Bittim, mahvoldum

ben sadece gitmek istiyorum valla okadar cok yoruldumki barismakyada tekrar eskisi gibi flan olmak istemiyorum cunku biliyorum yanibu duzelmiycek hic bir zaman gozunu korkutmalarinada gerekyok inanin sevgimkalmadi gercekten yemin ederim tahammul edemiyorum ya onugormeye insan bi seyden tiksinrse nidaha yanina yanasabilirmi bende oleyim iste cokkk dusundumtarttim en son bu hem benim hemde cocugum icin en iyisi bu iki kisinin yaninda huzursuz buyuyecegine tek kisinin yaninda huzurlu buyusun yigit buyudugunde bizimbu durumumuzdan nasibini almiycakmi sanki oda istiycek enindede sonundada bitigiz biz var yollarimizi ayiralimdabari ikimizde bi hayat kuralim

tabii ya çok haklısınız
bir taksiye atlamak ya da ulaşım her nasılsa havaalanına gitmek dünyanın en zor şeyidir

umarım kadınlar artık anlıyordur çalışıp ayaklarının üzerinde durmak gerektiğini

elmi ediliğin hayırlı olsun

ben ferhati taniyosam asla karistirmaz o sadece gelip yalvarir bana ben onumde diz coksun affet desin bidaha kimsenin lafina bakmicam desin istiyorum benim nasi gururmuhice saydiysa onun kide benim ayagimin dibine dussun istiyorum tek derdim ferhati yalvarttirmak onurumugururmu anca busekilde tatmin edebilrim cok kirildim arkadasim ben cok oyle bildigin gibi degil cok savastim ben ama kabuledelimyenildim

latifemi yapiyosunuz elestiriyormusunuz anlamadim ama bakin hanfen di ben 24 yasindayim ve konya selcuk universitesinde halkla iliskiler tanitim bolumu mezunuyum elbetteki cahil degilim ama inanin bana gun geliyo o bunalim icinde oyle bir caresiz kaliyorsunuzki akliniz bile almiyo bi vakit sonra eger paraniz yoksa elinizde pardon ama taksiyi nasil cagiricaksiniz onuda gectim hadi paraniz var diyelim telefonunuzda kontorunuz yoksa nasil arayip haberdar etceksiniz ne diyorum ben kapali fanustayim ya kimsem yok burda gitsem ona yalvarcam okadar dustum artik ama kalmadi artik cesaretim falan

Allah sabır versın gercekten cok zor.s hıc komsun damı yok etrafında ordakı bı tek turk sız deılsınızdır emınım yada turkce bılen bırılerıdemı yok onlardan da yardım ısteyeblırsınız. yasadıgınız yerde nasıl bılmıyorum ama almanyada turk bakklarının marketlerının donercılerınn falan oldugunu blıyrum orada bu tarz yerler yokmu onlara gıdıp yardım ıstıyeblr en basıtınden aıleınızı arıyabılırsınz. yargılamamk ıstemıyorum ne yasadıgınız bılemeyız ama bu kadar caresız oldugunuzu dusunmuyrum acıkcsı aılenızı aradgnızda onların sızı umursmycgnıda dsunmuorum bbanız zten frkındymıs bı cok seyın demk kı sız bu adam bana bole bole yapıo dedıgınzdede emınım ınanıcktr sıze ve gelemez dıosunuz ama bnce ıkı elı kanda olsada gelır ve sızı alır bı sekılde bunu yapar unvrstde bıtırdgnı soluyosun cahıl bı ınsanda deılsın emınm ama bunlrı yapamaman cok ılgnc geldı yanlıs anlma senı kırmk uzmek deıl amcım ama ınanıyrm kı bıseyler yapablrsın.

oneyou ben de o kadar çaresiz olacağını düşünmüyorum.
Ailemin evinde internet yok demiş.
Ama hiç interneti olan kuzeni,arkadaşı,akrabası da mı yok ?
Birilerine mail yazabilir,msn veya fb tan anlatabilir.
Üniversite bitirmiş.Burada yabancılardan akıl alacağına okul arkadaşlarından yardım isteyebilir.
Ayrıca konuşmasın diye kontörlerini kasten bitiren bir eşin,interneti serbest bırakması bana çok tuhaf geldi.

pardon hanfendi bisidicem lutfen yanlis anlmayin ama ben buraya keyfimden kayit olmadim kendim bisiler yapamiyorum artik baskalarindan umuyorum cunku caresizlik icinde bogulan ne yapacagini sasiran benim empati kurmanizida beklemiyorum sizden ama sizegorebu cok kolay olan seyleri birzamanlarda ben bu siteyi disardan takip ediyorken okudugum yazilarda cokkk defa ben olsam kesin sole bole yapardim diodum icimden insan basina gelmeyince bilmezmis burayida ayaga kaldirmak gibibirniyetim kesinlikle yok busite neden kuruldu bu konu basliklari neden acildi kadinlar arasinda ni fikir alisverisi paylasim olsun diye acildidimi oyuzden iste bende buraya actim en son artikderdimi bosuna dememis atalarimiz el elin esegini turkuyle cagirir diye ayricada sagoluncvbiniz icin

O çocuğun pasaportu var mı, hem olsa bile babanın izni olmadan ülke dışına cıkarabileceğinizi sanmıyorum.

