Bıyıkları almak önemli mi?

Bendeki görülmüyor demedi ki esmerim ama ağda yapmıyorum makasla kesiyorum dedim, kesmeden öyle erkek gibi bende çıkamam yani kendim rahatsız olurum ama yıpratamam da kendimi, makasla gayet iyi oluyor hiç de görülmüyor.

Wow siz Bir KPOP dunyasina goz atin, inanilmaz bir genre, inanilmaz aksiyon ve Turkiyede cok cok populer.
Korkunc bir hizla fanbase olustruyorlar, bunun gibi yuzlercesi var da bu adam cok special.
Keske bıyıklarınızı koruduğunuzun yarısı kadar türkçemizi de korusaydınız.

erkek arkadaşınız bunu kafanıza sokmuş bir kere, o al demese bile siz artık bunu kafanıza takmaya başlayacaksınız.o yüzden aldırsanız kafanız rahat olur.ama istemiyorsanız aldırmayın, yüz sizin bıyık sizin.

Önce bir yazdığını tercüme ettiriyim de :)

30 yaşındayım 50 hissettirdin beni yahu,kuşak çatışması gibi oldu hemen bakıyorum geri kalamam
Şimdi ülkemizin genç kızları Kore dizileri izlemeyi çok seviyorlar, buna ben de dahilim. Oradaki sevimli, tatlı çocuklar da genellikle şarkıcı falan oluyorlar. Kpop derken bundan bahsediyor.Türkiye de dahil olmak üzere çok fazla hayranları var, yükselişteler demek istemiş galiba.
Ama cidden dizileri çok masumane ve romantik oluyor. Tarihi dizileri falan da gayet başarılı, Koreliler bu işi çözmüşler.

bence al bunu 1.5 yılın sonunda söylediyse ciddilik payı vardır çok acımıyor al gitsin

Bizim dizilerin bir çoğu da kore uyarlaması zaten, neyse gençler seviyorsa aynen devam

Ben 50 sene daha Gerard Butler ve türevleri ile devam edicem

Bıyığım yok sarı tüylerim var bildiğiniz. Bronzlaştığımda iyice belli oluyo, ama hiç bi kuvvet benim o bıyığımdaki sarı tüyleri almama engel olamaz,, acayip hassasım yani çocuk uyarcak dereceye geldiyse bi kulak Verde al bi zahmet ya sarı siyah kumral farrkkettmezzz

Orta Asya uzmani ve Orta Asyali arkadaslarim var, hic de dokunmazlar tuylerine... Ama zaten yok ki... beyaz tenli cogu.
Bilemiyorum, ben kıl tüyden çok çekmiştim, gıcık olurum bıyık falan, habire okur araştırırdım Biyerlerde okuyup, doğru/yalan bilmem aklımda kalmış bi şey..

Bizim dizilerin bir çoğu da kore uyarlaması zaten, neyse gençler seviyorsa aynen devam

Ben 50 sene daha Gerard Butler ve türevleri ile devam edicem
Bana kalırsa Matt Bomer ve Bradley Cooper'ın yerini kimse alamaz zaten de Kore dizileri de fena değil hani. Çok şekerler ya 35. bölüm oldu, adam kızı yeni öptü kız valla! O da korkarak yani, şıp öptü geri çekildi Bizde olsaydı ohoooo

Yapmayın ya adam kaşını kolunu al dememiş ki yapman gereken bişeyi söylemiş zaten.
Erkek arkadaşım bana bıyıklarını al dese yerin dibine girerdim şahsen.

Belli olsa alırdım. Onun için değil kendim için.. Çok şükür kaş bıyık derdim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…