- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
- Konu Sahibi Dogununannesi
-
sızı öldürecek olan baba cocuklarına kım bılır neler yapmıştır
bırakın bu yalanları ya
kıme anlatıyorsunuz?
sımdı napıyorsunuz evlendınzı kac tane cocugunuz oldu?
sızın gıbı bekleyenler anca avcunu yalayacak bılıyorsun degılmı senın yapmadıgın buyuklugu cocuklarınmı yapsın neden yapsın deger mısın?
Bu esmer es olmuş sarışın ne demek. Anlamadım merakimdan soruyorum.su sözler ne kadar cirkin , forumda okuduklarindan insanlari tanidimmi saniyorsun , herkez kendine baksin sen kendi derdine yan dicem ama ne cikar....
esmer es olmus sarisin:))
Asla basima gelmez ben yapmam ben soleyim boyleyim dememek lazim.burda kimseyi tanimiyoruz bilmiyoruz.bu kadar acimasiz olmak gerekmez.cok haklisiniz.su sözler ne kadar cirkin , forumda okuduklarindan insanlari tanidimmi saniyorsun , herkez kendine baksin sen kendi derdine yan dicem ama ne cikar....
Canım benim bir arkadaşım 30 yaşında öğrenmiş ve iz süre süre bulmuş ailesini 7 kardeşi varmış aynı anne babadan gittim gördüm dedi hiç ilgisizmiş annesi babası bide bu yurtdışında yaşıyor diye en son bize ev al demişler kardeşleri ayrı birşey istiyorlarmış kadında böyle ailemi olur diye şimdi görüşmüyor buda buz gibi havada sokağa bırakılmış zavallı köpek ısıtmışda bak o bile zarar vermemiş anne babası bırakıp gitmişkiii 7 çoçuğa bakmışlar bi buna bakamamışlar şimdi daha yaralı arkadaşım keşke hayallerimde kalsalardı orda daha mutluydum bu kadar yaralanmazdım diyor yinede sen bilirsin ama her ihtimale karşı haxırlıklı ol sonra üzülmeyeceğine emin ol
Sanirim orda calisiyorsunuz o kayitlar suam nerede tutuluyor acaba eskiden cagaloglundaydi. Ordan tasinmis sanirim
evet sıze gelınce hanımefendı ne demek ıstedıgınızı anlasılır bır dılle yazarsanız anlarız ak koyunu kara koyunusu sözler ne kadar cirkin , forumda okuduklarindan insanlari tanidimmi saniyorsun , herkez kendine baksin sen kendi derdine yan dicem ama ne cikar....
ben el kadar bebeklere kıyanlara acımasız oluyorum kusura bakmayın ben buyum sız ınsaflı davranırsınız sızde osunuz ben sızı yargılıyormuyum?Asla basima gelmez ben yapmam ben soleyim boyleyim dememek lazim.burda kimseyi tanimiyoruz bilmiyoruz.bu kadar acimasiz olmak gerekmez.cok haklisiniz.
BKeyfi icin bunu yapanlara evet haklisiniz.bide ayrilinca cocugunu baba vermek zorunda kalanlar var ben onun icin dedim.gecen birine karsi mesj cok acimazisdi.bilemeyizki sebebini.birini yargilarken kesinlikle ben yapmam etmem dememek lazim.sizin esiniz cocugu kabul etmemis galiba.oyle babalar varki cocuguyla tehdit eden.ailesi istemeyen mecbur kalan.malesef herkes sizin kadar sizin aileniz gibi iyimser dusunemiyor.evet sıze gelınce hanımefendı ne demek ıstedıgınızı anlasılır bır dılle yazarsanız anlarız ak koyunu kara koyunu
ben el kadar bebeklereusura bakmayın ben buyum sız ınsaflı davranırsınız sızde osunuz ben sızı yargılıyormuyum?
evet sıze gelınce hanımefendı ne demek ıstedıgınızı anlasılır bır dılle yazarsanız anlarız ak koyunu kara koyunu
anlamadinmi :) neyse burda kimseyi ifsa etme niyetinde degilim kücük hanim:)
ben el kadar bebeklere kıyanlara acımasız oluyorum kusura bakmayın ben buyum sız ınsaflı davranırsınız sızde osunuz ben sızı yargılıyormuyum?
