- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi Dogununannesi
-
Eleştirmek düşmez belki ama icimi sızlattınız. Ama size değil o iki cocuğa.Biyolojik anneni çooook iyi anlıyorum. Bende 2 ciğer parçamı bıraktım ve boşandım. Yıllardır ne yüzlerini görüyorum ne seslerini duyuyorum bütün çabalarım elimde kaldı ve ben çok yoruldum yıprandım. Allaha sığındım ve sustum kimliklerinde ki adımı da değiştirecek hali yok ya bir gün bulacaklar beni inancıyla yaşıyorum. BEKLİYORUM SİZİN GİBİ DİLİM LAL GÖNLÜM LAL... Kızım beni hatırlıyordur bundan eminim 5 yaşındaydı ama oğlum çok küçüktü eğer ayrılmasaydım muhtemelen beni öldürmüştü mecburdum herşeyin bir sebebi var bir nedeni kimse çocuğunu bırakıp gitmek istemez...
Eleştirmek düşmez belki ama icimi sızlattınız. Ama size değil o iki cocuğa.
Beni şu dünyada herseyden ayırabilirsiniz, annem babam kardeşim param pulum işim... Ama evladımdan asla. İsterse gebertsin. Ölü bir annesi olması daha evla.
Amin ama bi yolunu bulup kacıramadınız mı? Gercekten aklım almıyor benim. Evlat bi de canta değilYa çocuklarınıza değil size zarar vermek hobisi haline gelmişse.. Empati yapamayabilirsiniz ama çok kötü şeyler yaşadım bir insanın hiç yaşamaması gereken şeyler. Umarım kimse böyle şeyler yaşamaz kimse onlara böyle şeyler yaşatmaz...
Amin ama bi yolunu bulup kacıramadınız mı? Gercekten aklım almıyor benim. Evlat bi de canta değil
Eşinizin hiç bir yerde kaydı yokmu, Tc kimlik numarası, seçmen kaydı, sgk kaydı sağlık kaydı. ,çalışmıyormu ,kadın olsa anlarım ama sırf size çocukları göstermemek için bütün bunlardan vazgeçip sır olacak bir adam sanmıyorum.Yeterince araştırdınızmı acaba yoksa kurtuldum yeter düşünesindemisinizYok kaçıramadım evin kapısında 4 asker vardı ben üstümde eşofmanla terminale bırakıldım ve ailemin yanına döndüm sonrada çocuklarımın izi kaybettirildi. Engeller konuldu ciddi anlamda uğraştım olmadı olmadı çaresizliği yaşamayan bilemez tabii ki evlat çanta değil benim ne yaşadığımı bir Allah bilir birde ben...
Amin ama bi yolunu bulup kacıramadınız mı? Gercekten aklım almıyor benim. Evlat bi de canta değil
Neyse bişi diyemiyorum. Bir taraftan icim acıyor. Bir taraftan gözlerim doluyor. İtham etmek istemiyorumç.Yok kaçıramadım evin kapısında 4 asker vardı ben üstümde eşofmanla terminale bırakıldım ve ailemin yanına döndüm sonrada çocuklarımın izi kaybettirildi. Engeller konuldu ciddi anlamda uğraştım olmadı olmadı çaresizliği yaşamayan bilemez tabii ki evlat çanta değil benim ne yaşadığımı bir Allah bilir birde ben...
Elmayra, bu ulkede adalet var mi ki ? Yasalar erkeklerden yana, hakim savci erkek, erkek erkegi tutuyor, kadinlar hep magdur ediliyor.
Kadin leyhine karar ciksa bile yasalar uygulanmiyor ki. Devlet olum tehdidi alan kadinlari korumayi bile ciddiye almiyor.
Kaldi ki mahkeme cocuklari bu kadina verse bile adam kacirir goturur, ne savci ne polis bir sey yapamaz, cocuklarin izini bulamaz. CSI NY stili polislik Turkiye'de yok.
Rafet El Roman denen serefsiz herif yillarca cocuklari annelerinden kacirmadi mi? Hem de yurtdisina kacirdi, hem de orda yeri yurdu da belliydi ama devlet hiiiiicbir sey yapamadi.Turkiye'ye girdigi ciktigi zamanda havaalaninda tutuklanmadi bile.
Adalet yok yani ulkemizde, bosandigin kocanin insafina , hatunun kendi maddi gucune bagli her sey.
Neyse bişi diyemiyorum. Bir taraftan icim acıyor. Bir taraftan gözlerim doluyor. İtham etmek istemiyorumç.
Haklısın abla. Sonuna kadar yazdıklarına katılıyorum. Ama ne bileyim. Anne olunca. İSterse gebertsin beni. Ne bileyim öldürsün ama ayıramaz.
Aynen öyle sana çok katılıyorum canım. belki annen başka ülkenden gelmişti belkiSenin yanında seni sevenlerin ve güçlü bir ailen vardı. Bazıları gerçekten zorlanarak kan Ağlayarak bunu yapmak zorunda kalabiliyor, evladı onda kalsa iki güne ölecek dige evladının başk yerde yaşamasını isteyebilir. Hayat sadece bizim gerçeklermİden ibaret değil kiçaresizlik denen şey en zor şey.. Heleki tr nin diğer yarısında...
sızı öldürecek olan baba cocuklarına kım bılır neler yapmıştırBiyolojik anneni çooook iyi anlıyorum. Bende 2 ciğer parçamı bıraktım ve boşandım. Yıllardır ne yüzlerini görüyorum ne seslerini duyuyorum bütün çabalarım elimde kaldı ve ben çok yoruldum yıprandım. Allaha sığındım ve sustum kimliklerinde ki adımı da değiştirecek hali yok ya bir gün bulacaklar beni inancıyla yaşıyorum. BEKLİYORUM SİZİN GİBİ DİLİM LAL GÖNLÜM LAL... Kızım beni hatırlıyordur bundan eminim 5 yaşındaydı ama oğlum çok küçüktü eğer ayrılmasaydım muhtemelen beni öldürmüştü mecburdum herşeyin bir sebebi var bir nedeni kimse çocuğunu bırakıp gitmek istemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?