Biz aslinda üç kişiyiz

Hep erkekler ve annelerinden şikayet ediyoruz. Ama bir şey var aslında o erkekler bizim çocuğumuz ve o anne aslında biziz. Yani şikayet ettiğimiz konu kısır bir döngü. O erkekleri biz yetiştiriyoruz. Şikayet ettiğimiz kv.de kendi kv.den şikayet ediyordu. Yani sorun biz kadınlarda. Ilerde hepimiz kv.de olacağız ve burda gelinlerimiz bizden şikayet edecekler. Bu kavga hangi yüz yılda başladı merak ediyorum. Yani hiç bitmeyen gelin kv. Kavgası. Ilk kim nifak tohumunu ekti. Gelin mi kv.de mi?

Bunu tek çözümü var araya biraz resmiyet koyma. Ne kadar yakın olursan ilişki o kadar rahatsız ediyor. Derdi veren Allah derman da verir.

Evcilik gibi bi siz ona, o Size. İnsan birazda sıkılabilir, her zaman gönlünü mü eğliceksiniz?? Mesafe hayat kurtarıcıdır

Aslında çok haklısın sessiz kaldikça daha çok doluyorum k.validem daha çok gözüme batıyor nişanı neden attin bilmiyorum ama bazı kararları baştan almak en doğrusu
sen bizim evladımız kızımız olacaksın maskesi altında kıyıdan köşeden hayatımıza dahil olacaklarını sezdim ,müstakbel nişanlım da onlar seni seviyor iyiliğin için gibi saçma sapan savunmaya geçti,itinayla çirkeflik yaptım ,yüzüğü suratına fırlattım ,içim kan ağladı ama tutunacak bir sürü şey bulup hayatıma yön verdim ,peşimden gelip her şeyin benim istediğim gibi olacağını söyledi ama nafile ,buradaki arkadaşların başına gelenleri de okudukça iyi ki affetmemişim diyorum ,mutlaka düzelmeyecek aksine ana kuzusu olacaktı ..hayat çok kısa tatlım birilerini düzeltmeye çalışmakla geçirilemeyecek kadar da güzel..sen değerli bir kadın ,değerli bir annesin ,madem boşanmaya kadar varacak bu iş belli,çıkar cıngarını ,kocanın sana saygısı var mı ? sen neden kocam için cümlesini kurarak evliliğini kendine azap haline getiriyorsun ki ?

Yav 5 yil olmus hala ayniysa sorun sizde bence.
Anlam veremiyorum acaba bende mi bir tuhaflik var?
Bu kadinin huyunu ilk 1 senede aldiysaniz neden ona gore davranmadiniz?

Kuyruk gibi pesinizde olmasina neden dur demediniz. Hayir yani ilk basta onlemini alirsin o da zamanla alisir ama simdi olmus 5 yil kadin size alışmış haliyle surekli ayni seyleri istiyor bu saatten sonra ne esinize ne kv ye uzak durmayi alistiramazsiniz.

Ya eşinle konusacaksin araniz bozulacak ama onlemini alacak, ya kv ile konusacaksin zit duseceksiniz ya da buraya surekli konu acmaya devam edeceksin.

Boyle konularda ben sucu %50 50 buluyorum. Belki farkli düşünüyor olabilirim ama buradan görünüş bu şekilde.

en baştan evi de hayatı da uzak tutacaksınız, ayaklar yere sağlam basacak yaş itibariyle evlenirken ,burada anlatılan sorunların çoğu evlenenen kadınların yaş aralığının küçük olmasından kaynaklanıyor

Valla burda bu konulari okuya okuya psikolojim bozulacak
Ben de nisanliyim bir ay sonra dugun var kv ile evim de pek yakın malum bizde de sorunlar var. Kv oğluna düşkün tiplerden konu sahibesinin ki gibi ben ne yaparim bilmiyorum
Burayi boyle okuyunca kendime ornek aliyorum ama bir yandan da korkmuyor degilim. Ya basima gelirse diye. Hayir ben sessiz sakin biri de degilim ki cadiyimdir esimle aram bozulmasin istemem sadece.
Ah bu kvler. Ne bicim cocuk yetistiriyorlar. Hatta ah bu kadinlar.

ne yap et uzakta otur,hani bunun eğitimle falan da alakası yok inan,tamamen hastalık..ah be güzelim nerden buluyorsunuz bu hastalıklı tipleri neyse iyi düşünelim iyi olsun ,sen yeri geldikçe dişini gösterirsin ,saygı ile samimiyet arasındaki ince çizgiyi korursun ,madem bir yola da çıkmışsın hiç bir şey olmaz inşallah ..

