Yani çok ciddiyim eve girdiği an hadi annene de ustunu değiştirsin hadi git annenle yr yalnız kalmasın de..sen gel dediğinde şansı ı zorlama o senin annen de..kocan kapıdan çıksın sende evden çık.bunu baya bir sure yap bunun kavgasını eder muhtemelen ama istikrarını bozma..hatta mümkünse kocanı eve hiiiiç sokma uzun bir sure.annesiyle gelsin gitsin.Bu öneri işe yarar eşim birazda benim tavrimi anlayinca annesine daha çok yöneliyor onlari kendi haline birakip sonra restlesmek belki tutar
bugün annesi aşağıda olacak akşam başlarlar tuhafliklara direk söyleyim istiyosa yemeğini de orda yesinYani çok ciddiyim eve girdiği an hadi annene de ustunu değiştirsin hadi git annenle yr yalnız kalmasın de..sen gel dediğinde şansı ı zorlama o senin annen de..kocan kapıdan çıksın sende evden çık.bunu baya bir sure yap bunun kavgasını eder muhtemelen ama istikrarını bozma..hatta mümkünse kocanı eve hiiiiç sokma uzun bir sure.annesiyle gelsin gitsin.
Yaşayarak öğrenen biri olarak sana tavsiyelerim olacak eğer benim gibi fedakar iyi niyetli biriysen bunu asla belli etme her zaman cadi bi tarafin oldugun saygini edebini bozmadam belli etki senden biraz cekinsinler senden cekinmezlerse herseyi yaptirirlar kendini emrivakiler içinde bulursun bana öyle oldy emrivakilerede maruz kaldim ama saygiyi elden bırakma
Olmaman daha iyi emin ol işine yarayacak.yalniz şöyle bi durum var bazıları alttan alttan yaptirir isteklerini benim k.v öyledir mesela canim cicim der ne olduğunu anlamazsinKarsimda ki bana saygisizlik yapinca ben saygili olamiyorum. Ben de boyle sikintili bir durum var iste. Kv nin bana karsi saygisi onemli o saygili olursa ben de olurum yok olmazsa ben saygili ve sakin kalacagimi sanmiyorum. Oyle fedakar ve merhametli biri de degilim acikcasi. Sizinle tamamen zit karakterdeyim sanirim
Olmaman daha iyi emin ol işine yarayacak.yalniz şöyle bi durum var bazıları alttan alttan yaptirir isteklerini benim k.v öyledir mesela canim cicim der ne olduğunu anlamazsin
hangimizin kv si eşimize takıntılı değil ki
Amin amin.k.v çok sinsi dediğin çok doğru şeytan zor yetişir onları bo de benim k.v işine gelince canim cicim aileyiz v.s der ama herseyi benden saklar beni aile disinCanım en iyisi bile olsa adı kaynana değil mi? Kaynanalık damarları tutuyor işte.
Çok şeytanlar onların hızına yetişilmez ama kendimi asla ezdirmem benim annem çok çekti o yüzden ben bu konularda atarlıyımdır susmam yaniyine de onun şeytanlığı altında ezilirsem yapacak bir şey yok
Allah hepimize sabır versin, onların şerrinden korusun bizi
durum şu k.v sürekli hayatimizda ve de gün geçtikçe dozu arttırıyor annesine bakmaya geldigi zamanlar eşimi ve beni oturmaya çağırıyor sürekliDurum nedir merak ettim ?
Öyle sinsiki ve öyle melek rolünde ki ben ne yapsam şeytan olacam eşimin gözündeBizim kv de tam tersiartık sinirden gülüyorum bizimki de 30 milyar borcumuz var hala para istiyor 2 oğlu daha var eşim hariç üvey evlat gibi 30 milyar borçiçinde hala arayıp para istiyo :) bizimkde ilgiden çok paracı bilmem neci .. eşime laf sokabilmek için 7 24 dşünüyo .. para verince canım aşkım bitanem para vermeyince evin yıkılsın ocağın batsın . öteki evlatlarına hiç bişey demek yok ötekiler bekar . Eşimden istiyor her şeyi . şimdi ayırdık evin para durumlarını . borcumuz var evden çıkamıoz dolaşmaya bile . hala arayıp para diyo .. her gittiğimizde laf sokuyor beddua ediyor her kavvgada . evimize hiç gelmiyo . herkesin ayrı takıntısı var cidden ..
konu sahibine gelincede Allah yardımcın olsun canım . Valla için zor gibi alttan alttan iğneleyici laflar de bence . Eşine de tatlı dille durumu belirt bence .
Gecenlerde benimde aklima geldi ayaklarini kesmek icin eve hayvan almayi dusunuyorumFikrim var...kedi seviyor mu bu kadın. ..sevmiyorsa al eve kara bir kedi.keser ayağını.
Ya da hamster ...boyle tavşan kadarlari çıkmış. Gerci ona tahammül edemem ben.
Bende düşünmüyor deilim iyi fikir aslındaGecenlerde benimde aklima geldi ayaklarini kesmek icin eve hayvan almayi dusunuyorum
Söylüyorum ama adam resmen arada kalıyor ben yorgunum demiyor yada anne biz oturuyoruz demiyor.inip illa gönlünü ediyor son bir kaç haftadir k.v deil de kuma gibi oldu.k.v annesine bakıyor annesinde kaldigi geceler mutlaka bizimle daha doğrusu eşimle oturmak istiyor bugunde burda eşim akşama kadar sıcakta çalışıyor ama kadin acimiyor oğluna yemegi yer yemez balkondan sesimizi duyup arıyor bir kaç gün eşimi film seyredelim, basbasa kalalim,akşam dışarı çıkalım diye kandirdim resmen :) ama kadin yemeği yer yemez bastırıyorValla sabriniza hayranim niye gitmesine izin veriyorsunuz seni özlüyorum tüm gün azcık benle ilgilenen desen
Ah ahh bi arada gün derdi vardı kendim gitmeye gitmeye o huyundan vazgeçirdim.bana bizim güne gir falan da dedi istemedim o huyundan biraz kurtuldum. Ama ayni semtte olunca diğer konularda disiplin sağlamak zor oluyor. Biz k.v ile ayni apartmanda deiliz annesi ile ayni apartmandayiz o da çoğu zaman annesinde canim sıkılıyor diye kapris yapiyor sürekli çok daraldim sende yasamissin ayni şeyleri beni anlarsinKvalide itibari ile ayniyiz benim esimde annesine düşkün ama ben esimin üstlerinde evi varken gittim başka eve taşındim. İyiki de öyle yapmisim ve insallh dönmek zorunda kalmayiz. Benim kvalidem de melek gorunur bana gerçekten el gibi davranır, ama ben de ondan birşeyler öğrendim bir ara taktı bizi günlere goturmeye özellikle beni gorumcem kendi anasına tahammül edemiyor sen düşün. Ama ben de uyanigim kpederin yanında ona diyecegimi diyrm mesela dedim ki bizi bi daha günlere çağırma ben sklyrm baktim sesi çıkmıyor kpederin yanında. Sen de saygini bozmadan eşin yokken kpederin yanında şöyle rahatsız olduğun konuları. Benim eşim de biliyor mesela annesini onaylamadigimi bircok konuda.annemle seni aynı ortama goturmicem diyor. bisey derken de anneme söyle bana söyleme diyor. Ben de daha yeni yeni aciom gozumu o da kvalidemden öğrendiklerimle o nasıl acindiriosa sen de acindir kendini eşine.çünkü senin benim gibi kvalideler eşinden ilgi gormeyince oğullarını kullaniolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?