Evet cocugu hiç aramadı gormedı , bende onun gıbı yapsaydım cocuk esırgeme kurumuna gıderdı benım yavrumBKeyfi icin bunu yapanlara evet haklisiniz.bide ayrilinca cocugunu baba vermek zorunda kalanlar var ben onun icin dedim.gecen birine karsi mesj cok acimazisdi.bilemeyizki sebebini.birini yargilarken kesinlikle ben yapmam etmem dememek lazim.sizin esiniz cocugu kabul etmemis galiba.oyle babalar varki cocuguyla tehdit eden.ailesi istemeyen mecbur kalan.malesef herkes sizin kadar sizin aileniz gibi iyimser dusunemiyor.
Uzun zamandir bunu dusunuyorum. 27 yasindayim. 17 yasinda evlatlik olduğumu ogrendim. Annem babam ve annanem dışında ailede kimse beni kabullenmedi. Cok dislandim. Hele baba tarafi beni cok uzdu ama onlara kizamiyorum. Beni sevmek zorunda degiller. Ama ben onlari sevdim.
Annem ve babam harika insanlar. Onlari üzmemek icin bu durumu olgunlukla karşıladım ve hic acmadim onlari uzmedim.
Lakin bende 4.5 ay once anne oldum. Icimdeki meraka engel olamiyorumm. Nereliyim acaba abim ablam var mi? Bir suru ucsuz bucaksiz soru kafamda asili.
Onlarla ilgili tek bir sey bilmiyorum. Kızmıyorumda onlara. Sonucta ne demis Hz. Muhammed s.a.v hakir gordugun sey basina gelmeden olmezsin. O yuzden kalbimde dilimde lal. Rabbim yazmis Ondan gelene boynumuz kildan ince. Ama yinede merak iste.
Kimsesiz cocuklar yurdunda kaydim var ordan evlat alinmisim. Ilk ogrendigim hafta babamla Bu kayitlarin tutuldugu cagaloglundaki buroya gitmistik. Dosyami incelemistim. Hicbir iz yok sadece bir gazete haberi vardi. Gunes gazetesi beni yazmis en sevimli polis diye. Eyupte bir kandil gecesi kaldirima birakilmisim. Gorgu taniklari annesi gibiydi die anlatmislar polise. Haberde opup birakti dondu birdaha optu yaziyordu. Birde uzerimde adi özlemdir yazili bir pusula varmis polisler bulmuslar devriye atarken parkasini giydirmis biri usumeyim diye resmim var ole gazatede tum bildigim bu. Anami ve babami uzmek istemiyorum ama merak icimi kemiriyor. Gidip bir kere daha o buroya sorsam mi numara felan birakmislarmidir diyorum. Bazen dalip gidiyorum. Bana benzeyen yuzler sesime benzeyen sesler var ve ayni gozyuzunun altinda yasiyoruz acaba neredeler. Onlarda izliyormudur simdi yildizlari benim gibi diyorum. Belki kardeslerim vardır diyorum. Sonra vazgeciyorum dusunmekten. Insan evladını kizmasamda birakmamali diyorum. Birakamaz diyorum.
Mesela bir ruyam var 3-4 yıldır ayni ruyayi goruyorum. Hep ayni mahalle evler insanlar sokaklar. Hic değişmiyor sanki orda yasiyorum.halamin babannemin eviymis bep ruyamda goruyoru. Ilginc olan hic mekanlar degismiyor hic. Esim diyor insan bir kere gorur 5 kere gorur senin ruyan dizi gibi yolari hatta duvardaki resimleri bile anlatiyorsun var bisey istanbula gidip soralim diyor.
Hic aramadilarsa ki aramamislardir bu beni yinede uzer. Numara biraksalar nasil ararim bunu nasil kaldiririm. Zormu benmi buyutuyorum bilmiyorum. Ama icimde bir sizi sizim sizim sizliyor engel olamıyorum.
Fikirlerinize ihtiyaclarim var. Cok uzun oldu hakkinizi helal edin.
Bu arada ailem birakildiktan bir hafta sonra beni almis yurttan. 3 aylikmisim Bunu ailemin beni goturdugu doktorlar kemik yapısından tespit etmis. Yani beni sokaga biraktiginda ben 2.5 aylikmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?