Bittim, mahvoldum

tamam tamam ole olsun guvnıoyrum sana dıyelım.. ee napıcaksın pekı neye karar verdın sımdı ? kızılca ıle knusmussun ne yapmayı dsunuyrsnz.

Eşin çok karekretsizmiş...
Sizin durumunuz olmadığı içim düğün masraflarına yardım etmediğiniz için bunu başına kalkıyor anladığım kadarıyla. Babanda haklıymış evlenmemen konusunda.
Allah sabır versin sana.

İyi de düğün masraflarına yardım etmek zorunda değilsin ki ben bir an erkek mi acaba ben mi yanlış anlıyorum dedim. Eşini bir dolduran var canım önce onu bul sen bi insan bi anda böyle değişiyorsa bil ki bi akıl vereni vardır.

Utanmaz, insan görünümlü vicdansiz yaratik. Gülüyor bir de öyle mi! Cok basit bir kac gün ortaligin yatismasini bekleyin sesinizi cikarmayin. Sizin almaniz sart degil aileniz de sizin adiniza bilet alabilir. Rezervasyon veya e bilet numarasi yeterli binis islemleri icin. Her sehirde mutlaka havaalanina otobüs veya shuttle var. 3-5 bilemedin 10€. Belcikanin hangi sehrinde hangi semtinde oldugunuzu yazin size tarif verelim. Ama bu olmasi gereken degil onu da belirteyim. Ortada bir cocuk var ve ne kadar kötü olursa olsun babanin da haklari var. Yalniz olsaniz neyse cekin kapiyi cikin. Ama cocuk olunca cok cirkinlesiyor bu isler.

Hep yaziyorum ve söylüyorum. Özellikle Türkiye'den gelin alip getiriyorlar. Hicbir yeri, oturduklari semti bile göstermiyorlar bu kadinlara. Kayinvalideye yakin veya ayni ev olsun, gelin köle gibi her ise kossun, gidecek kimsesi bir kapisi olmasin. Ailesinden uzak sahipsiz olsun ki basini kolay ezelim. Hep onlara muhtac olun, kendi basiniza ilac bile almaya gidemeyin hesaplari yapiyorlar. Bu adamin huyunu suyunu bilmiyor muydunuz? Evlenmeden önce kac yil görüsmüssünüz. Hadi evlenince kötü oldu degisti, niye cocuk yaptiniz. Insanin kocasi kötü olur anladik ama bütün sülale ne hakla size hakaret edebiliyor? Utanmaz adama sorsaniza o bebegi tek basiniza mi yaptiniz? Yabanci bir ülkede dil bilmeden calisabilmek imkansiz neredeyse. Bunu bile bile sizi ezmeye ezdirmeye ne hakki var? Bu sartlar altinda sinir hastasi olursunuz. Bence de gidin ailenizin yanina, bunu yapabildiginizi görsün bir. Dedigim gibi sakinlesin her sey normale dönsün. Aileniz de sizin adiniza internetten online bilet alip size numaralari göndersin. Sehir merkezinde mutlaka toplu tasima vasita bulursunuz havaalani icin. Normal gündelik disari cikarken ne aliyorsaniz onlari koyun cantaya. Bez, su veya emzirmiyorsaniz mama miktarini cogaltin belli etmeden. Ülkeye gelince de mesaj gönderirsiniz ben babamlardayim merak edersen haberin olsun diye.

tamam tamam ole olsun guvnıoyrum sana dıyelım.. ee napıcaksın pekı neye karar verdın sımdı ? kızılca ıle knusmussun ne yapmayı dsunuyrsnz.

saolun guvenmeye calistiginiz icin evet o gun sagolsun kizilca hanim hemen beni aradi ve bir plan yaptik akillica ve kimseyi tehlikeye atmiycak bir plan bu kizilca hanimesimi arayip konsolustan aradigini ve burda kadin haklari dernegi gibi bir kurulusun adinivererek beni esime karsi savuncak ve insallah rabbinmin izniyle ise yariycak

eşler birbirine nasıl davranırsa çevredekiler de öyle davranır..
eşin milletin yanında sana güzel davransa ,yüceltse ,kollasa kimse ağzını bile açamaz...

kızılca kardeşimize kocaman bir alkııışşşşşşşşşşşşş

oyle oldugunu biliyorum biz konyaliyiz zaten konyalilar bilir dugunu heperkek tarafi yapar sadece kizyatak odasitakimi alir bide bikac parca mutfakesyasi yani yanlis anlasilmasin ama diger sehirlerde orf ve adetlere gore konya bukonuda taha kati gercektende yuzde doksanbesini erkek tarafi tamamlar ama bu adeti ben yada benim yasimdakiler uydurmadi bu konuyada oldum olasi hep boyleydi bunu bile bile boyle yaptilar beni ama biliyomusunuz asil sorun aslinda benim bisiy getirmedigim degil asil sorun babamin onceden oldukca varlikli olmasi ve sonrasinda iflas etmesi cunku ben babama cok duskunum bunu beni taniyan herkes bilir iflas ettigi icinde iclerinden cok seviniyolar o yuzden beni bu sekilde yargiliyolar isin ozu aslinda benim babamin iflasi ve benide en guzel boyle yaraliycaklarini biliyolar

eşler birbirine nasıl davranırsa çevredekiler de öyle davranır..
eşin milletin yanında sana güzel davransa ,yüceltse ,kollasa kimse ağzını bile açamaz...

