- 12 Ekim 2010
- 602
- 87
- 98
selam hanımlar forumda bir çok diyet grubu var neden birde sen açtın diceksiniz...çünkü her topikde insanlar kaynaşmş aile gibi olmuş aralarına kabul ediyorlar ama yabancı kalıyorsun bazı şeylere o yüzden bende dedim ki açarım topiğim beklerim yeni arkadaşları...
ben troid hastasıyım ve vermem gereken sadece 20 lilocuk var..:))) 86 kiloydum geçen hafta başladım diyete ve ilk hafta 1.4 kilo verdim...
kalktığım zaman bir bardak su içiyorum ve 2 dilim ekmek yumurta peynir zeytin domates ve salatalık yiyorum...
ara öğünlerde kuru kayısı incir veya fındık yiyorum
akşam ve öğlen yemeklerinde ekmek yemiyorum onun yerine pilav yada makarna yiyorum sebze yemeklerini de 4 yemek kaşığı yiyorum
tabi birde günde 1 saat spor yapıyorum eger yapamazsam hiçbirşey yürüyorum sadece...
umarım burda hep birlikte güzelce kilolarımızdan kurtuluruz...
palaşımlarınızı bekliyorum...
ben troid hastasıyım ve vermem gereken sadece 20 lilocuk var..:))) 86 kiloydum geçen hafta başladım diyete ve ilk hafta 1.4 kilo verdim...
kalktığım zaman bir bardak su içiyorum ve 2 dilim ekmek yumurta peynir zeytin domates ve salatalık yiyorum...
ara öğünlerde kuru kayısı incir veya fındık yiyorum
akşam ve öğlen yemeklerinde ekmek yemiyorum onun yerine pilav yada makarna yiyorum sebze yemeklerini de 4 yemek kaşığı yiyorum
tabi birde günde 1 saat spor yapıyorum eger yapamazsam hiçbirşey yürüyorum sadece...
umarım burda hep birlikte güzelce kilolarımızdan kurtuluruz...
palaşımlarınızı bekliyorum...