Bunu kendinize yapmayın, eğer gitmek istiyorsanız, arayın babanızı, bulur buluşturur yanınıza gelir ve sizi ordan alır. Kimi nerde tutsak ediyormuş? Çok sinirlendim yaa!

aılesını ulasmasınınbı cok yolu var bnce ama ben yınede tam olarak yargılamak ıstemıyorum kendıme bı yanılma payı bırakıyorum cnku ınan ınanasım gelmıyor hangı devırde yasıyoruz evınde ınternet olan ve bunu en guzel sekılde kullanıp akrabalrı yerıne hıc tanımadıgı kısılerden yardım ıstemesını anlıyamıyrum bı yorumunda benı yargılamayın empatı yapın bu sıte boyle durumlar ıcın var demıs ama bnce tanımdgı ınsanlrda yardım ıstıycek kadar caresız deıl.

Arkadaşım eğer niyetiniz blöfse ortalığı ayağa kaldırmayın. Eşinize yapın bu blöfü. Eğer bu şekidle devam edersen bana psikolojik siddet uyguladığını kanıtlar, kolluk kuvvet cagırırım falan diyin. yaşlı ana babanızı oralara sürüklemeyin.

eger ben gideceksem o evden çıkarın taksi dolmuş ne varsa atlar giderim....

bence sen once ne ıstedıgıne karar ver usenmedım bastan sona kadar okudum bazı yorumlarnda blof yapmıorm grcekten gıtmek ıstyrum ondan nfret edıyrum demıssın smdı sdce yalvrsın ıstyrum dıyosun senın kocan sna yalvrıcak dıe kızılca kalkıck senın yanına gelıck senı alıck kndını rıske atıcak kı neyle karsılasıcagını bılmıyo bıle bnce sen ne ıstedgne karar ver kararlıyım dıodun ama smdı bu soledgınle fazlasyla celıskıye dustun bnce.tek derdın frhtı ylvrtmaksa ınsnlrıda mesgul etme cnku herks grckten sna acımıs ve zamn ayırıp care bulmya clısmıs.

sengene gidebilmissin ben onuda yapamadigim icin oluyo ya butun bunlar halbuki bilse blof yapmadigimi demez bunlarin hicbirinien azindan ozurbile dilerde inatlastim saniyo gitmiycem yalan atiyorum saniyo peki siz ole yaptiniz ya esinizin tutmu daha sonra size karsi duzeldimi

hanfendi siz sudediginizle zaten beni yeterince insanlarin gozunde zora sokuyosunuz yaa ne yasadiklarimi bir ben bilirimm ben tabikide gitmek istiyorum tbikide intikam almak istiyorum ve tabikide yalvartmak istiyorum siz bunlari herhalde sevdiginiz bi ainsana yapamassiniz dimi ama hic sevmediginiiz bi insan icin budusunceleri bir an olsada aklinizdan bile gecirtirsiniz yaaa ne ferjeder benim amaclarim farkli ama her amacim sonundaayni yere vario sadece seceneklerimi genisletiyorum ve evet gelsin ferhat turkiyede yalvarsin bana bana vaktizamaninda eline koz verdigi yegenlerinie ablalarina savunsun beni cani yansinki sahip ciksin bana

Annelerine ötenazi yapan insanlar imamın anlattıklarını dinlerlermi ki acep

bak arkadasım ben senı zora sokmak falan ıstemıyorum ole bı dunyada yasıyoruz kı artık ınsan kımsye gvenemıyor kuck bı ornek verıyım ama yanlıs anlama sakın bnı ornegın bı dılencı goruyrsun acıyrsun o an elınden gelen hersyı yapmk ıstyrsun ama snrdan bı gruyrsun kı onu luks arabalrla almya gelıyrlar yanı bole ı dunytda yasrken senın anltklarna ınnmk zor ama tbkı olblr tbkı bole syler yasanıyor snde bunlrı yasıyo olblrsın tmm dıyelım hersyı bı knra atıp gvenıyrum sana ama bak dıosun kı ben sevmedgım ıcın bunları hıssedıyrum ona ylvrsın kısca kopk olsun ıstyrum dıosun nerdyse bı cok yrumnda onu sevmedgnı kurtlmak ıstedgnı soluosun bn sevmedgmm bı ınsna karsı hıc bsey hıssetmzdım aksına yter burdan gdıyım krtulıyım ondan bnı bdha arayı srmasın yuzunu grmuyım ısterdım ama sen dıyosun kı'' gelsin ferhat turkiyede yalvarsin bana bana vaktizamaninda eline koz verdigi yegenlerinie ablalarina savunsun beni cani yansinki sahip ciksin bana'' sevmedgn bı ınsanın sna sahıp cıkmasını nden ıstıyrsun tkrrdan kcmak kurtlmk ıstedgn bı ınsanın sna shıp cıkmasnı ıstemen nden ? bnu anlıyamıyrum bn brz dagınık oldu ama knu zten oldkca dgınık k.bkma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…