Biyolojik aile

konuyu okuyabilecekmiyim bilmiyorum
benim oglum bana öz eşime üvey
biyolojik babada ortada yok dogumdan hemen sonra ayrıldık uzerınden 5.5 sene gectı

söylermisiniz hangi ana baba evladını bırakır ki? neden bıraksın ki? bu sonuc sızı sanırım sız onları bulmayı ıstıyorsunuz da , bu sonucun sızı mutlu edecegını nereden bılıyorsunuz.
bence sızı buyuten aılenıze ıhanet asla etmemelısınız.

ben bır kadın halımle 22 yasımda evladıma sahıp cıktım herkes yapar herkes yapabılır

Yazdıklarınızdan çok etkilendim. Allah yardımcınız olsun.

Bence sizi sahiplenip büyüten aile de çok güzel ama biyolojik ailenizi bulmak da sizin hakkinız.

Kaldı ki insanlar evlatlarını sokağa atıyor ama Anladığım kdaroyla sizi zorda kaldıkları için bırakmışlar. Kandil günü cami önüne kalabalık olur diye vs bırakmaları hemen bulunmanız için ve dönüp Öpüp koklamış, kolay olmamış, isminizi belirtmiş belki bulmak düşüncesiyle..

Adınızı öyle mi koymuşlar değiştirmişler mi?

Bence şansınızı deneyin. Allah bebeğinizi sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsn. Televizyon Programları bile son çare olarak yardımcı olabilir size çünkü bulunduğunuzda belli haberler çıkmış BebekS"iniz, bırakan aile mutlaka Tanır sizi gibime geliyor.

Rüyalara da çok inanırım. Çocukluğumdan beri gördüğüm mahalle vs benim de vardı ve ileride karşıma çıktı.

Senin yanında seni sevenlerin ve güçlü bir ailen vardı. Bazıları gerçekten zorlanarak kan Ağlayarak bunu yapmak zorunda kalabiliyor, evladı onda kalsa iki güne ölecek dige evladının başk yerde yaşamasını isteyebilir. Hayat sadece bizim gerçeklermİden ibaret değil ki çaresizlik denen şey en zor şey.. Heleki tr nin diğer yarısında...

kuruma bırakabilirdi. kaldırımda bulunmuş. ancak biyolojik annesi gerçekleri biliyor. biz bilemeyiz.

ama yinede arayıp bulmalısın... en azından "NEDEN" diye sorma hakkın var. bunu yaparken kendi ailenle konuş. sadece neden diye soracağını söyle...

Bende müge anliya cikmaniz taraftariyim kimse yavrusunu birakamaz ama nedenini bilmiyoruz oyle degilmi belkide cok arandiniz annenizin hala yureginde kor gibi yaniyorsunuzdur
Annenizi kaybetmeden lütfen arayin sonra daha cok uzulursunuz
Ustelik habetde olmuşsunuz gazetede anneniz bu haberi illaki okumustur bu haberle cikarsaniz anneniz olmasa bile yakinlariniz hatirlar gazete haberini cok uzuldum lütfen pesini birakmayin arayin

Off cok zor bi durum ama size uzulmedim ben cunku biyolojik ailene kin tutmayacak kadar guzel yetistirmisler seni televizyonda biyolojik ailesini bulan cok ama bulduklarina pisman olanda coktur eminim iyiki beni vermisler diyende Allah yardimciniz olsun ne diyim...

Neler hissettigini anlayabiliyorum ama sanirim bu durumda biyolojik ailemi aramazdim,cünkü sana analik babalik yapan insanlar gayet iyi bakmis ki seviyorsun onlari

Birde biyolojik annen babanin yeni bir hayati olabilir,bir anda ortaya cikman tüm düzeni bozabilir vs vs

Sende anne olmuşsun bilirsin ,dogurmakla anne olunmuyor evladini gule gule buyut

Bence öğrenmelisiniz
Çünkü aileden kalıtsal rahatsızlık olabilir. Ailenin sağlık geçmişini bilmek gerekir böyle durumlarda diye düşünüyorum. Müge anlı ya git bence de o bulur sana :)

