Bitti dedi. Bitti. Nefes alamıyorum

Sizin için gerçekten üzüldüm, bence sizi haketmiyor.
Onda biten bitmiş sadece size söylemiyor.
Belki daha çok seveceğim, demiş.
Bence şuanda bu durumun içinde kendisi.
Değmez bence, hiç üzülmeyin yani.
Allah kalbinize göre versin, bir an önce unutmaya bakın.

Teşekkür ederim cok cok sagolun

3 aylik iliski, sen bagiriyorsun arada diye mi bitti. Bitebilir ama bu bitis bunun aslinda buyuk ask olmadigini gosterir.

Insanlar karsindakine sans verir en azindan yuzune syler, bu kisi mesajlasarak, telfonda konusarak bitiriyor.

Bence daha fazla ustune dusme, donmesini istiyorsan da dusme istemiyorsan da dusme.

Seni her yerden engellemis son bir kez gorusmek de neyin nesi

Hadi diyelim dondu sen her bagirdiginda sinirlendiginde ben demistim demeyecegi ne malum?

Surekli alttan almak istemiyorsan arama sorma pesine dusme.

Buluşmayayım yani degil mı? Zaten yazmıyorum yazmam artık. Ama bazıları bana git yuzyuze konus askı depresir diyip duruyor ya

kibar birisi sadece def ol git sevmiyorum demek yerine seviyorum ama mecburum gibi türk filmleri repliklerine başvurmuş..kibar ama cesur değil..kendini hiç üzme vicdan yapma o çok iyiydi benim yüüzmden deme unutursun biliyorum biz ne desek boş şu an sana her seyin ilacı zamandır..

Keske Defol git falan deseydi. Adama diyorum ki bana snı sevmiyorum de sevgini bildigim icin çabalıyorum diyorum. Yoksa giderim diyorum. O seviyorum yalan söylemem ben diyor

Buluşmayayım yani degil mı? Zaten yazmıyorum yazmam artık. Ama bazıları bana git yuzyuze konus askı depresir diyip duruyor ya

Guzelim sen bu erkekle uzun vadeli dusunuyorsun. Aski depresti, nisanlandiniz ve hatta evlendiniz. Sen hic mi bagirmayacaksin hic mi dengesiz davranmayacaksin bu surecte?

Her bagirdiginda seni itmesi ve kendisine gelmeni beklemesi cok yuksek ihtimal. Yoyo musun sen? Her firlattiginda geri gelesin.

Olabilir bir hata yapmis olabilirsin, hircin davranmis olabilirsin, hatami anladim sans istiyorum diye defalarca demissin. Vermis mi? Hayir.

Iliskinin devam etmesii isteyen insanlar karsisindakinin sorunlari uzerinde kafa yorar, ayni seyi erkek arkadasin yapsa yani hircin olsa bitsin dedin diyelim.

Sans istiyorum lutfen dedi. Cok sevsen yine de hayir yine de hayir der misin? Sana ulasabilecegi butun yollari kapatir misin?

En azindan buraya gelip sorarsin, arkadaslar erkek arkadasim hircin vs diye, konusmaya calisirsin.

O seninle konustu mu? Bitirelim mi dedi? Daha once seni uyarmamis ki. Uzuluyorum bitsin demis kestirmis atmis.

Artik kendini harap etme, sen elinden geleni fazlasiyla yapmissin. Daha da poposunu kaldirma. 23 yasindasin onunde seneeeeleeeer var.

Aynısını bir arkadaşım yaşadı.Çocuk kızı sevdiği halde gitti ve kızın yaptığı hataları söyleyeceğim sana şimdi sakın yapma.Çünkü kız psikolojik olarak çöktüğü gibi çocuk da asla gelmeyecek..Aynı okuldalardı kız sürekli konuşmaya çalıştı resmen dört döndü konuçcm diye bir konuştu ikinciye çocuk kaçtı, sürekli mesaj attı mail attı.Çocuk bir iki cevap verdi daha da soğudu.Ve inan bana olmayacaksa olmuyor hele ki terkedilen tarafın devamını getirme çabası karşı tarafı daha da soğutuyor. Sakın ama sakın daha ne ara ne de sor madem öyle sen de hayatına devam et.Hem belki asıl sen daha çok seveceğin birisiyle karşılaşırsın hayat bu belli mi olur

Son düzenleme:

Sakın buluşma bırak seni merak ederse eder o zaten dayanamaz buluşalım der emin ol seviyorsa hala.Ayrıca senin hatan değil mesafeler varmış aranızda o kadar zor ki uzaktan ilişki yürütmek sen çok iyi geçinsen bile bu sefer sıkıldım soğudum derdi.Öyle çünkü uzaktan bir yere kadar gidiyor

Ne guzel yazmışsınız ya cok sagolun. İyi ki varsınız en azından ne yapıp ne yapmamam gerektiği sağlıklı düşünebilen insanlardan öğreniyorum. Su andan itibaren bende siliyorum onu. Dediğiniz gibi sevse zaten sans verir. Bugün bu zorlukta kaçan adam yarın baska bisi oldugunda hepten kaçar. Ben en azından vicdanım rahat olarak gidiyorum. Gayette elimden geleni yaptım. Cok cok sagolun

Aynen oyle yapicam ne mesaj ne arama. Son sözümü söyleyip bitiriyorum bende. Cok sagolun cok cok

Karsindakinin senin degerini anlamasi icin seni kaybettigini bilmesi lazim. Senin sevgilin hiiiiic cabalamamis. Istedigi kadar sana seviyorum seni falan desin.

