- 7 Ekim 2015
- 22
- 45
- 3
- 37
- Konu Sahibi Dogununannesi
-
Insallah Allah Razi olsun sagolNeler hissettigini yazindan anlasamda yinede su anki duygularini,o hissi bilemem. Cunku benim basima gelmedi.
Cok zor olmasi gerek.
Ben ne yapardim diye dusunuyorumda.
Bilemiyorumki.
Allah kolaylik versin sana.
Insallah sectigin kararla pisman olmazsin.
Tabikde uzmediniz. Tam tersine gercekleri dile getirdirdiginiz icin cok tesekkur ederim size.Çok zor bir durum farkındayım. Nasıl yazacağım bilmiyorum sizi kırmaktan korkuyorum.
Müge anlıdada çok çıkar belki izlemişsinizdir ailesini arayan kişiler. Ailesini bulan kişiler öyle çokta mutlu olup havalara uçmuyorlar.
Anlamaya çalışıyorum sizi, insan merak eder tabi geçmişini. Ama sizi kaldırıma bırakan bir anneyi-babayı yada herkimse işte onu anlamıyorum. Ya sizi polisler bulamasalardı ya kötü niyetli kişiler alsaydı sizi ya soğuktan donsaydınız... Off bir sürü kötü ihtimal var dile getiremediğim.
Diyorsunuzdur ki belki durumları yoktu bakamadılar. O zaman direk kuruma bırakmalıydılar sokağa değil.
Hem siz nasıl merak içindeyseniz onlarda merak etmelilerdi. Eğer çok isterlerse onlar sizi rahatça bulabilir değilmi? Ama sizin için durum samanlıkta iğne aramak gibi.
Ben olsaydım kesinlikle aramazdım önüme bakardım. Ne güzel annede olmuşsunuz, anneliğin tadını çıkarırdım.
Yazdıklarımla sizi üzdüysem özür dilerim. Ama malesef içimden gelenler bunlar.
Aynn oyle. Bnim ailem onlar. Cok sagolunİnsanoğlu yapısı gereği özünü, köklerini merak eder.aidiyet duygusu taşır .. Fazla ipucu yok,senin bulman zor olabilir, müge anlı ya ciksan bulunabilir ama..inş.bulursun canim, hayrlisi..he şuda var, seni bakıp büyüten aile senin asıl ailendir aslında..sevgi emektir çünkü..
Aynen oyle. Birde bana belki bir dolu cozumsuzluk kalacak. Cok dogruMüge anlıya başvursanız,beş dakikada bulunan aileler var.
Sadece merakınız gidecek onu biliyorsunuz değil mi ?
Tabiki birakamam. Benim ona canim feda. Kirpigine zarar gelse yikilirim. Haklisinizbi arkadaşımın eşide evlatlık.arkadaşım eşinin öz ailesini merak ediyor ama eşi istemiyor.önemli olan beni büyütenler,kafamı karıştırmama gerek yok diyor.senin yerinde olsam asla araştırmaya girmezdim.sen evladını bırakabilirmisin?nolursa olsun evlat sokağa bırakılmaz.
ben 1.5 senedir anne olma hasretiyle yanıp tutuşuyorum.ahh bi evladım olsa.pamuklara sararım onu.öyle kızıyorumki nasıl bırakılır sokağa.Allah öylelerine evlat veriyorda sınıyor,benim gibi yanıp tutuşanlarada vermeyerek sınıyor.boşver canım hiç karıştırma hayatını.düzenini bozacak insanlardır belkide.anneni babanıda üzmeTabiki birakamam. Benim ona canim feda. Kirpigine zarar gelse yikilirim. Haklisiniz
Dogru. Rabbim sizede en tez zamnda hayirli evlatlar nasip etsinben 1.5 senedir anne olma hasretiyle yanıp tutuşuyorum.ahh bi evladım olsa.pamuklara sararım onu.öyle kızıyorumki nasıl bırakılır sokağa.Allah öylelerine evlat veriyorda sınıyor,benim gibi yanıp tutuşanlarada vermeyerek sınıyor.boşver canım hiç karıştırma hayatını.düzenini bozacak insanlardır belkide.anneni babanıda üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?