Biyolojik aile

Müge anlinjn sanırım bu şekilde aileleri araya. Ve ailesini arayanları bir araya getirdiği platformu var. Programa çıkmadan da. Bir arayip sorun derim. Yerinizde olsam programa da çıkardım. Merak ediyorsunuz sonuçta bu en tabi hakkiniz.

Yazınızı okudum, gözlerinizden öperim. Çok duygulu anlatmışsınız, belki son kez da olsa bir helalleşmek gibi bir şey için bile olsa annenizi en azından bulabilirsiniz. Zorunda kalmıştır, o kadar farklı hayatlar var ki. Neyi nasıl neden yaptığını bilemeyeceğimiz. Kendi kendinizi ve şimdiki ailenizi koruyun. Ya sizden para isteyecek, çocuğa zarar verebilecek insanlar bile olabilir. Ensest vs gibi şeyler olursa sizi kötü etkileyebilir. Önce bir profesyonelden yardım alıp kendinizi hazırlasanız nasıl olur? Umarım her şey gönlünüzce olur.

Kendimi yerine koyarak bu mesajı yazıyorum. Şuan ben böyle bir ikilemde kalsaydım. Hem beni yetiştirenlere ayıp olur, üzülür, kırılırlar, yetemedik zannederler diye aramazdım. Hemde bırakmış gitmiş ne çıkar altından kim bilir diye düşünerek aramazdım.

Ağzınız tatlı, güzel bir yuva kurmuşsunuz. Allah tarafından iyi bir aileye de düşmüşsünüz. Akrabalar hariç (!) Onada kafayı takmaya bile değmez bizim kendi kanımızdan akrabalarımız bile akbaba zaten farkı yok yani.
Demem o ki. Hiç arkanıza bakmayın. Önünüze bakın iyi bir eş, sizi alarak ne kadar iyi insanlar olduklarını kanıtlamış aileye iyi bir evlat, yavrunuza da iyi bir anne olun. Mutlu olun ❤

Yuregim burkuldu. Ne diyecegimi bilmiyorum. Yanimda olsan sana sarilirdim. Bunca sene arayabilirlerdi. Neden kaldirima birakmislar, sogukta hem de. Nasil vicdan. Ya kotu birilerinin eline gecseydin? Bakamayacaklarsa cocuk esirgene kurumuna birakabilirlerdi, kaldirima degil. Goren taniklari da anlayamiyorum. Opup birakmis, donup giderken tekrar opmus. Peki bunu gorenler hic mi birsey dememis, sadece seyretmis mi? Nasil insanlar ya.
Annelik dogurmak degil sadece. Sevgi, sefkatle sarmalamak, koruyp kollamak annelik...Cok uzuldum ya. Gozumun onunde anlattiklarini canlandirdim da icim parcalandi. Cok mutlu olmani dilerim.

Diyelim ki ailenizi bir şekilde buldunuz. Duyacağınız, öğreneceğiniz her türlü bilgiyi veya olayı, nasıl karşılayacaksınız? Yani, herşeye hazırlıklı mısınız? Psikolojiniz kaldırabilecek mi? Bunları da düşünün.
Merakınızı anlıyorum. İstiyorsanız, araştırabilir, medyadan yardım isteyebilirsiniz.Kısmetinizde varsa, bir şekilde bir haber alırsınız, bulursunuz diye düşünüyorum.

ben de bunu yazmaya gelmiştim

Ben sizin yerinizde olsam aramam. Demekki size bakamayacak durumdaymışlar ki kaldırıma bırakmışlar. Hala da size ulaşmamışlar demekki hala sizinle ilgilenecek durumları yok. Size bakıp büyüten anne baba ve anneannenizi üzmeyin. Başkalarının benimseyip benimsememesi hiç önemli değil. Anne olduğunuza göre en çok siz anlarsınız anne babanızın size olan sevgisini. Biyolojik aileniz ile aranızda böyle bir bağ yok ve hiç oluşmayacak. Sizi karnında 9 ay taşıyan anneniz için dua edin, ancak bence aramayın onları. Üzülen siz olursunuz.