Askinin depresmesi icin illa seni gomesi gerekiosa tesaduf eseri bulusmalar yarat ama bunu belirli bir zamandan sonra yap. Sicagi sicagina deil.

Hem sen daha rahat davranirsin, kafan rahatlamis olur psikolojik olarak guclu olursun hem de o cabalamadigini anlar, seninle ilgili biraz dusunur

Haklısınız. Zaten baslarda benim ona bak uzaktayiz bak yürümez dediğim herseye adam buraya gelerek cevap veriyordu. Cok özlerse hata yaptığını anlarsa kaderimde o varsa gelir yoksa oturup üzülmemin Bi manası yok çünkü elimden geleni yaptım ben. Bundan önce aldatildigim da buraya konu acmamış ınsanım. Bu adam icin beynim durup yardım istedim. Artık daha ne yapayım

Tesadüf eseri buluşmayayım hic plan program yapmak gelmiyor icim de. Hayirlisiysa zaten Allah çıkarır bizi karsi karşıya bir daha. Benim bisi yapmam dogru olmaz çünkü zaten elimden geleni yaptım ben

Hangi aşkı depreşecekmiş?
Bu forumda neler görüyorum hey yarabbim.
Yok öyle bir dünya, gözü bu kadar kör mü ediyor sevgi.
Eğer ediyorsa Allah'ım beni bu sevgilere düşürmesin.

canm çok üzüldüm benm durumumla çok benziyor bende sevdiğime sinirlendim ve çok ağır konuştum sevdiği halde bitirdi yalvardım yakardım kapısında bekledim özür diledim affetmedi 2 yıl oldu geçmedi yaram çok üzülüyorum hala her an gözlerim doluyor... ama sen benm gbi yapma tamam mı hata yaptıysan ve hatan affedilmediyse vazgeç üzerine gidip görüşmeye çalıştığın zaman daha kötü oluyor kendi haline bırak seni özlesin ben beni özlemesine izin vermedim hata yaptım hep aradım açmadı sen benm gibi yapma biraz uzak dur.. diliyorum Rabbim gönlündekini en hayırlı lutfundan nasip eder... şimdi ben onsuzum ölüyorum umarım sen kavuşursun...

Hangi aşkı depreşecekmiş?
Bu forumda neler görüyorum hey yarabbim.
Yok öyle bir dünya, gözü bu kadar kör mü ediyor sevgi.
Eğer ediyorsa Allah'ım beni bu sevgilere düşürmesin.

Ona körlük demeyelim de nasipte varsa olur yoksa olmaz diyelim. Aşktan kor olan insanlar var ama cok cok az.

Giden adam, adam olsa ben seni seviyorum ama unutacağım demez. Bitti der gider. Kusura bakmayın ama ben samimi bulmadım muhattabınızı. Resmen sen acını çek benim de egom tatmin olsun biri beni bekliyor ama ben pas vermiyorum gibi... Öyle unutmak daha kolay çünkü. Bir gün canı isterse geri dönsün, unutamadım ben seni diye. Bir gün unutsun umrunda olmasın. Ne ala memleket. Yani çok sert çıktım kusura bakmayın ama yanlış baştan sona yanlış. Diğer başlıklarınıza göz gezdirdim tamamen okumadım ama anladığım kadarıyla adam sizin sevginizin farkında bu yüzden bunca şey. Yol yakınken bağrınıza taş basın derim. Öleceğim sanıyorsunuz ama ölünmüyor emin olun. 1-2 ay ağlarsınız unutursunuz. Ömür boyu haketmeyen biri için acı çekmekten iyidir.

Bazı arkadaşlar sevse ayrılmak ister mi die sormuşlar.. İster kızlar, neden istemesin ?
Ayrılmak istiyorum diyen adam, sevmiyorum seni de der.. Erkekler o kadar kibar varlıklar değil, söylerler yani açık açık..
Gerçekten üzüldüm arkadaşım, allah yardımcın olsun.. Ama şöyle de bişey varki yaptığın hataları bende yapıyorum, gecen pazar yoldaki adama bu yapılır mı muhabbeti bile geçti aramızda, sanırım dikkat etmeliyim bende Biz kızlar neden böyleyiz bilmiyorum...(kızmayın hemen hepimiz için demiyrum, en azından neslihan ve ben öyleyiz ve bizim gibiler de illaki vardır, numunelik değiliz ya)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…