- 23 Mart 2016
- 334
- 549
- 103
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
Estağfurullah yanlış anlaşılacak bir durum yok da bana psikiyatr verdi bu ilacı, dozu artırabileceğimi de o söyledi yani kafama göre almıyorum.Yanliş anlamayinda ben neden şeker gibi antidepresan kullaniyorsunuz anlamiyorum. Gercekten iyi bişey degil kullanmayin bu ilaclarisorun acaba midede olmayabilirmi? Benim kuzenimde mideden kivrandi günlerce apandist cikti ambulansta patladi hatta insallah biran önce sagligina kavuşur cok üzüldüm. Sizde yipratmayin kendinizi bukadar
Sağ olun eksik olmayın iyi ki varsınızAllahım acil şifalar versin inşallah.
Teşekkürler. Tecrübenizi anlatmanız iyi oldu :)Benim de kız kardeşimin mide ağrısına çözüm bulamadı hemde Türkiye'nin en iyi hastanelerinde ki profesör bile. Endoskopi yapıldı, filmler, kanlar, tahliller ama hepsi tertemiz çıktı psikolojik dendi. Tesadüf duyduğu yerel bi özel hastanenin dahiliye bölümünde ki doktoru tavsiye ettiler. Gitti ve huzursuz bağırsak sendromu (İBS) hastalığın var dedi. İlaçlarla ve perhizlerle çok şükür bişeyi kalmadı. Konunuzu okuyunca acaba mı dedim, tabi ki de uzman değilim, başımızdan geçeni yazdım. Bilemiyorum bazen doktorlarda problemin ne olduğunu bilemeyebiliyorlar. Başımıza geldi yaşadık. Allah kimseye dermansız dert vermesin. Rabbim şifa versin kuzeninize de.
Şehir hastanesi, üniversite hastaneleri çeşit çeşit hastaneye gittiler. Yarın randevular var öğlen gidecekler.Baska hastaneye götürün, onlar bulamamıştır.Sebepsiz o kadar ağrı olmaz ,ben zamanında çok çektim, cok iyi bir hastanede bulamadılar. Başıma gelmeyen saçmalık kalmadı
Sağ olun size de çok geçmiş olsun kendinize dikkat edin.Eğer tahliller temiz çıktıysa korkmayın öncelikle
Ben de annem de 1,5 sene mide ağrısından ölüyorduk ,bi deri bi kemik kaldım su içsem midem ağrıyordu ,mama gibi meyveleri ezip yiyordum ne zor günler geçirdim ne serum ne ilaç ne çiğneme tableti ne mide hapları hastanede yattım geçmedi ,annem de böyle oldu korkulacak bişey çıkmadı safrasına baktılar her yerine baktılar ,aynı şekilde benim de
O ara yediğim içtiğim bişeyler dokundu ve atak geldi sanırım 1,5 sene de zor toparlandım
Acı ekşi, yağlı ,ağır ,baharatlı ,kremalı ,kızartılmış ürünler ,asitli içecekler sigara içmemesi gerekiyor
Az ve sık öğünler yemeli ,yedikten sonra yatmamalı direkt
Ayrıca Perhiz yapacak başka türlü düzelmiyor
Ben sadece bi mide koruyucu ve şurup a tepki vermiştim o iyi geldi seneler sonra ..
Onun dışında dikkat ediyorum hala yemeklerime
Çok çok geçmiş olsun
Mideyi aç bırakmadan az az ve zararsız şeyler yesin ,ben patates haşlaması ,pirinç çorbası yiyordumSağ olun size de çok geçmiş olsun kendinize dikkat edin.
Kuzenim şu an zaten acı ekşi baharatlı yemiyor sadece biraz çorba içebildi. Bir de arada sıcak çay.
Uyku de uyuyamıyor hiç.