Hıc boyle bısey basıma gelmedı tabıkı senı anlayamam ama soyle dusunuyorum benı bırakıp gıden aıleyı sadece meraktan bulurum gorurur sonra ıletısımı keserım yada gorussem bıle anne baba demem ama ınsan ıllakı merak eder gormek ıster. Yıne ben olsam hıc takılmam boyle bıseye neden bıraktı aradımı aramadımı hıc ılgılenmem. Sonucta doguran degıl buyuten aıledır allah onlardan razı olsun

aradan uzun yillar gecmis su saatten sonra gelselerde pek bisey degismeyecek ama yerinizde olsam bu kadar yil beklemez mutlaka arardim.sadece icimdeki merak gitsin diye bile iz bulmaya calisin.

Bir anne sokaga birakamaz. Caresizsen cocuk esirgemeye verirsin. Sokaga evcil hayvan bile birakilamaz. Bir yakinim evlat edindi yillar once kadin cocugu copun yanina birakmis. Yillarca hastaliklariyla mucadele etti. Simdi anne babasini ariyor merak ediyor. Ben olsam etmem merak! Kim baktiysa o var derim. Muge Anli da izledim bugun kiz annesini ariyor halbuki yuce yurekli bir kadin bir adam ona omrunu vermis. Annesi gorusmek istemiyorum diye haber yollamis. Gorusecek anne zaten atmazdi gerci

Ben olsam aramazdım demek en kolayı. Aramak asıl mesela asıl cesaret. Benim eşim de evlatlık onun hislerini,duygularını,korkularını, dışlanmışlıklarını dinleyince arama diyemiyorum. Bebek için genetik test yapılacaktı. Sorular soruyorlar anne şu var mı baba da şu var mı kardeşler de hastalık var mı falan ben cevapladım. Sıra eşime geldi " benim bilgi sahibi oldugum bir soyum yok evlatlığım ben" dedi kas katı kesildim. Benim gözlerim doldu. İnsan her zaman kim oldugunu bilmek ister.

operek birakan insan bence nerede oldugunuzu kim oldugunuzu biliyordur ya en azindan ertesi gun gazetelere cikinca nereye teslim edildiginizi falan ogrenmistir diye dusunuyorum.
o gazetenin resmini cekip programlara basvurmayi deneyin bence

Eyupteki kurumu biliyorum.
Yazdiklarindan cok etkilendim
Bak ben babamla gorusmuyorum ve tum ailesi ile
En son unive giderken gordugumu hatirliyordum sonra da gormusum cok sonra fark ettim
Her sey zamanla oturdu. Kopmak icin cok ugrastik kopmamiz gerekiyordu.
Ise girdigimi is yerinde 2. Ailemi kurdugumu
Esimi esimin ailesini
Kardesimin dugunu.
Torununu
Hic birseyi bilmiyor. Tek duamizda bilmemesi ztn
Hic macera aramayin derim. Ani yasayin ana odaklanin
Belkide o ailede birileri sizin gibi kopmus olmayi istiyordur.
Elinizdekiler ile hayata tutunun hatta baska hayatlara dokunun
Mutlaka iyi birileri vardir hayatinizda dost arkadas komsu
Muge anli fln bence size degil aileye uygun. Isteselerdi ararlardi. Dokunursaniz yanmayin kul olmayin sizi kimse sonduremez atesiniz omrunuzce yanar.
Size soylemek icin gec kalmislar boyle buyumeliydiniz
Bu arada benimde evlat edinme durumum var
Esimin ailesinde cok ornek var. Bekledikleri birsey.
Ama kendi tarafimi muhtemelen silerim o karari aldiktan sonra ztn onemi yok.
Siz cok kiymetlisiniz ve sanslisiniz. Nolur duzeninizi bozmayin.
Esimin ailesinde 3aylik gelen bebek var
Cok kiymetli inanamazsiniz. Amcanin kopyasi ztn. Aile vefat etmis bebek simdi 9 aylik. Herkese alismis cok seviyo ve seviliyor.

Çok üzüldüm gerçekten.bence müge anlıya falan çıkın.ailenle konuş önce sadece merakını gidermek istediğini neden bırakıldığını öğrenmek istediğini söyle.yani onlardan yana bir eksiğin olmadığını bilsinler.eğer çok tepki göstermezlerse arayın derim yarın birgün bulmak isterseniz ölmüş olurlar vs belki üzülürsünüz.en azından merakınızı giderseniz bir daha görmesenizde kafanızı meşgul etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…