Madem bu düşünceler hep içinizi kemirecek geç olmadan arayın bulun kafanızda ki soruların cevabını alın derim.Tabi iyisiyle kötüsüyle her cevaba dayanabilecek misiniz bununla yüzleştikten sonra yapın bunu.Amcamın çocuğu olmadığı için evlatlık aldılar.Kuzenimin babası annesini öldürmüş annesi mezara babası hapse derken 3 kız ortada kalmış evlatlık verilmişler..Kuzenim 18 yaşında mecburiyetten evlatlık olduğunu öğrendi hayatında pek bir şey değişmedi..Amcama ve yengeme karşı yine aynı.. Ayrıca tabi ki bir annenin yavrusunu terk etmesi çok kötü bir şey ama diğer tarafında ne yaşadığını bilemiyoruz,hayat insanları ne durumlara getiriyor ki şaşıp kalıyoruz..Tabi ki onaylamıyorum ama Kandil günleri Eyüp kalabalık olur eğer ölümünü göze alsaydı biyolojik annen oraya bırakmazdı lütfen ön yargıyla yaklaşıp kınamayın..

bir anne olarak o yavruyu op kokla bırak sonra tekrar öp kokla bunları duymak bile o anneye özlem duymak için dolup taşan bir duygu seli oluşurmuştur sizde.özellikle anne olduktan sonra.kimseyi bir şey için suçlayacak bir yer degil bu dunya.inşaallah sen ve annen bir gün kavuşursunuz.ayrıca sunu belirtmeliyim ki seni buyuten anne ve baba emin ol onun kadar seni seviyordur.dogurmak ya da dogurmamak hiç önemli değil önemli olan o benim yavrum diyebilmek.

çok acı bir durum doğrusu.
biyolojik annen istemeyerek,mecbur kalmış bırakmış.

uzaktan belki takip etmiştir evlatlık verilme sürecini vs.
tabi imkanı ve şartları varsa.

nasıl bir hayat yaşadığını bilemeyiz ama acı çekmiştir mutlaka.

senden kurtulmak için bıraksa ismini vs. yazmazdı.

eskiden buna benzer haberler duymuştum.
kim nasıl bir hayat yaşıyor bilemeyiz ki bu yolu seçmiş.

güzel bir ailede büyümüş olman büyük şans.

merak etmen çok doğal.

sanırım bunun doğrusu yanlışı yok, nasıl hissediyorsanız öyle.
bence kişi istiyorsa köklerini öğrenmek en doğal hakkıdır.
Sizin yerinizde olsam öğrenmek isterdim. TV programları bunun için uygun olabilir gerçekten.

bir de rüyalarınızda gördüğünüz evi bulma şansınız var mı? O da çok değişik bir durum bence, arkasını arayın derim. Ailenizle alakalı olmayabilir ama.

Normal şartlarda bulamıyor olmanız lazım, evlat edinme prosedürü bu şekilde ayarlanıyor. Ama belki de haklı sebebi vardı, bilemeyiz. Her ne karar verirseniz hayırlısı olsun hakkınızda.

öyle hayatlar var ki Türkiye'de, buna şükredecek durumlar olabilir. Bilemeyiz.

Canım benim, dilerim aileni bulursun. Ama bulursan dinlemeden sakın tepki verme. Onlar da neler yaşadı kimse bilemez..
Allah'a çok şükür güzel bir aile sana destek olmuşlar ve kendi kızları gibi görmüşler.

Herşeyin bir nedeni vardır.
Bence tv programlarına vs katıl, ilgili yerlere başvuru yap araştır bul.
Hakkında hayırlısı.

Biyolojik anneni çooook iyi anlıyorum. Bende 2 ciğer parçamı bıraktım ve boşandım. Yıllardır ne yüzlerini görüyorum ne seslerini duyuyorum bütün çabalarım elimde kaldı ve ben çok yoruldum yıprandım. Allaha sığındım ve sustum kimliklerinde ki adımı da değiştirecek hali yok ya bir gün bulacaklar beni inancıyla yaşıyorum. BEKLİYORUM SİZİN GİBİ DİLİM LAL GÖNLÜM LAL... Kızım beni hatırlıyordur bundan eminim 5 yaşındaydı ama oğlum çok küçüktü eğer ayrılmasaydım muhtemelen beni öldürmüştü mecburdum herşeyin bir sebebi var bir nedeni kimse çocuğunu bırakıp gitmek istemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…