dilenci ornegini vermissiniz dogru diyosunuz kesinlikle haklisinizpeki ama siz bi sitede kac kisiyitaniyorsunuz kac kisiyle kankasiniz kackisiyle karsilikli sohbet ediyosunuz bunun cvbinida ben hemen soyliyim size tabikide koca bir sifir dimi ozaman soruyorumbensize madem hic kimseye guvenmiycekdiyosunuz neden ozman bu site var neden siz ben masa basinda vakit ayiriyoruz neden suan ben medet umuyorum ve neden siz acabayardimim dokunurmu die okuyosunuz sanirimikimizinde dusundukleri gene ayni ben biri 21biride benimle yasit iki kiz tarafindan nasil assagilandim sizbiliyormusunuz okadar icimaciookadar hazmedemiyorum benbu yapilanlari kendime biliyomusunuz elime verseler ikisinide bogarim heralde ferhatin acicekmesini istiyorum boyle varya ayaklarima kapansin yalvarsin istiyorum ozaman ohhh diycem ben ozaman rahata ercem iste kusurabakmayin uslubumdanyazimseklimden dolayi offvallaha kafayiyicemartikhirsimdan ya
yeminederim iki gun once ucak biletleri fiyatina baktim tek gidis 128euro bendede tam 100 euro vardi onuda oglumun burda cocuk parasivar oondan dolayi almistimsaklamistim kayafakoymustum yani ama nasiyapti bilmiyom ucakbiletlerine girdigimi gormus sonra oparayi napti etti zorla elimden aldi bilet alirim die ve dunde cocuk parasini normalde burda anneye veriolar ben aliyodum her ay ayin 8inde dunde zorla bana bi kagit imzallatti hemde zorla imzaladiktan sonrada bana artik cocuk parasinida ben alcam sen elime imza atarak yetkivermis oldun dedi bide ustune guldu hic biyere gidemiycen dio bana benim dedigim olcak dio bana
tamam tamam ole olsun guvnıoyrum sana dıyelım.. ee napıcaksın pekı neye karar verdın sımdı ? kızılca ıle knusmussun ne yapmayı dsunuyrsnz.
saolun guvenmeye calistiginiz icin evet o gun sagolsun kizilca hanim hemen beni aradi ve bir plan yaptik akillica ve kimseyi tehlikeye atmiycak bir plan bu kizilca hanimesimi arayip konsolustan aradigini ve burda kadin haklari dernegi gibi bir kurulusun adinivererek beni esime karsi savuncak ve insallah rabbinmin izniyle ise yariycak
İyi de düğün masraflarına yardım etmek zorunda değilsin ki ben bir an erkek mi acaba ben mi yanlış anlıyorum dedim. Eşini bir dolduran var canım önce onu bul sen bi insan bi anda böyle değişiyorsa bil ki bi akıl vereni vardır.
eşler birbirine nasıl davranırsa çevredekiler de öyle davranır..
eşin milletin yanında sana güzel davransa ,yüceltse ,kollasa kimse ağzını bile açamaz...
TUBASEYMA cnm ozel mesajlari okumuyormusun,
tesekkur ederim size hislerime tercuman olmussunuz dediginiz dogru esmin ailesin okadar serbest ama ben gecensenden beri modern tutsaklik hayati yasiyorum dedigim gibi esim subat ayinda kayinvalidem oldugundenberi boyle oldu ve ben ogluma mart ayinin basinda hamile kaldim yani tabikide bu durumu fark edecek olsaydim hamile kalmzdim ama daha olaylarin yeni yeni olustugu bi donemde hamile kaldigim icin boyle olacagimizi bilemedim cunku olay yeni veben tam 3 hafta sonra hamilekaldim ama simdi diyorum iyiki dogurmusum ben oglumu cunku o benle olmasaydi ben simdiye daha cok maglup olmustum beni ayakta tutan tek sey oglumUtanmaz, insan görünümlü vicdansiz yaratik. Gülüyor bir de öyle mi! Cok basit bir kac gün ortaligin yatismasini bekleyin sesinizi cikarmayin. Sizin almaniz sart degil aileniz de sizin adiniza bilet alabilir. Rezervasyon veya e bilet numarasi yeterli binis islemleri icin. Her sehirde mutlaka havaalanina otobüs veya shuttle var. 3-5 bilemedin 10. Belcikanin hangi sehrinde hangi semtinde oldugunuzu yazin size tarif verelim. Ama bu olmasi gereken degil onu da belirteyim. Ortada bir cocuk var ve ne kadar kötü olursa olsun babanin da haklari var. Yalniz olsaniz neyse cekin kapiyi cikin. Ama cocuk olunca cok cirkinlesiyor bu isler.