Geçmiş olsun size de sağ olun.İlaç tavsiye edemem ancak başıma geleni yazayım: 4-5 sene evvel, bir gün şiddetli ishal ve kusma şikayeti ile hastaneye gittim. Endoskopi bilmem ne zibilyon tane test yapıldı. Reflü zaten vardı ama sebep bulunamadı çüNKÜ ben 1 hatta nerdeyse 2 hafta böyleydim. Özele akıttığım paranın hesabı olmadı. birden kilo verdim, ruh gibi kaldım. poşet poşet ilaç, koli koli serum geçmedi. su Bile içemiyordum, o kadar kötüydüm. en son devlette bir genel cerraha gittim, bana gutfeel pre+probiyotik takviye, pantpas mide koruyucu, bizmopen çiğneme hapı verdi ve ben hayata döndüm. Kuzenin, Bu saydıklarımı bir doktoruna sorsun derim. bir daha böyle bi şey yaşamadım Allahıma şükür.
Aynen bunları yiyor yiyebildiği kadar. Doktor böyle söylemiş ona da.Mideyi aç bırakmadan az az ve zararsız şeyler yesin ,ben patates haşlaması ,pirinç çorbası yiyordum
Bol su içsin mide asidini azaltır
Iyi bir dahiliyeci ,genel cerrah ve gasto bölümü görsün. Yaşadığınız şehirde bölümleri ayri ayri araştırın en iyilerine gidin.Sirf bir sey bulamadılar diye en sonunda beni yanlış teşhis ile 10 gün yogun bakimda yatırdılar, hayatım kaydı, ağrılarım sadece morfin ile geçiyordu .Dakkika başı tomografiye soktular o radyasyondan başıma ne çorap çıkacak o da belli değil. En sonunda çok basit çok saçma şeyler çıktı ama teshisi kim koydu söyleyeyim mi ,60 yasinda ilkokul mezunu babam.Onlar da doğruladı sadeceŞehir hastanesi, üniversite hastaneleri çeşit çeşit hastaneye gittiler. Yarın randevular var öğlen gidecekler.
Mide koruyucu kullanıyor mu isimlerini yazabilir misinizAynen bunları yiyor yiyebildiği kadar. Doktor böyle söylemiş ona da.
Tomografi bizimki de çektirmiş yumurtalıktan da olabilir demişler.Iyi bir dahiliyeci ,genel cerrah ve gasto bölümü görsün. Yaşadığınız şehirde bölümleri ayri ayri araştırın en iyilerine gidin.Sirf bir sey bulamadılar diye en sonunda beni yanlış teşhis ile 10 gün yogun bakimda yatırdılar, hayatım kaydı, ağrılarım sadece morfin ile geçiyordu .Dakkika başı tomografiye soktular o radyasyondan başıma ne çorap çıkacak o da belli değil. En sonunda çok basit çok saçma şeyler çıktı ama teshisi kim koydu söyleyeyim mi ,60 yasinda ilkokul mezunu babam.Onlar da doğruladı sadece
İlaçların ne olduğunu inanın bilmiyorum ya, bir buscopan kullanıyor onu biliyorum diğerlerini bilmiyorum.Mide koruyucu kullanıyor mu isimlerini yazabilir misiniz
Bana ustuste bir haftada 10 kere falan çekildi, bulamadikca soktular.Itiraz edecek mecalimiz yoktu zaten ,o kadar yoğun radyasyon olduğunu da bilmiyordum ,hoş bilsemde o an ağrıdan ölmek istiyordum ,ölsemde bitsin diye yalvarıyordumTomografi bizimki de çektirmiş yumurtalıktan da olabilir demişler.
En sonunda ne çıkacak bilmiyorum. Yarın gastroya gidiyorlar.
Size de geçmiş olsun atlatmanıza sevindimBana ustuste bir haftada 10 kere falan çekildi, bulamadikca soktular.Itiraz edecek mecalimiz yoktu zaten ,o kadar yoğun radyasyon olduğunu da bilmiyordum ,hoş bilsemde o an ağrıdan ölmek istiyordum ,ölsemde bitsin diye yalvarıyordum
Sizin sorununuz ne çıktı bu aradaBana ustuste bir haftada 10 kere falan çekildi, bulamadikca soktular.Itiraz edecek mecalimiz yoktu zaten ,o kadar yoğun radyasyon olduğunu da bilmiyordum ,hoş bilsemde o an ağrıdan ölmek istiyordum ,ölsemde bitsin diye yalvarıyordum
Safra kesesiSizin sorununuz ne çıktı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?