Bitmeyen ev isleri...

Hergün eve süpürge tutuyorum yazanlara çok şaşırdım :0

Bulaşık makinasını boşaltmak 10 dk bence biriktirmeden yaparsanız daha kolay olur zor değil ki

Evet abla 15te bir geliyorsa 15te bir, haftada bir geliyorsa haftada bir siliniyor yerler.
Belki süpürge açarım ama yerleri hayatta silmem.
Yerde ne olabilir ki toz oluyor, toz pis bir şey değil ben rahatsız olmuyorum.

Benim yaşadığım şehirde 160 tl den aşağı gelen bir bayan yok . Herkesinde bunu karşılamaya gücü yok malum o yüzden yardımcı bayan fikri herkese uygun değil

Evet abla 15te bir geliyorsa 15te bir, haftada bir geliyorsa haftada bir siliniyor yerler.
Belki süpürge açarım ama yerleri hayatta silmem.
Yerde ne olabilir ki toz oluyor, toz pis bir şey değil ben rahatsız olmuyorum.
Yardımcı bayan kaç tl ye geliyor size

Bulaşık makinasını boşaltmak 10 dk bence biriktirmeden yaparsanız daha kolay olur zor değil ki
Evet cnm da iste o bulasik makinasindan tekk tek alcaksin yerlestireceksin amnnn zor be:)) bana yer silmek falan daha kolay geliyor. Camasir makinasin dan camasirlari tek tekk asacaksin falan iste asil mesele bu yani bu yardimci olayi haftalik 15 gnlk geliyoya yani biz rutin isleri yapiyorz kimine yorucu kimine gor e degil iste..bu arada benbbirde hergun elektrik supurgesyle ev supuruyorm mecbur sacim cok dokuluyor..yardimci bana da geliyor..fakat beni gunluk rahatlatmiyor maddi durumuma fore ayda aliyorum yani hafta da 1 de gelse nafile..

Bence büyük temizlik zamanı gelse daha iyi . Çünkü 2 güne bir ev zaten kirleniyor kadın öyle gelmezse boşuna sanki bana. Benim halılar beyaz heryer 15 güne bir halı siliyorum ben istesem silmeye kadın alırım 30 tl ye filan geliyor ama ev temizliğine 160 tan aşağı gelen kadın yok bizim gücümüz yetmez 15 güne bir kadın almaya. Birde dediğim gibi kadın gelse ne gelmese ne . Düzenli 2 güne bir bir saat silip süpürmek yeterli oluyo İnan

Ayy hayatta tum gun temizlik yapamam. Pislik ve daginiklik beni de cok rahatsiz eder ama hiiiicx valla canimdan degerli degil. Heralde 2 haftadir temizlik yapmiyorum. Yarin icin esimden soz aldim yarin yapacaz temizlik. Artik bana iki hafta gider yarin ki temizlik. Valla her yer her yerde catkapi biri gelecek diye allim cikiyor ama hic de tatli canimi yormuyorum. Canim kendim

Hihh bende onu diyorum gunluk yapilan rutin isler zaten can skci yorucu gunluk gelse ancak oyle kurtaririm ben ama malesef

Haklısınız o işler bitmiyor

Arkadaşlar bulaşığa çamaşıra ek olarak cam kapı hatta duvar siliyorlar

O işler beni aşıyor işte

Bir de ortada bardak olursa uyuyamam diyenler var onlardan da olamam

Mümkünse hiç iş yapmayayım diyorum ama akşam eve gelip iki makina çamaşır yıkayıp kuruttum bile

Sabah çıkarken bir makina daha atarım gelince o bitmiş olur onu kurutmaya atar onlar kururken bir makina daha yıkarım vs vs

Bir çocuğum var çalışıyorum 5 te geliyorum eve her gün süpürge tutarım eve elimden geldiğince 10 dakikami almıyor öyle abartılacak birşey yok süpürge yapmakta. Mutfaga gelince yemek yedikten sonra hemen bulasiklari toplar tezgahi ve yerleri silerim devamlı derli toplu tutmaya çalışırım. Tuvaleti her girip çıktığımda su tutar cekcekle çektiririm bu da extra iki üç dakika. Temizlik öyle çok abartılacak birşey değil eğer dip bucak yapılacaksa evet tüm günü alabilir ama rutin işler ne kadar vakit alabilir ki?

Eviniz de hiç hali yok mu gerçekten

Ben yıkamaya verdigimde gün sayıyorum çabucak getirsinler diye

Yani halisiz ev çok boş gelir bana

Merakimj mazur görün

Sizin nezdinizde halisiz yaşamı sorguladim biraz:)

Eviniz de hiç hali yok mu gerçekten

Ben yıkamaya verdigimde gün sayıyorum çabucak getirsinler diye

Yani halisiz ev çok boş gelir bana

Merakimj mazur görün

Sizin nezdinizde halisiz yaşamı sorguladim biraz:)

Evet yok

Burada herkes ayyy soğuk olur ay boş olur diyor

Daha önce de yazmıştım kalıplarla düşündüğümüz için böyle

Zira eskiden Kocaman halılar vardı şimdi zaten minicikler ortada göstermelik

Toz olur ev deniyor zira normalde halılar toz oluyor

Böyle daha az toz tüy vs var

Çocuğum da var terlik merlik de gitmez yerde de bolca oynar

Evim yerden ısıtmalı değiş hatta alt komşum bizim oturduğumuz salonun peteklerini bile kapatıyor

Sanki ben yazmisim balık burcu musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…