aılesını ulasmasınınbı cok yolu var bnce ama ben yınede tam olarak yargılamak ıstemıyorum kendıme bı yanılma payı bırakıyorum cnku ınan ınanasım gelmıyor hangı devırde yasıyoruz evınde ınternet olan ve bunu en guzel sekılde kullanıp akrabalrı yerıne hıc tanımadıgı kısılerden yardım ıstemesını anlıyamıyrum bı yorumunda benı yargılamayın empatı yapın bu sıte boyle durumlar ıcın var demıs ama bnce tanımdgı ınsanlrda yardım ıstıycek kadar caresız deıl.
O çocuğun pasaportu var mı, hem olsa bile babanın izni olmadan ülke dışına cıkarabileceğinizi sanmıyorum.
Bunu kendinize yapmayın, eğer gitmek istiyorsanız, arayın babanızı, bulur buluşturur yanınıza gelir ve sizi ordan alır. Kimi nerde tutsak ediyormuş? Çok sinirlendim yaa!
İntikam doner snei yakar
Bence sende takinti yapmissin
Tabiki bakacak seni
Daha cok aldir daha cok ye parasini kocanin
Sinirlener onlari etrafindakileri mutlu ediyorsun
Azcik tersi davran
Teyzeme kaynanasi oglumun parasini carcur ediyosun cok para harcama demis
Gitmis altin cebe almis teyzem
takipkaynanasina yemege gitmis
Ayni hesap takma yahu uzme canini yeri gelir alirsin intikamini
inanmakzorunda degilsiniz siz benim nekadar caresiz oldugumu bilemessiniz
care-sizsiniz. öncelıkle bnce kafan fazlasla krısık ne yapmk ıstedgını snde bılmıyorsun ılk once ne ypmak ıstedgne karar ver sana yardım edıcek ınsanların bosyere vaktını alma bnce kocanı yalvrtmk ıstıyosan bska yollara bavr kımsesenın kocan sna ylvrsın dıe bska bı shrden klkıp snın yanına glıp neyle karslcgnı bılmeden ıs ypmaz bnce.kndnıde rıske atmaz.[/Qtesekkurler yorumunuz icin
kendımı kotu hıssettım sımdı acaba bnmı cok suphecıyım ?:26:
Bu konuda yalnız olmadığınıza emin olabilirsiniz
Annelerine ötenazi yapan insanlar imamın anlattıklarını dinlerlermi ki acep
Beni yanlış anlamayın ama bu konunun gerçekçi olduğunu hiç sanmıyorum. Daha bugün üye olmuş birisi gelip böyle bir konu açıyor ve içinde de çok çelişki var. Kızılca hanım numaranızı vermekte çok yanlış yaptınız, daha bugün üye olmuş birisine ne kadar güvenilir? Allah korusun ya sizi kandırıyorsa? Ya orda görüşürseniz ve size bir kötülük yapsa? İnsanlara yardım edilir evet ama daha yeni üye olmuş ve çelişkiler yumağı olan bir insana değil... Söyledikleri doğruysa Allah yardım etsin ama eğer yalansa ve insanları kandırıyorsa Allah bildiği gibi yapsın.
Sanki aileniz eşinizin olmadığı bir zamanda sizi aramıyor mu? Sormuyor mu? Kardeşim Hindistan'da demişsin, olsun. Ona internet üzerinden mesaj gönder ve o da ailene anlatsın, bu kadar basit. Ben bu hanımefendiyi hiç tekin bulmadım hanımlar, kusura bakmayın.. Selametle....
İlk sayfada eşine blöf yapma, kendini de kandırma, önce ne yapacagına karar ver demiştim.
Sayfalar ilerledikçe yanılmadıgımı gördüm.
Önce gitmek istiyorum bitecek demişsin,
sonra da Ferhat'ın burnunu sürtmek, yalvar yakar olmasını istiyorum demişsin.
Arkadaşım eşin senin gidemeyecegini, hatta gitsen de dönecegini biliyor.
Bu adam ve ailesi boşuna mı sana böyle davranıyor sanıyorsun?
Vallahi ne desem boş aslında...
düşündüm öyle bi durumda ne yapardım diye sanıyorum internetten karakol ya da konsolosluğun adresini alıp yürüye yürüye giderdim. hiç ingilizce bile mi bilmiyorsun? sana bir tercüman bulup derdini anlasalar belki karakolda yardımcı olurlar konsolosluğa ulaştırırlar en azından psikolojik baskı ve işkence görüyorum zorla evde tutluyorum de. of ne zor daraldım okurken
Bunu yapan adamı? Çünkü anladigim kadariyla, herkes konu sayibini suçlamiş..
Bence yurt dışına çıkmayın,
Zaten oturumunuz yoksa, o çocuğu bile elinizden ala bilirler. .
Sinirle kalkan, zararla oturur. .
İlk okarak sizi katilikle suclayanlarla, akrabaları ile asla görüşmeyin.
Belcikada oturan arkadaşlar, size bilmediklerinizi öğrete bilirler, yönlendirirler.
Durum çok kötü olur ve gelişen bir durum olmazsa, devlet size ve çocuğunuza kucak acar. Evde acarlar, mahişada baglarlar..
Cidden allah sana yardimci olsun! Bu çirkin suçlamalar hiç normal degil! Çok üzüldüm. .
Buraya konu açabilen bi insanın özel mesajı açamaması da çok garip geldi bana. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?