorum. Esime catiyorum. Cok zor durumdaym cunku bana yardimci olablcek bi esim de yok. Esim hergun calisiyor . Ozel.sektorde ve pazar gunleri de calisiyor,. Ekmek aslanin agzindayken tatil yapcam ben diyemiyo yani patronuna da.. :/
Gece yaparim bebek.uyuynca yaparim dedigim bi cok is kaliyo. Cunku bebek.uyumadan ben sizip kalicam nerdeyse. Gec uyuyor.. sabahlari uyumaz,uyursa 30 dk anca,onda da odadan cksam yanindan kalksam cogu zaman uyanir ve uyumaz

Oof of.. sizi anlyorum insana batiyo hersey ama napalm elimzden geldigi kadar. Ölelim mi yani..
Ayrica benim mutfak balkonuma kuslar yuva yapmsti ,yumurtalardan civcivler cikti da buyuduler de ucmalarini beklyodum 2yumurta daha gordum.. yani cikip rahatsiz etmeyim diye diye diyeeee boklubalkon olmus orasi da haberim yok. Heryer kustuyu ve kus pisligi..

Bakinca sinir krizi geciriyorum, ama yapcak bisey yok.