Bitti gitti..

helal olsun be! vallahi helal olsun! işte gerçek kadın kendi değerini biliyor hayatın üç günden ibrat olduğunun farkında kimseye boyun eğmemiş kendi kendini iyileştirmiş yoluna bakıyor. çünkü o aciz değil! çünkü o anam için çocugum için yuvam için demiyor azıcıkda rahatımı bozamadığımdan demiyor mücadelesini vermiş elinden geleni yapmış gerçekleri görmüş yoluna devam ediyor. çünkü gururu var çünkü kendine değer veriyor. tebrik ediyorum yolun acık olsun:)

Çok teşekkür ederim kendimi başkanlık seçimlerine hazırlanıyo gibi hissettim çok hossunuz :)) amin hepimizin inş allah hayırlı insanlarla karşılaştırsn

Önceki konuna bir gözüm attım da iyi ki boşanmışsın canım ya, o aptal ex- koca kafasını çok taşlara vuracak.

Rabbim sana hep güzel günler göstersin bundan sonra. Çok şükür ki düzelir diye yıllarını heba etmemişsin.

Ben düzelir diye son 1 yılımı zaten öyle geçirdim o bile fazlaymış.
Bir köpek alıp egitseydim şimdiye kadar daha çok verim alırmışım bari terligimi falan getirirmis :) napalım hayırlısı böyleymis hayata kaldığım yerden devam :))

Olsun, 1 yıl nedir ki, sonradan "hiç çabalamadım ben" diye düşünmemek için verilmiş ufak bir bedel. :)
Gencecik, umut dolu bir kız görüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…