Bilmiyorum ki Allah yaziyor ne diyelim. Insallah iyi olur. Ben de onlemimi alcam evlenir evlenmez. Uzak durmaya caliscam ne kadar basarili olurum bilmiyorum.

Bu tip olaylarda erkek cok onemli rol oynuyor. Annesinin yaptığını goren erkeklerde var burada o konulari da okuduk şükür. Umarim benimki de onlardan olur.

Simdi ki aklim olsa ya anasiz ya da anasi cok uzakta olan birini bulurdum ama nasip kismet iste

Çok haklisin herşey kadınlarla başlıyor. Çocuk yetiştirmek çok önemli bi konu bizim milletimiz karni tok sırtı pek olunca herşey tamam saniyor ama iş bununla bitmiyor. Araya mesafe koycam.cunku psikolojik olarak kendim zarar görüyorum mecbur olarak yaninda oldugum zamanlarda uzun uzadiya muhattap olmayacagim

benimde hatalarim var ben kabul ediyorum kadin nişanlı oldugumuz dönemde mesafeli bi tip gibi davraniyordu ben esimin annesine bu kadar düşkün oldugunu bilmiyordum. Evlendik fazla gelip gitme huyu yoktu kadin sonradan çark etti.onceden bizim belirlediğimiz sınırlar içinde davraniyordu sonra değişti durumu abartti bunun nedeni de benim yumuşak huylu ve uyumlu olmam kadin bunu anladı ve rahatladi ben başlarda kavga çıkmasın diye çok tepki göstermedim kısacas suistimal edildim.cok haklisin hayat kısa kimse kimseyi bu kadar idare etmek çekmek zorunda değil

Evet hayatina müdahil olmanin temellerini almışlar tabi burda eş adayınin tavırları önemli olacakti ama sen tedbirini baştan almissin iyi de yapmışsın çünkü insanlar değişmiyor senu değiştirmeye çalışıyorlar

Baş edemezsin beş yıldır hiç caydırmamışsın bu saatten sonra İMKANSIZ

Yaşayarak öğrenen biri olarak sana tavsiyelerim olacak eğer benim gibi fedakar iyi niyetli biriysen bunu asla belli etme her zaman cadi bi tarafin oldugun saygini edebini bozmadam belli etki senden biraz cekinsinler senden cekinmezlerse herseyi yaptirirlar kendini emrivakiler içinde bulursun bana öyle oldy emrivakilerede maruz kaldim ama saygiyi elden bırakma

Baş edemezsin beş yıldır hiç caydırmamışsın bu saatten sonra İMKANSIZ
Haklisin ama kadından çok sogudum suratıni bile görmek istemiyorum o eski sabri saygıyı gosterecek gücüm yok artik eskiden içimde azda olsa sevgi vardi şimdi yok bi de dikkat edersenuz konuları 2012 itibari ile acmisim kadin sonradan başladı bazi şeylere

Bir noktalama işareti koyun Büyük harf koyun arkadaşlar yaaa.ilk cümleden sonra okuyamadım. GENEDE ALLAH derdinin dermanı versin.

H Haklısın ama bu gerçeği değiştirmez geçmiş olsun ..sana tek tavsiyem kocanı onemseme at annesine eve gelmesin annesine yonlendir genelde ve çık dışarı kendi hayatını yaşa...kocan kısa sürede bu durumu fark ettiğinde senin asıl karın annen akıl sağlığın gayet yerinde farkındasın soğudum sizden ya boşanalım ya da sen annenle hayatına bende ozgur hayatıma devam edeceğim de..bak gör sahneyi..

Bu öneri işe yarar eşim birazda benim tavrimi anlayinca annesine daha çok yöneliyor onlari kendi haline birakip sonra restlesmek belki tutar

Arkadaşlar k.v zor bi evlilik geçirmiş çok değer görmemiş hep kisitlanmis şimdi kendini çok özgür hissediyor oglunun verdiği değerle var olmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…