Bitmeyen hastalık, ailecek dipteyiz

Geçmiş olsun, rabbim şifa versin.. tam olarak neresi agrıyor ve nasıl bir agrı bulantı kusma varmı?
Sağ olun eksik olmayın. Biraz bulantısı olmuş, kusma sadece 1 kere yaşamış. Biraz iyileşmeye başladı ama endoskopiye girecek. Rahatsızlığının ne olduğunu öğreniriz o zaman.

Zehirlenme gibi bir şey mi ? Sanmam tüm tahliller temiz.
Hayır. Mesela biri ikram etmiştir ayıp olmasın diye yemiştir. Ya da bir şeyi yerken içinde kıl görmüştür. İstemeden yutmak zorunda kaldığı bir şey düşünsün. Hastalığın hemen öncesinde olacak

Ben yanlış anlamışım o zaman kusura bakmayın :)
Doktor gördü bizimkini de, bazı yiyecekleri tamamen yasakladı. Tedaviyi değiştirdi. İyileşti biraz ama net sonucu endoskopiyi olduktan sonra buraya yazacağım. Şimdi daha tam belli değil rahatsızlığı.

Bu tarz yakinmalari olan ve birturlu teshis konulamayan birini taniyorum en sonunda çölyak oldugu anlasildi ama kadincagiza psikolijik diye diye aylar gecmisti.
Çölyak benim de aklıma geldi, bir arkadaşımda vardı benzer semptomlar gösteriyordu. Endoskopi olacak, o zaman anlaşılır zaten.

Estafullah inşallah bir sorun çıkmaz. RABBİM şifa versin bütün şifa bekleyenlere

Çok geçmiş olsun safra kesesi denmiş. Benim babaannemin yakın zamanda safra kesesi alındı onun da şiddetli ağrısı oluyordu ilaç veriyorlardı sonra tekrar başlıyordu ama ilk başta safra kesesi olduğu fark edilmedi başka bir doktora götürdük o şekilde ortaya çıktı. İlk gittiğimiz doktor mr çekildiği halde anlamadı maalesef. Başka bir doktora mı götürseniz belki bir çözüm bulunur. Allah şifa versin umarım en kısa zamanda iyileşirler

Gebe olabilir mi

Çok geçmiş olsun öncelikle. Başka bir hastalık da mideye vuruyor olabilir. Kardeşimi kolu aşırı ağrıyor diye acile götürdük, apandisiti patlamak üzereymiş meğer. O gece ameliyata alındı. Tamamen doktorun dikkati sayesinde. Bir genel kontrol edilmesinde fayda olur sanırım. Acil şifalar dilerim.

Çok geçmiş olsun banada yıllarca mide rahatsızlığı dediler,Akdeniz anemisi hiç bir doktorun aklına gelmedi,ataklarim artınca kendi zorumla öğrendim.benimde nedensiz ve hiç bir müdahale ile geçmeyen mide ağrılarım vardı

Yeni bir teşhis konmadı, endoskopi sonucunda gastrit harici bir şey çıkmadı. Kuzenimin ağrı eşiği düşükmüş doktor öyle söylemiş, fazla ağrı hissetme sebebi bu olabilirmiş. Şu anda iyi, tedavisi değiştirildi.
Yeni bir teşhis konmadı. Gastrit varmış sadece. Yalnız doktor tedaviyi değiştirdi, buscopanı tamamen kesmiş şu an sadece iki ilaç kullanıyor.

Son yorumlara tek tek cevap veremedim kusura bakmayın lütfen, ama yeni bir şey çıkmadı. Tedavi tamamen değiştirildi ve şimdi daha iyi. Herkese teşekkürler iyi dilekleri için.

Geçmiş olsun. Ağrı eşiği düşük diye düşünerek , hissettiği ağrıları göz ardı etmesin.

Yıllarca nedensiz ağrılarla yaşam kalitesi düşüp eliminasyon diyetiyle sağlığına kavuştuğunu anlatan insanlar var. Kuzeniniz de bir araştırsın.

Benim kardeşime de endoskopi sonucunda gastrit ve bağırsaklarda iltihaplanma var demişti. gastrit kadar ağrı yapıyor mu?

Önerileriniz için teşekkürler. Araştırayım ben :)

Ağrısı çok vardı sürekli acile gidiyordu. 4 gün sürdü.
Benim kardeşim neredeyse 2 yıldır çekiyor bu ağrıları. Yurtdışında doktorlar bütün testlerini tahlillerini yaptılar. Dedikleri tek şey gastrit ve bağırsaklarda iltihaplanma var. Bu kadar ağrı yapıyor mu bunlar merak ettim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…