Biz aslinda üç kişiyiz

Zaten bi hayati samimi bir arkadaşi eşi dostu olsa bize bu kadar sarmazdi onun tek sosyalligi biziz kendine böyle bi dünya kurmuş akşam canı sıkılmış bizi arıyor kahve içmeye gidelim diyor öbür oğlu eşi yanında. K.pederimle konuşsam duyarsiz kalmaz ama ortalik karışır

yapılacak şey değil belki ama okurken aklıma ilk gelen senin anne de aynı şeyi yapsa nasıl olurdu?
yani kv yaparken bir de senin annen yapsa heralde eşin kafayı yerdi :)
Allah sabır versin de sen de birşeyler yap artık, her seferinde gitme, eve her istediğin kabul etme.
her zaman müsait olma ne biliyim işte uzak durmaya çalış.

Minnie sen sessiz kaldıkça tepene çıktı bu kadın. Birazcık dişini gösterme vakti geldi bence. Düzelmiyor işte.. Kocanla özelin kalmamış.
Haklisin saygı seviye sınır dedikçe kadın tepeme çıktı tüm hayati biz olduk daraldim nazlanmalar sıkıldımlar yemeğe gidelim kahve içelimler artti

Eşime göre annesi haklıdır genelde bi de k.validen sinsidir masum ve mağduru çok iyi oynar
sende kv gibi yap.. bugun cok yalnizdim sen calisinca soyle korkuyorum boyle korkuyorum de.. Suram agriyor buram agriyor de belki ise yarar

Fikrim var...kedi seviyor mu bu kadın. ..sevmiyorsa al eve kara bir kedi.keser ayağını.
Ya da hamster ...boyle tavşan kadarlari çıkmış. Gerci ona tahammül edemem ben.
evde hayvan fikri bile sinirlerini bozuyor aslinda fena fikir deil ama dışarı çağırır bizi bu seferde

her ikisi de etken ama annen belliki olgun bi kadın rahat bırakmış ağabeyini

her ikisi de etken ama annen belliki olgun bi kadın rahat bırakmış ağabeyini
bize yakın oturuyorlar,ısrar bın davetle gideriz,edebimizle oturur geliriz,gelirken patırdı çıkar,neden gıdıysunuz,gitmeyın dıye,siz gelin deriz,gelirler,daha gelmıyoruz,siz gelene kadar dıye darılmalar,yılda toplasan,10 kez gitmeyız,oda hastalık,vs,doğumgunu,gibi

Aynen öyle benim gösterdigim sabrin yarısını göstermez o

valla biz kabullendık bu durumu sen kabullenemedın ama

bırde ben sızın berabaer beraber cıktıgınız yemeklere hastayım,
merak edıyorum esınızle bısey yapmaya musade edıyorlar mı?

valla biz kabullendık bu durumu sen kabullenemedın ama

bırde ben sızın berabaer beraber cıktıgınız yemeklere hastayım,
merak edıyorum esınızle bısey yapmaya musade edıyorlar mı?
o yemekler beni de hasta etti zaten.eger k.pederum olmasa biz yalniz nefes bile alamayacagiz bunu anladim kadin kocası gidince iyice degist

ramazanda oruç tutmadığı halde hastane odasına iftara çağıranda senin kvmiydi
balkonda korkuyosa gecenin bi vakti balkona çıkmayıversin, eşin bu duruma ses çıkarmadığı sürece sen pek bişey yapamazsın malesef anca kavga çıkar. birisinin dediği gibi kp ile konuşmayı dene, yada bekar oğluna acil gelin bulun birazda onunla uğraşsın

Evet o kayinvalide maksat muhabbet olsun gönlü Şenlensin.ben ne desem kötü oluyorum zaten k.pederle konuşsam ortalik karışır bana döner mesele .i başka gelinde alsa bizim pesimizi birakmaz hem eşime çok düşkün hemde eşim ona fazla yüz veriyor.
Balkon korkulacak bi balkon değil kendini mağdur gösteriyor sicakda sıkılıyorum ama kimse olmayinca çıkamıyorum demek istiyor eşime duygu sömürüsü oturdugumuz semtte sokakta nezih ve güvenli gece yarisi sokağa ciksan bişey olmaz

5 yıl keşke susmasaydınız 5 yıldan sonra şimdi nasıl değiştirceksiniz ki hadi eşiniz alıştırmış malesef sizde alıştırmışsınız. Ama yinede eşinizle konuşun bir orta yol bulun insan daralır ya anneden ziyade kuma gibi :)

Beş yıl içinde çabaladim elbette. daha doğrusu guzellikle çözmeye çalıştım hatayi burda yaptim zaten saygiyla guzellikle olmuyor bu işler. Diş göstermek gerekiyor benim eksigim burda beceremedim. Bende hataliyim.bu aralar fazlasiyla daraldim üç kişilik bi evlilik oldu kuma gibi cidden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…