- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
Ateşi var mı kuzenininizin? Diyafram zarı iltihabı olabilir veya dalak da sorun olabilir. Heliko bakteri de olabilir. Acil şifalar diliyorum
Sağ olun iyi ki varsınızBu kdr ağrı mutlaka anlamlıdır çok geçmiş olsun stres zayıf olan noktaya vurur etkiler stres tetikleyebilir ama sapasağlam bir organa hiç birsey yapmaz ki
Ateşi yok yarın gastroenteroloji uzmanı görecek. O daha çok aydınlatır bizi diye tahmin ediyor ve umuyorum.Ateşi var mı kuzenininizin? Diyafram zarı iltihabı olabilir veya dalak da sorun olabilir. Heliko bakteri de olabilir. Acil şifalar diliyorum
Size de çok geçmiş olsun yazınız için teşekkürler. Kendinize dikkat edin.Bende Aralık ta gitmeye başladım karın ağrısı çekiyorum ama ne oturabiliyorum ne nefes alabiliyorum
Önce safra kesesi zannettim ilk gittiğim Dr tok karnına ultrason istedi sonra da birseyin yok gaz sancısı dedi gönderdi.
Ertesi gün başka hastahaneye gittim. Öyle tesadüf oldu ki ayni bölümde 3 Dr var ben en yoğun olana almışım
Testler istedi tam öğle tatilinde bitti koşa koşa gittim diğer 2 Dr gel bakalım yorulmussundur bekleme dedi
O sonuçlar temiz çıktı
Ben kötüyüm dedim o zmn koş birde şunu yaptir 1 saat sonra görüşürüz dedi
Dönüşte hemen aldi kalin bagirsagimda ödem / yara / kalınlasma dedi tam ifade edemem
İlaca başladım
Bir hafta sonra daha da kötüleştim hemen yatırdı 1 gece antibiyotik endoskopi kolonoskopi yapıldı
O akşam antibiyotikler kalin bagirsagi toparladı
Ayni zamanda mide mikrobu kaynaklı mide de kanlanma görülmüş
O ara ben grip oldum iştahım gitti portakal suyuna sarıldım beni asit mahvetti ipin ucu iyice kacti günlerce su içsem istifra ettim sadece haşlama sebze ve tavuklu pilav ile 2.5 ay yaşadım yeni yeni yemek yiyorum
Allah o doktordan razı olsun ne desem anlatamam hala ilaç kullanıyorum.
Çok zor biliyorum ama aramaya devam edin atlanan birsey vardir
Yok onları yiyemiyor zaten hafif yemekler yiyor çok azBu arada süt/ soğanlı bizim Türk usulü tencere yemeği/ salça/ biber / domates / turunçgiller yemesin en azından mide sorununu bulana kdr
Bunlar mideyi mahvediyor
Evet heliko bakteri çok sinsi ve aşırı ağrılıdır. Geçtimi sizin şikayetleriniz?Allah i helikobakteriyi bildiği gibi yapsın midem ağrıyor diyeni anlamazdım büyük sözüme tövbe ne yapmışım
Yok onları yiyemiyor zaten hafif yemekler yiyor çok az
Evet heliko bakteri çok sinsi ve aşırı ağrılıdır. Geçtimi sizin şikayetleriniz?
Aynen öyle kötü gerçekten.Ya belki saçma olacak ama
Ben o ağrıyı biliyorum
Kalın şişi midene sokuyorlarmış gibi bir ağrı
Bir gün ben de böyle deli gibi kıvranıp ağladım
Hastaneye gidecektik o sırada kuzenim aradı
Sıcak şekerli su iç geçer hemen dedi
İnanmadım ama hemen içti
Sıcak suya bol şekwr attım
3.yudumda şıp diye kesti ağrımı
Ne zaman aynı ağrıyı çeksem yaparım
Hemeb keser
Şeker de sağlıksız ama mide ağrısı çok kötü ya
Bende midesi ponçik olanlardanımda :) Çok geçmiş olsun bu arada acaba midede gaz birikmesi olabilir mi? Çünkü mide ağrısı genelde o şekilde oluyor. Ben kolayı çok tükettiğim zamanlarda günde 3 5 bardak içerdim bir gün öğle bir mide ağrısı hatta acısı çektim ki bildiğin acıyordu yani öyle bulantı falan yok. Acile gittik kıvrandım baya doktor midende gaz birikmiş dedi hap verdi ve geçti tabi asitli içecekleri komple bıraktım zaten midemde hem gastrit hem de reflü varmış kaderin cilvesi işteİyi akşamlar. Buraya yazma sebebim içimi dökmek. Çünkü çok zor bir zaman dilimindeyiz ailecek.
