Bitti gitti..

elifhemsiree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
63
90
88
Mrblar. Yaklaşık 3 4 ay önce boşanma kararı alıp bitirmistim. Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama yaptığın şeyleri bizimle paylaş diyenler vardı :) belki bu süreçte olanlara moral sağlar motive ederim diye yazmak istedim.
Boşandığımdan beri dengesiz bi ruh Halim vardı çok şükür yaklaşık son 2 3 haftadır tam anlamıyla toparlanmaya başlamış gibi hissediyorum. İlk dönem final haftalarıma denk gelmisti bu sürec. Cok sükür problem yaşamadan bütün derslerimden geçtim şimdi yeni dönem telaşımla uğraşıyorum.
Boşandığımdan bu yana kilo problemim vardı onunla uğraşıyorum 12 kilo verdim. Spora başladım kendime biraz daha özen göstermeye başladım. Kpss ye hazırlanıyorum, ingilizce kursuna başladım. Pasaportumun süresini uzatma kararı aldım :) bu dönem sonu inşallah tatil yapmayı planlıyorum. Kitap okumaya arkadaşlarımla aktivite yapmaya başladım. Bunlar hep kısıtlanan şeylerdi benim için. Ailemde çok destek oldu bu süreçte sağolsunlar.

Geçen gece uyumadan önce düşündüm. Eğer evli olmuş olsaydım hayatım daha mı farklı, iyi olurdu diye. Kesinlikle olmazdı. Huzurla uyuyup kafam rahat uyanabilmek gibi güzel bişey varmış :) o ruh halini üzerimden attım iyiyim daha iyi olucam ben bunu hak ediyorum :))
Cevremdekilerin de dikkatini çekmiş olsa gerek ki ayrılık sana yaradı diyolar :)
Allah bu süreçte olan herkese yardım etsin. İyi günler diliyorum.. :))

Senin adina cok sevindim
Yeni hayatinda kocaman mutluluklar canim

El
Eliffffff senin konunu okumuştum. Mükemmel şeyler yapmissin. İnşallah bosanma konusunda tereddütu olanlar yazdıklarından feyz alırlar.Daha mutlu günlere

Okuduğumda seninle gurur duydum çünkü kadınların kendilerini ezmelerine boyun bükmelerine tahammül edemiyorum .. Dimdik kendine güvenen ayakları sağlam basan gururlu kadınlara hayranım Huzurla yatıp kalkmak kadar önemli insanı dinç tutan mutluluk veren bir şey yok .. Yeni hayatında tüm mutluluklar seni bulsunnn kuzum

El

Eliffffff senin konunu okumuştum. Mükemmel şeyler yapmissin. İnşallah bosanma konusunda tereddütu olanlar yazdıklarından feyz alırlar.Daha mutlu günlere

Teşekkür ederim inşallah. Belki karamsar olanlar varsa biraz su serpmek adına yazmak istedim.

İyi dilekleriniz için sağolun hepimizi inşallah :*

oooh sefan olsun :) kilolar da gittiyse süper..... evdekii huzur mutluluk budur :) yalnızlık keyiflidir huzursuzluk veren insanlarla bir arada olmaktansa .... sızlanan değil harekete geçen güçlü kadınları seviyorum :)

Hep mutlu ol inşallah :)
Nasıl zayıfladın diye sorup konuna farklı bir yön versem çok mu olurum

Konunuzu okumadım ama diğer üyeler bu kadar sevindiğine göre dengesiz bir eşiniz vardı.
Tebrik ederim yeni hayatınızda başarı ve mutluluk sizinle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…