Biyolojik aile

Ağlıyarak okudum yazınızı tam 2.5 aylık bebeğim var Allahım nasıl bırakırım onu kendimi annenizin yerine koydumda çok zor bir durum Allahım hiçbir çocuğu çok çok mecbur kalmadıkça evladından ayırmasın ...

Aslında elinizde deliller var gazete demişsiniz adı özlem demişsiniz ve eğer anneniz yaşıyorsa eminim o zaman ki gazeteleri okumuştur sizin son durumunuzu gizliden araştırmıştır.Ben olsam müge anlıya başvururdum belki kabul eder araştırmayı yıllar boyu bu merak duygusu içinizde hep sürecek unutmayın .

Bence mugeye cikin bu duygu bir omur icinizi kemirecek ve belkide cesaretinizi toplayip bulmaya karar verdiginizde cok gec olacak o zaman da keskeler aklinizda dolanip duracak.Biyolojik ailenizden beklentinizi en alt seviyede tutarak biran once arayisiniza baslayin derim

COk duygulandım anlattıklarını yasamadan bilemem tabi zordur bırakan neden bıraktı zordamıydı bu sorular hep kemırıe insanın ıcını ne cok suna ıcım acıdı optu dondu yine optu ıcım yandı muge anlı sıze yardımcı olacaktır onun dısında bulmak zor gıbı Allah yardımcınız olsun

k
Sizi büyüten aileden izin aldıktan sonra bulabilirsiniz,insanoğlunun başına herşey gelebilir sizi neden niçin bıraktıklarını ancak onlara sorabilirsiniz.Şuan ki aileniz izin veriyorsa içinizde kalmasın arayın,ben olsam arardım .

Seni kismen de olsa anlıyorum bende kucuk yasta anneni kaybettim babam baska bi evlilik yaptı ve beni kendi annemin akrabalarindan hep kaçırdı gorusturmedi büyüdükçe annemin memleketinden olan etrafımdakilerden biri acaba benim teyzem dayim olabilir mi diyodum 18 yasina geldiğimde hepsiyle tanistim merakım dindi ve rahatladım en azindan kim olduklarını biliyorum

Müge anlı en iyi tercih olur.. Utanmasa sıkılmana da gerek yok.. Emin ol Annen babanda üzülmez biyolojik aileni arıyorsun diye.. Biraz cesaret bütün yolları açar emin ol...

Mügede ailesini bulanlar pişman oluyor vallahi ne dramlar neler çıkıyor. Üzmek için söylemiyorum. Bunca yıl sizi hiç aramışlar mı? Anne babanıza sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…