- 17 Haziran 2015
- 63
- 90
- 88
- Konu Sahibi elifhemsiree
-
Senin adina cok sevindimMrblar. Yaklaşık 3 4 ay önce boşanma kararı alıp bitirmistim. Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama yaptığın şeyleri bizimle paylaş diyenler vardı :) belki bu süreçte olanlara moral sağlar motive ederim diye yazmak istedim.
Boşandığımdan beri dengesiz bi ruh Halim vardı çok şükür yaklaşık son 2 3 haftadır tam anlamıyla toparlanmaya başlamış gibi hissediyorum. İlk dönem final haftalarıma denk gelmisti bu sürec. Cok sükür problem yaşamadan bütün derslerimden geçtim şimdi yeni dönem telaşımla uğraşıyorum.
Boşandığımdan bu yana kilo problemim vardı onunla uğraşıyorum 12 kilo verdim. Spora başladım kendime biraz daha özen göstermeye başladım. Kpss ye hazırlanıyorum, ingilizce kursuna başladım. Pasaportumun süresini uzatma kararı aldım :) bu dönem sonu inşallah tatil yapmayı planlıyorum. Kitap okumaya arkadaşlarımla aktivite yapmaya başladım. Bunlar hep kısıtlanan şeylerdi benim için. Ailemde çok destek oldu bu süreçte sağolsunlar.
Geçen gece uyumadan önce düşündüm. Eğer evli olmuş olsaydım hayatım daha mı farklı, iyi olurdu diye. Kesinlikle olmazdı. Huzurla uyuyup kafam rahat uyanabilmek gibi güzel bişey varmış :) o ruh halini üzerimden attım iyiyim daha iyi olucam ben bunu hak ediyorum :))
Cevremdekilerin de dikkatini çekmiş olsa gerek ki ayrılık sana yaradı diyolar :)
Allah bu süreçte olan herkese yardım etsin. İyi günler diliyorum.. :))
Senin adina cok sevindim
Yeni hayatinda kocaman mutluluklar canim
Sağolun :)Süpersin,çok sevindim senin adına
Yenı hayatında mmutluluklar ...
O kocalarından boşanamıyanlarada örnek olsun..
Eliffffff senin konunu okumuştum. Mükemmel şeyler yapmissin. İnşallah bosanma konusunda tereddütu olanlar yazdıklarından feyz alırlar.Daha mutlu günlereMrblar. Yaklaşık 3 4 ay önce boşanma kararı alıp bitirmistim. Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama yaptığın şeyleri bizimle paylaş diyenler vardı :) belki bu süreçte olanlara moral sağlar motive ederim diye yazmak istedim.
Boşandığımdan beri dengesiz bi ruh Halim vardı çok şükür yaklaşık son 2 3 haftadır tam anlamıyla toparlanmaya başlamış gibi hissediyorum. İlk dönem final haftalarıma denk gelmisti bu sürec. Cok sükür problem yaşamadan bütün derslerimden geçtim şimdi yeni dönem telaşımla uğraşıyorum.
Boşandığımdan bu yana kilo problemim vardı onunla uğraşıyorum 12 kilo verdim. Spora başladım kendime biraz daha özen göstermeye başladım. Kpss ye hazırlanıyorum, ingilizce kursuna başladım. Pasaportumun süresini uzatma kararı aldım :) bu dönem sonu inşallah tatil yapmayı planlıyorum. Kitap okumaya arkadaşlarımla aktivite yapmaya başladım. Bunlar hep kısıtlanan şeylerdi benim için. Ailemde çok destek oldu bu süreçte sağolsunlar.
Geçen gece uyumadan önce düşündüm. Eğer evli olmuş olsaydım hayatım daha mı farklı, iyi olurdu diye. Kesinlikle olmazdı. Huzurla uyuyup kafam rahat uyanabilmek gibi güzel bişey varmış :) o ruh halini üzerimden attım iyiyim daha iyi olucam ben bunu hak ediyorum :))
Cevremdekilerin de dikkatini çekmiş olsa gerek ki ayrılık sana yaradı diyolar :)
Allah bu süreçte olan herkese yardım etsin. İyi günler diliyorum.. :))
El
Eliffffff senin konunu okumuştum. Mükemmel şeyler yapmissin. İnşallah bosanma konusunda tereddütu olanlar yazdıklarından feyz alırlar.Daha mutlu günlere
İyi dilekleriniz için sağolun hepimizi inşallah :*Okuduğumda seninle gurur duydum çünkü kadınların kendilerini ezmelerine boyun bükmelerine tahammül edemiyorum .. Dimdik kendine güvenen ayakları sağlam basan gururlu kadınlara hayranımHuzurla yatıp kalkmak kadar önemli insanı dinç tutan mutluluk veren bir şey yok .. Yeni hayatında tüm mutluluklar seni bulsunnn kuzum
Size ayrı teşekkür borçluyum kafanızı şişirdiğim zamanlar çok oldu :)) bencede bende öyle hissediyorum güzel olacak :)Gözün aydın canım.
Mutlu ve huzurlu bir hayatı hak ediyordun.
Çok sevindim.
Bundan sonra her şey daha da güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?