Hep yaziyorum ve söylüyorum. Özellikle Türkiye'den gelin alip getiriyorlar. Hicbir yeri, oturduklari semti bile göstermiyorlar bu kadinlara. Kayinvalideye yakin veya ayni ev olsun, gelin köle gibi her ise kossun, gidecek kimsesi bir kapisi olmasin. Ailesinden uzak sahipsiz olsun ki basini kolay ezelim. Hep onlara muhtac olun, kendi basiniza ilac bile almaya gidemeyin hesaplari yapiyorlar. Bu adamin huyunu suyunu bilmiyor muydunuz? Evlenmeden önce kac yil görüsmüssünüz. Hadi evlenince kötü oldu degisti, niye cocuk yaptiniz. Insanin kocasi kötü olur anladik ama bütün sülale ne hakla size hakaret edebiliyor? Utanmaz adama sorsaniza o bebegi tek basiniza mi yaptiniz? Yabanci bir ülkede dil bilmeden calisabilmek imkansiz neredeyse. Bunu bile bile sizi ezmeye ezdirmeye ne hakki var? Bu sartlar altinda sinir hastasi olursunuz. Bence de gidin ailenizin yanina, bunu yapabildiginizi görsün bir. Dedigim gibi sakinlesin her sey normale dönsün. Aileniz de sizin adiniza internetten online bilet alip size numaralari göndersin. Sehir merkezinde mutlaka toplu tasima vasita bulursunuz havaalani icin. Normal gündelik disari cikarken ne aliyorsaniz onlari koyun cantaya. Bez, su veya emzirmiyorsaniz mama miktarini cogaltin belli etmeden. Ülkeye gelince de mesaj gönderirsiniz ben babamlardayim merak edersen haberin olsun diye.
ayy teseukkur ederim vallahiicimi okudunuz burasi hatta hemen butun belcika birbirine okadar benziyoki benilk geldigim siralarda evleri karistircam die disari cikamazdimbide bencok unutkanbiinsanim gorumcemlerin kendi evimin kapinumaralarini bile kaydetmistim zaten cok pinpirikli bi insanim hamileligimde bi okulabasladimotobusle gelipgidiyodum ilk gun geldim otobusle ama gidemedim tekrardan cunku havakararmisti otobuse binmeyi cesaret edemedim sonra esim aradi beni dedim ben binemedim valla ferhat kaldimburda dedim oordanbagiriyocagiriyo daha bi panik oldum bide okadar cok yagmur varki 7 aylik hamileyim soguk bi yandan yagmur bi yandan karanlik ta kalmistim ole koca yol kenarinda sonra esim aradi aldi artik beni ama eve gidenekadar bi suru azarini yedim o ayri tabi ozamanlar cok uzulmustum oaniyasadigimdaama nedense simdi gulmek geldi icimden alaala ne salakmisim yaaa
saolun guvenmeye calistiginiz icin evet o gun sagolsun kizilca hanim hemen beni aradi ve bir plan yaptik akillica ve kimseyi tehlikeye atmiycak bir plan bu kizilca hanimesimi arayip konsolustan aradigini ve burda kadin haklari dernegi gibi bir kurulusun adinivererek beni esime karsi savuncak ve insallah rabbinmin izniyle ise yariycak
40 yıl düşünsem aklıma böyle bir şey gelmez:)
Bencr cok düzgün bir türkçe gerektiriyor kizlar, cümle kuruluşuna çok dikat edin, çünkü en2'ci büyük silahiniZ türkçedir.
Allah yardimcin olsun, konuya inanmayanlar yurd disi tecrübesi olmayanlar tabi olaya türkiyeden bakinca inanilir gibi gelmiyor.
ama burasi dil bilmeyen biri icin böyle bi yer adeta henüz konusmayi bilmeyen bir bebek gibisiniz buralarda.
hem öyle türkiye gibi sokaklardan vizir vizir taksi dolmus da gecmez. biz bi keresinde esimle tramvay bozulunca yolda kalmistik taksi yok ayol koskoca kölnde sokakta taksi gecmiyor donmustuk nihayetinde epey yürüdükten sonra bi ötübüse binmistik
bide ara babani gelsin diyenlere sözüm, yahu sandiniz, belcikaya gitmek öyle kolay mi ? önce vize almasi gerekir bunun icin kizinin davetiye yollamasi gerekiyor sonra babasinin maddi sorunu olamamasi gerekiyor bi ton zimbirti.
olay nihayetinde cözülmüs veyahut bir asamaya gelmis en azindan, ben sizin yerinizde olsam dönmezdim bu adam degismez ailesi hic degismez gidin kurtulun canim.
sana attığı mesajlar da kanıt işte yaptığını kabul etmiş oluyo o mesajlarda. çok terbiyesizlik yaparsa koz molarak tut elinde şimdi gidip söylersen daha beter düşman olucak ama beklersen sana eli mahkum olucak.saolun anladiginiz icin gelismeleri yazcam simdi baska sayfaya yazamadim buraya yaziyorum cookkkkk kotuyum cokkk bugun hatta belki bi iki saat kadar once gorumcemin kiziyla cokk kotu kavga ettik obana ben ona saydirdik sonrada gorumcem bana msjardina msj yagdirdi hayatimda valla hicbu kadar hakarete ugramadim simdi size soruyorum bu kizin yaklasik bi 6ay once bi oglanla samimiyetini gordum ben gorumcemle kocasi bosanmis bir ikindin gorumcem evde yokken kiz oglanin birini arkagarajdan eve katmaya calisiyodu ve benim gordugumude gordu olaylar bugun oldu bende babana sikayet etcem soliycemdedimenistede saolsun anlayislibiridir ama asla kizinin budavranisini kabullenmez ben bunu babasinadiyimmi cunku bana cemkirdiginde bende bu kozu kullandim daha cokbagirdi bana ama hep sacmaladi sesi titredi sadece korktugunu belli etmek istemedi bana karsi sizce diyimmi babasina yoksa demesem gene bana bulasirmi nolur davranis psikolojisini anlayanlar acil yazsin bana bana dediki de babamelinde kanitolmadan sana inanmaz die yazdi eve geldi bagiristik ben ustune yuruyunce az gericekildi konusurken burnu falan sisti boyle sesi titredi giderkende kapinin yaninda kova vardi ona vurdu bu ne anlama geliyo yardimlutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?