- Konu Sahibi Neslihan90
-
Senin için yapılmış çok güzel bir şarkı biliyorum: Kendim ettim, kendim buldum... diye gidiyor. Dinle onu mutlaka.
Sizin için gerçekten üzüldüm, bence sizi haketmiyor.
Onda biten bitmiş sadece size söylemiyor.
Belki daha çok seveceğim, demiş.
Bence şuanda bu durumun içinde kendisi.
Değmez bence, hiç üzülmeyin yani.
Allah kalbinize göre versin, bir an önce unutmaya bakın.
3 aylik iliski, sen bagiriyorsun arada diye mi bitti. Bitebilir ama bu bitis bunun aslinda buyuk ask olmadigini gosterir.
Insanlar karsindakine sans verir en azindan yuzune syler, bu kisi mesajlasarak, telfonda konusarak bitiriyor.
Bence daha fazla ustune dusme, donmesini istiyorsan da dusme istemiyorsan da dusme.
Seni her yerden engellemisson bir kez gorusmek de neyin nesi
Hadi diyelim dondu sen her bagirdiginda sinirlendiginde ben demistim demeyecegi ne malum?
Surekli alttan almak istemiyorsan arama sorma pesine dusme.
kibar birisi sadece def ol git sevmiyorum demek yerine seviyorum ama mecburum gibi türk filmleri repliklerine başvurmuş..kibar ama cesur değil..kendini hiç üzme vicdan yapma o çok iyiydi benim yüüzmden deme unutursun biliyorum biz ne desek boş şu an sana her seyin ilacı zamandır..
Buluşmayayım yani degil mı? Zaten yazmıyorum yazmam artık. Ama bazıları bana git yuzyuze konus askı depresir diyip duruyor ya
Buluşmayayım yani degil mı? Zaten yazmıyorum yazmam artık. Ama bazıları bana git yuzyuze konus askı depresir diyip duruyor ya
Guzelim sen bu erkekle uzun vadeli dusunuyorsun. Aski depresti, nisanlandiniz ve hatta evlendiniz. Sen hic mi bagirmayacaksin hic mi dengesiz davranmayacaksin bu surecte?
Her bagirdiginda seni itmesi ve kendisine gelmeni beklemesi cok yuksek ihtimal. Yoyo musun sen? Her firlattiginda geri gelesin.
Olabilir bir hata yapmis olabilirsin, hircin davranmis olabilirsin, hatami anladim sans istiyorum diye defalarca demissin. Vermis mi? Hayir.
Iliskinin devam etmesii isteyen insanlar karsisindakinin sorunlari uzerinde kafa yorar, ayni seyi erkek arkadasin yapsa yani hircin olsa bitsin dedin diyelim.
Sans istiyorum lutfen dedi. Cok sevsen yine de hayir yine de hayir der misin? Sana ulasabilecegi butun yollari kapatir misin?
En azindan buraya gelip sorarsin, arkadaslar erkek arkadasim hircin vs diye, konusmaya calisirsin.
O seninle konustu mu? Bitirelim mi dedi? Daha once seni uyarmamis ki. Uzuluyorum bitsin demis kestirmis atmis.
Artik kendini harap etme, sen elinden geleni fazlasiyla yapmissin. Daha da poposunu kaldirma. 23 yasindasin onunde seneeeeleeeer var.
Aynısını bir arkadaşım yaşadı.Çocuk kızı sevdiği halde gitti ve kızın yaptığı hataları söyleyeceğim sana şimdi sakın yapma.Çünkü kız psikolojik olarak çöktüğü gibi çocuk da asla gelmeyecek..Aynı okuldalardı kız sürekli konuşmaya çalıştı resmen dört döndü konuçcm diye bir konuştu ikinciye çocuk kaçtı, sürekli mesaj attı mail attı.Çocuk bir iki cevap verdi daha da soğudu.Ve inan bana olmayacaksa olmuyor hele ki terkedilen tarafın devamını getirme çabası karşı tarafı daha da soğutuyor. Sakın ama sakın daha ne ara ne de sor madem öyle sen de hayatına devam et.Hem belki asıl sen daha çok seveceğin birisiyle karşılaşırsın hayat bu belli mi olur
Sakın buluşma bırak seni merak ederse eder o zaten dayanamaz buluşalım der emin ol seviyorsa hala.Ayrıca senin hatan değil mesafeler varmış aranızda o kadar zor ki uzaktan ilişki yürütmek sen çok iyi geçinsen bile bu sefer sıkıldım soğudum derdi.Öyle çünkü uzaktan bir yere kadar gidiyor
Karsindakinin senin degerini anlamasi icin seni kaybettigini bilmesi lazim. Senin sevgilin hiiiiic cabalamamis. Istedigi kadar sana seviyorum seni falan desin.
Askinin depresmesi icin illa seni gomesi gerekiosa tesaduf eseri bulusmalar yarat ama bunu belirli bir zamandan sonra yap. Sicagi sicagina deil.
Hem sen daha rahat davranirsin, kafan rahatlamis olur psikolojik olarak guclu olursun hem de o cabalamadigini anlar, seninle ilgili biraz dusunur
Hangi aşkı depreşecekmiş?
Bu forumda neler görüyorum hey yarabbim.
Yok öyle bir dünya, gözü bu kadar kör mü ediyor sevgi.
Eğer ediyorsa Allah'ım beni bu sevgilere düşürmesin.
Az önce aradı beni. Ülkeye inmiş. Konuştuk. Aynı seyleri soyledi. Bitti dedi. İkimiz icin de en güzeli bu dedi. Hayirliysak yine karşılaşırız dedi. Ben sok oldum. Tamam dedim ama ses mes gitti bende. Anladı. Üzülme lütfen cok kotu oluyorum dedi. Tamam dedim. İstersen gelirim oraya ama ben cok acı çekerim seni görürsem yine dedi. Tamam acı çekme o zaman gelme dedim. Sevmiyor musun dedim. Seviyorum ama bitirmeye çalışıyorum dedi. Sevmek gelmiyor artık içimden kendimde degilim iyi degilim ben dedi. Kendine gelince pişman olmaz mısın dedim. İnsallah olmam dedi. Unutucam dedi. Soguycam dedi. Cok kotuyum dedi. İnsanlar olum acısını bile unutuyor dedi. Bunu da unutucam dedi. Peki dedim. Hani cok seviyordun nasıl unutucam diyip unutuyorsun ki dedim. Kolay mı bu dedim. Baskasını nasıl seveceksin dedim. Su ana kadar en cok seni sevdim seninle mutlu oldum ama belki bundan sonra daha cok sevicem birini dedi. Ok dedim. Tamam gelme dedim. Bitti...
Oluyo gibiyim var mı boyle bisi ya insan unutucam diyip unutur mu insan soğuyacagim diyip soğur mu bana yardım edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?