Değil bi erjek kardeşi var ama k.valide bize odaklı diğer çocuk umrunda değilne çektin be şu kayınvalidenden..eşin tek çocukmuydu senin
Eşime göre annesi haklıdır genelde bi de k.validen sinsidir masum ve mağduru çok iyi oynarOgluna bu kadar duskun anneler neden evlendiriyor ki cocuklarini? Olan sana oluyor bu durumda. Esinle konusunca ne diyor?
Zaten bi hayati samimi bir arkadaşi eşi dostu olsa bize bu kadar sarmazdi onun tek sosyalligi biziz kendine böyle bi dünya kurmuş akşam canı sıkılmış bizi arıyor kahve içmeye gidelim diyor öbür oğlu eşi yanında. K.pederimle konuşsam duyarsiz kalmaz ama ortalik karışırYa kayınvalidenin samimi arkadaşı akrabası yok mu? Seni dinleyecek ve olgunlukla karşılayacak ve sonra gidip onu uyaracak biri. Mesela kayınpederini çağır bi gün uzun uzun konuş dışarda, anlat, ağla. O da belki farkında değil. Konuşsun eşiyle.
Eşin de sıkıntılı ama senin. Yani bu kadar anne düşkünlüğü nedir ya, alcan tokuşturcan kafalarını birbirine kıvılcım çıkacak...
Haklisin saygı seviye sınır dedikçe kadın tepeme çıktı tüm hayati biz olduk daraldim nazlanmalar sıkıldımlar yemeğe gidelim kahve içelimler arttiMinnie sen sessiz kaldıkça tepene çıktı bu kadın. Birazcık dişini gösterme vakti geldi bence. Düzelmiyor işte.. Kocanla özelin kalmamış.
sende kv gibi yap.. bugun cok yalnizdim sen calisinca soyle korkuyorum boyle korkuyorum de.. Suram agriyor buram agriyor de belki ise yararEşime göre annesi haklıdır genelde bi de k.validen sinsidir masum ve mağduru çok iyi oynar
evde hayvan fikri bile sinirlerini bozuyor aslinda fena fikir deil ama dışarı çağırır bizi bu seferdeFikrim var...kedi seviyor mu bu kadın. ..sevmiyorsa al eve kara bir kedi.keser ayağını.
Ya da hamster ...boyle tavşan kadarlari çıkmış. Gerci ona tahammül edemem ben.
her ikisi de etken ama annen belliki olgun bi kadın rahat bırakmış ağabeyinikocan gıbı bir adam görmedim,acep ağbim öle olmaıdğı içinmi annem öle değil,yoksa anam öle olmadığı içinmi ağbim öle,bilemedım,bizim bınada bir sürü evli cift var,daha kımsenın anesini görmuyorum,adamlarda evlerınde,
Eşime göre annesi haklıdır genelde bi de k.validen sinsidir masum ve mağduru çok iyi oynar
bize yakın oturuyorlar,ısrar bın davetle gideriz,edebimizle oturur geliriz,gelirken patırdı çıkar,neden gıdıysunuz,gitmeyın dıye,siz gelin deriz,gelirler,daha gelmıyoruz,siz gelene kadar dıye darılmalar,yılda toplasan,10 kez gitmeyız,oda hastalık,vs,doğumgunu,gibiher ikisi de etken ama annen belliki olgun bi kadın rahat bırakmış ağabeyini
Aynen öyle benim gösterdigim sabrin yarısını göstermez oyapılacak şey değil belki ama okurken aklıma ilk gelen senin anne de aynı şeyi yapsa nasıl olurdu?
yani kv yaparken bir de senin annen yapsa heralde eşin kafayı yerdi :)
Allah sabır versin de sen de birşeyler yap artık, her seferinde gitme, eve her istediğin kabul etme.
her zaman müsait olma ne biliyim işte uzak durmaya çalış.
aynen öyle benim eşim de hatali zatenee diğer çocuğu yüz vermiyor da ondan.
seninkinden bulmuş yüzü, astarını da istiyor.
o yemekler beni de hasta etti zaten.eger k.pederum olmasa biz yalniz nefes bile alamayacagiz bunu anladim kadin kocası gidince iyice degistvalla biz kabullendık bu durumu sen kabullenemedın ama
bırde ben sızın berabaer beraber cıktıgınız yemeklere hastayım,
merak edıyorum esınızle bısey yapmaya musade edıyorlar mı?
Evet o kayinvalide maksat muhabbet olsun gönlü Şenlensin.ben ne desem kötü oluyorum zaten k.pederle konuşsam ortalik karışır bana döner mesele .i başka gelinde alsa bizim pesimizi birakmaz hem eşime çok düşkün hemde eşim ona fazla yüz veriyor.ramazanda oruç tutmadığı halde hastane odasına iftara çağıranda senin kvmiydi
balkonda korkuyosa gecenin bi vakti balkona çıkmayıversin, eşin bu duruma ses çıkarmadığı sürece sen pek bişey yapamazsın malesef anca kavga çıkar. birisinin dediği gibi kp ile konuşmayı dene, yada bekar oğluna acil gelin bulun birazda onunla uğraşsın
Beş yıl içinde çabaladim elbette. daha doğrusu guzellikle çözmeye çalıştım hatayi burda yaptim zaten saygiyla guzellikle olmuyor bu işler. Diş göstermek gerekiyor benim eksigim burda beceremedim. Bende hataliyim.bu aralar fazlasiyla daraldim üç kişilik bi evlilik oldu kuma gibi cidden de5 yıl keşke susmasaydınız 5 yıldan sonra şimdi nasıl değiştirceksiniz ki hadi eşiniz alıştırmış malesef sizde alıştırmışsınız. Ama yinede eşinizle konuşun bir orta yol bulun insan daralır ya anneden ziyade kuma gibi :)
Amin çok zorAllahım sabır versin. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?