benimde derdim bu ya ilk zamanlar beni korur kollardi yuzume kimse bisi diyemezdi arkamdan konusurlardi sadece amanezman ki kayinvalidemin olayi oldu ki subat aynida tam bir yil oldu ozamandan beri esim beni ne korur ne kollar bunuda bildikleri icin artik ezmeye yoneldiler beni

tesekkur ederim size hislerime tercuman olmussunuz dediginiz dogru esmin ailesin okadar serbest ama ben gecensenden beri modern tutsaklik hayati yasiyorum dedigim gibi esim subat ayinda kayinvalidem oldugundenberi boyle oldu ve ben ogluma mart ayinin basinda hamile kaldim yani tabikide bu durumu fark edecek olsaydim hamile kalmzdim ama daha olaylarin yeni yeni olustugu bi donemde hamile kaldigim icin boyle olacagimizi bilemedim cunku olay yeni veben tam 3 hafta sonra hamilekaldim ama simdi diyorum iyiki dogurmusum ben oglumu cunku o benle olmasaydi ben simdiye daha cok maglup olmustum beni ayakta tutan tek sey oglum

40 yıl düşünsem aklıma böyle bir şey gelmez:)
Bencr cok düzgün bir türkçe gerektiriyor kizlar, cümle kuruluşuna çok dikat edin, çünkü en2'ci büyük silahiniZ türkçedir.

40 yıl düşünsem aklıma böyle bir şey gelmez:)
Bencr cok düzgün bir türkçe gerektiriyor kizlar, cümle kuruluşuna çok dikat edin, çünkü en2'ci büyük silahiniZ türkçedir.

evet kesinlikle ama bence onu kizilca hanim ayarlayabilir konustugumda onunda turkcesi gayetguzel ve net anlasilir bi sekilde herseyden onemlisi benim esimin turkcesi olyle aman aman degildir o yuzden olaki bi lisan zorlugu yasasa bile esimin onu cakacagini sanmiyorumm

Allah yardimcin olsun, konuya inanmayanlar yurd disi tecrübesi olmayanlar tabi olaya türkiyeden bakinca inanilir gibi gelmiyor.
ama burasi dil bilmeyen biri icin böyle bi yer adeta henüz konusmayi bilmeyen bir bebek gibisiniz buralarda.
hem öyle türkiye gibi sokaklardan vizir vizir taksi dolmus da gecmez. biz bi keresinde esimle tramvay bozulunca yolda kalmistik taksi yok ayol koskoca kölnde sokakta taksi gecmiyor donmustuk nihayetinde epey yürüdükten sonra bi ötübüse binmistik

bide ara babani gelsin diyenlere sözüm, yahu sandiniz, belcikaya gitmek öyle kolay mi ? önce vize almasi gerekir bunun icin kizinin davetiye yollamasi gerekiyor sonra babasinin maddi sorunu olamamasi gerekiyor bi ton zimbirti.

olay nihayetinde cözülmüs veyahut bir asamaya gelmis en azindan, ben sizin yerinizde olsam dönmezdim bu adam degismez ailesi hic degismez gidin kurtulun canim.

saolun anladiginiz icin gelismeleri yazcam simdi baska sayfaya yazamadim buraya yaziyorum cookkkkk kotuyum cokkk bugun hatta belki bi iki saat kadar once gorumcemin kiziyla cokk kotu kavga ettik obana ben ona saydirdik sonrada gorumcem bana msjardina msj yagdirdi hayatimda valla hicbu kadar hakarete ugramadim simdi size soruyorum bu kizin yaklasik bi 6ay once bi oglanla samimiyetini gordum ben gorumcemle kocasi bosanmis bir ikindin gorumcem evde yokken kiz oglanin birini arkagarajdan eve katmaya calisiyodu ve benim gordugumude gordu olaylar bugun oldu bende babana sikayet etcem soliycemdedimenistede saolsun anlayislibiridir ama asla kizinin budavranisini kabullenmez ben bunu babasinadiyimmi cunku bana cemkirdiginde bende bu kozu kullandim daha cokbagirdi bana ama hep sacmaladi sesi titredi sadece korktugunu belli etmek istemedi bana karsi sizce diyimmi babasina yoksa demesem gene bana bulasirmi nolur davranis psikolojisini anlayanlar acil yazsin bana bana dediki de babamelinde kanitolmadan sana inanmaz die yazdi eve geldi bagiristik ben ustune yuruyunce az gericekildi konusurken burnu falan sisti boyle sesi titredi giderkende kapinin yaninda kova vardi ona vurdu bu ne anlama geliyo yardimlutfen

Son düzenleme:
bence sen kendi sorunlarina konsatre ol bos ver sana ne, hem ne önemi varki tüm bunlarin senin icin.
ha illaki bisey yapmak istiyorsun söyleme bence.

sana attığı mesajlar da kanıt işte yaptığını kabul etmiş oluyo o mesajlarda. çok terbiyesizlik yaparsa koz molarak tut elinde şimdi gidip söylersen daha beter düşman olucak ama beklersen sana eli mahkum olucak.

Son düzenleme:
o kadar sinirlendiğine göre korkmuştur, 2 gün bile sussa o korkuyla o bile bişi. hem sonra sana inanmazlarsa hepsi üstüne daha çok yürürlerse, eşin daha çok üstüne gelirse o sinirle. boşver oraları karıştırma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…