Dün öğle saatlerinde annem aradı, kuzenimin hasta olduğunu ve cüzdanını getirmemi söyledi. Gittim getirdik. Midesi günlerdir çok ağrıyormuş. Kuzenim bizim yaşadığımız şehirde öğrenci. Ailesi uzakta. Getirdik bize, defalarca acile götürdü annemler. Hiçbirimiz sabaha kadar uyumadık. Ailesi de zaten bu sabah buraya geldi. Teyzem yeni covid geçirdi. Karantinası bugün bitiyor. Görseniz kadını 3 günde saçları beyazlamış
Kuzenim tam 4 gündür hasta. Ara ara mide ağrısından ağlıyor. Pek bir şey de yiyip içemiyor. Uyku ise sıfır. Çok üzgünüz ne yapacağımızı bilmiyoruz sıkışmış durumdayız. Testler, kan tahlilleri, tomografi, serum, antibiyotik, iğne, hap, şurup... Doktorlar türlü türlü şey yaptı bir türlü bana mısın demiyor. Çok kısa bir süre rahatlıyor serumla sonra yine eskiye dönüyor. Testler ise hep temiz çıkıyor. Gastriti var normalde.
Psikolojik olduğunu düşünüyorum ama hiçbir şey işe yaramıyor. Ne yatabiliyor ne kalkabiliyor kız günlerdir. Doktorların da elinden bir şey gelmiyor. Ne olacak ne yapacağız hiç bilmiyorum. Çifter çifter antidepresan atıyorum iç sıkıntısından.
İçimi dökmek istedim sadece. Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.
Size de çok geçmiş olsun, atlatmanıza sevindim lütfen sağlığınıza dikkat edin.Bende midesi ponçik olanlardanımda :) Çok geçmiş olsun bu arada acaba midede gaz birikmesi olabilir mi? Çünkü mide ağrısı genelde o şekilde oluyor. Ben kolayı çok tükettiğim zamanlarda günde 3 5 bardak içerdim bir gün öğle bir mide ağrısı hatta acısı çektim ki bildiğin acıyordu yani öyle bulantı falan yok. Acile gittik kıvrandım baya doktor midende gaz birikmiş dedi hap verdi ve geçti tabi asitli içecekleri komple bıraktım zaten midemde hem gastrit hem de reflü varmış kaderin cilvesi işteHala yiyecek ve içecekleri sınırında bırakmadığım durumlarda o acıyı çekiyorum. Belki de onunda böyle bir ağrısı olabilir. Dün aynı acıyı hissettim yine boğazıma sahip çıkamadığım için ılık süt içtim üstüne iyi geldi evde varsa soğuk değil ılık süt içsin. Tabi bu sadece küçük bir tavsiye normalde doktorun bi şey söylemesi gerek
Sağ olun. Çok geçmiş olsun size de umarım en kısa zamanda çaresi bulunur. Ama lütfen doktora danışmadan kafanıza göre duyduğunuz bir şeyi kullanmayın olur mu ?Çok geçmiş olsun. Benim kardeşimde 2 yıldır mide ve bağırsak ağrısını çekiyor. Yurtdışında doktorlar bütün testlerini tahlillerini yaptılar temiz çıktı hepsi çok şükür. Bende konuyu takip edeyim belki burada verilen önerilerden kardeşime iyi gelen olur.
Yanliş anlamayinda ben neden şeker gibi antidepresan kullaniyorsunuz anlamiyorum. Gercekten iyi bişey degil kullanmayin bu ilaclari
Bu kadar ağrı var ise psikolojik değildir
Gastroenteorolojiye götürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?