- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 27
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
İyi akşamlar. Buraya yazma sebebim içimi dökmek. Çünkü çok zor bir zaman dilimindeyiz ailecek.
Dün öğle saatlerinde annem aradı, kuzenimin hasta olduğunu ve cüzdanını getirmemi söyledi. Gittim getirdik. Midesi günlerdir çok ağrıyormuş. Kuzenim bizim yaşadığımız şehirde öğrenci. Ailesi uzakta. Getirdik bize, defalarca acile götürdü annemler. Hiçbirimiz sabaha kadar uyumadık. Ailesi de zaten bu sabah buraya geldi. Teyzem yeni covid geçirdi. Karantinası bugün bitiyor. Görseniz kadını 3 günde saçları beyazlamış
Kuzenim tam 4 gündür hasta. Ara ara mide ağrısından ağlıyor. Pek bir şey de yiyip içemiyor. Uyku ise sıfır. Çok üzgünüz ne yapacağımızı bilmiyoruz sıkışmış durumdayız. Testler, kan tahlilleri, tomografi, serum, antibiyotik, iğne, hap, şurup... Doktorlar türlü türlü şey yaptı bir türlü bana mısın demiyor. Çok kısa bir süre rahatlıyor serumla sonra yine eskiye dönüyor. Testler ise hep temiz çıkıyor. Gastriti var normalde.
Psikolojik olduğunu düşünüyorum ama hiçbir şey işe yaramıyor. Ne yatabiliyor ne kalkabiliyor kız günlerdir. Doktorların da elinden bir şey gelmiyor. Ne olacak ne yapacağız hiç bilmiyorum. Çifter çifter antidepresan atıyorum iç sıkıntısından.
İçimi dökmek istedim sadece. Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.
Söyledim onu, bakalım bi ne olacak.Bu kadar ağrı var ise psikolojik değildir
Gastroenteorolojiye götürün
Çok teşekkür ederim sağ olun eksik olmayın :)Geçmiş olsun , Allah kuzeninize şifa versin. Hiç bir teşhis konulmadı mı ?
Sıkıntınızı ilaçla gidermeye çalışmayın , her ilacın yan etkisi ve zararı da var. Siz de sağlığınıza dikkat edin
Çok sağ olun teşekkürler.Endoskopide anlaşılabilir ancak. Benimde gastritim var çok iyi anladim. Çok geçmiş olsun. Bence baska birimlerde vakit kaybetmeyin.
Birkaç ay önce olmuştu yine benzer hatta daha ağır bir atak geçirmiş. O zaman yapmışlar ama hatırladığım kadarıyla temiz çıkmış. Yine giderler herhalde.Endeskopi de oldu mu? Ancak net sonuç o zaman çıkar..
Çok teşekkür ederim sağ olun eksik olmayın :)
Bana ilacı psikiyatr vermişti gerektiğinde dozu iki katına çıkarabileceğimi o söyledi. Kafama göre kullanmıyorum hiç.
Yok, testler temiz çıkıyor ama hiçbir sonuç alınamadı.
O zaman belki psikolojiktir ya da çok stresi vardır.. Çok geçmiş olsun..Birkaç ay önce olmuştu yine benzer hatta daha ağır bir atak geçirmiş. O zaman yapmışlar ama hatırladığım kadarıyla temiz çıkmış. Yine giderler herhalde.
Çok sağ olun sizin gibi insanlar da olmasa ne yaparız bilmem hakkınız ödenmez. Mutlaka yazarım :)İnşallah sonuçları iyi olur. Teşhis konulunca buraya da yazın.
Yarına tekrar gidiyorlar sanırım gastroenterolojiye. Bakalım ne çıkacak.O zaman belki psikolojiktir ya da çok stresi vardır.. Çok geçmiş olsun..
Sağ olun kalbinize sağlık.Çok geçmiş olsun hiç bı bilgim yok allah tüm hastalara şifa versin benimde midem rahatsız ara ara atak yapar bı serumla geçiyor ama geçmemesi psikolojik bile olsa bu kadar kivrandirmaz acaba safra kesesi olabilir mi o çok dayanılmaz ağrılara sebep oluyormuş
Az önce biri daha yazınca şimdi sordum, genel cerrah bakmış zaten ve safra kesesinde sorun yokmuş. Yarın tekrar gastroenteroloji uzmanına görünecekler. Çok sağ olun var olun.Safra kesesine ve bağırsak kanalına bakılsın bir de annem öyle oldu tahliller, her şey temiz bir gece fenalaşıp acile kaldırılınca genel cerrahi dr bakıp, kanala taş düştüğünü ve bağırsağı tıkadığını söyledi, ertesi günü ercp yapıldı ve ileri bir tarihte safra kesesi ameliyatı olması gerektiğini söyledi. Bence bir genel cerrahi de bakılsın. Çok geçmiş olsun.
Az önce biri daha yazınca şimdi sordum, genel cerrah bakmış zaten ve safra kesesinde sorun yokmuş. Yarın tekrar gastroenteroloji uzmanına görünecekler. Çok sağ olun var olun.
Yanliş anlamayinda ben neden şeker gibi antidepresan kullaniyorsunuz anlamiyorum. Gercekten iyi bişey degil kullanmayin bu ilaclariİyi akşamlar. Buraya yazma sebebim içimi dökmek. Çünkü çok zor bir zaman dilimindeyiz ailecek.
Dün öğle saatlerinde annem aradı, kuzenimin hasta olduğunu ve cüzdanını getirmemi söyledi. Gittim getirdik. Midesi günlerdir çok ağrıyormuş. Kuzenim bizim yaşadığımız şehirde öğrenci. Ailesi uzakta. Getirdik bize, defalarca acile götürdü annemler. Hiçbirimiz sabaha kadar uyumadık. Ailesi de zaten bu sabah buraya geldi. Teyzem yeni covid geçirdi. Karantinası bugün bitiyor. Görseniz kadını 3 günde saçları beyazlamış
Kuzenim tam 4 gündür hasta. Ara ara mide ağrısından ağlıyor. Pek bir şey de yiyip içemiyor. Uyku ise sıfır. Çok üzgünüz ne yapacağımızı bilmiyoruz sıkışmış durumdayız. Testler, kan tahlilleri, tomografi, serum, antibiyotik, iğne, hap, şurup... Doktorlar türlü türlü şey yaptı bir türlü bana mısın demiyor. Çok kısa bir süre rahatlıyor serumla sonra yine eskiye dönüyor. Testler ise hep temiz çıkıyor. Gastriti var normalde.
Psikolojik olduğunu düşünüyorum ama hiçbir şey işe yaramıyor. Ne yatabiliyor ne kalkabiliyor kız günlerdir. Doktorların da elinden bir şey gelmiyor. Ne olacak ne yapacağız hiç bilmiyorum. Çifter çifter antidepresan atıyorum iç sıkıntısından.
İçimi dökmek istedim sadece. Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?