Biz aslinda üç kişiyiz

aslında iyi niyetlisiniz ne güzel başkası olsa böyle davranmaz kadında ilgi arsızı bir tip heralde.. Kayınvalide çağırınca siz de kocanıza daha cazip tekliflerle gidin diyim ne diyim başka türlü erkekleri kandıramıyoruz :)

Keşke iyi niyetli olmasaydim inan herşey daha iyi olurdu bu kadar zarar gormezdim.bu kafar suistimal edilmezdim evet k.v ilgi arsizi benu yordu bu durum dün sırf eşim asagida fazla kalmasın diye yukarda odamizda film izleriz istirahat edersin dedim oylelikle az oturduk ama her zaman denk getirmek zor tabi

Allah sabır versin size ne denirki başka. Aynı dert bizde de var benimki tek çocuk birde duble yanı 1 yıldır evliyiz ben en baştan mesafeli durmaya çalıştım ama buna rağmen asamadik bi çok şeyi. Siz de çok ezdirmeyin kendinizi bence bir kere geliyoruz dünyaya.

Ah canım seni çok ii anlıyorum bizde 1.5 yıllık evliyiz ve kayınpederim yok eşim en son çocuk gerisini sen düşün kadının eşimle tanıştıgımız günden buyana yapmadgı terbyesizlik kalmadı sen bir laf dersin 1000 laf işitirsin eşimi günlük arar sankı karısıymış gibi ilk başlarda dedimki evlat kayınpederde yok demekki kadın kendini evlatlarına vermiş ama işler çıgrından çıkmaya başlayınca bende delirmeye başladım daha onbeşgünlük yeni gelinim ellerimin kınası geçmemiş buyuk görümcemi doldurmuşda doldurmuş demedikleri laf etmedikleri hakaret kalmamış gibi ustume yurudu görümcem dediğim kadında 40 yaşını geçgin ben onun çocugu yaştaym eşimin yoklugunu fırsat bildiler eşimle üniversite yıllarında tanıştık sana yaptıklarını anlatsam inan oturur aglarsın ben rabbime havale ediyorum eşimle ayırmak için türlü türlü oyunlar gidip okutmalar başıma açmadıkları dert kalmadı 2 görümcem 1 kaynım var ha buarada eltimde çok tehlikeli Allah nasıl biliyosa öyle yapsın şimdiki aklım olsa en başından ayrılır önüme bakardım bütün hayatımı mahvettiler

Sözde bunları yapan insanlar namazlarında niyazlarındalar kalbleri şeytanlaşmış fesatlıktan başka bişey düşünmezler yüzsüz yüzsüz bide çıkıp kalmaya gelir kayınvalidem olacak kobra yılanı desem hayvana hakaret olacak

arkadaşım göster biraz dişini ya,ne olacak yani daha kötü ,zaten içinde biriktirdikçe bir gün boşanmaya kadar giden bi kavga patlaması yaşayacaksın ,bari şu yaşadıklarına değsin ,ailenle konuş,yak gemileri,biliyorum bekara karı boşamak kolay ama tatlım böyle böyle daha dayanılmaz bir yola giriyorsun ...şu yazılanları okudukça iyi ki atmışım o nişanı diyorum ,evlilikten bin beter soğuyorum ya..

bencede en dogru kararı vermişin ben onu yapaamdım 5 yıllık bi geçmiş var emklerimiz hayallerimiz ümitlerimiz var dedim olanlar ortada zaten kimseye bişey oldugu yok evlilikten zaten sogudum alıp başımı şöyle kimsenin bilmediği yerlere gidesim var

Bazen ne kadarda mesafeli olmaya çalışsan bi şekilde seni yola getirirler kendimden biliyorum emrivakilere maruz kalirsin sen daha bir senelik evlisin belki bazi seyleri değiştirmen daha kolay olur

Ooo senin işin daha zor elti görümcede var işin içinde.aileler evlilikleri çok etkiliyor çok bunalmissin anlaşılan bu işler zor Allah yardımcın olsun

Çok sağol canım evet kolay değil başetmek sen ne kadar iyi olursan ol bu hayatta çok kötü insanlarda var

Aslında çok haklısın sessiz kaldikça daha çok doluyorum k.validem daha çok gözüme batıyor nişanı neden attin bilmiyorum ama bazı kararları baştan almak en doğrusu

Eşin bıktığı zaman yıllar sürer

1 kanepe daha olsaydı aynı odada mı kalırdım dedi? Bacım alınma da beraber yatalım desen reddetmeyecek dereceye gelmiş Bunlar cidden fazla ya.
Eşinle konuşsan, ufak ufak çıtlatsan nasıl bir tepki verir ki?

1 kanepe daha olsaydı aynı odada mı kalırdım dedi? Bacım alınma da beraber yatalım desen reddetmeyecek dereceye gelmiş Bunlar cidden fazla ya.
Eşinle konuşsan, ufak ufak çıtlatsan nasıl bir tepki verir ki?
evet aynen öyle Söyledi belki eşim anne ben seninle yatayim minnie karsida yatsin dese kabul ederdi

evet aynen öyle Söyledi belki eşim anne ben seninle yatayim minnie karsida yatsin dese kabul ederdi
Ama bu çok fazla ya... Çocuk falan var mı peki? Yoksa neden yok diye sorduğunda ben olsam, punduna getirir lafı basardım vallahi.

Madem senin yerinde kocan olsa tahammul etmez biliyosun. Sen neden istemedigin duruma tahammul ediyosun. Etme . Sert cik. herkes yerini bilsin desene . Esinde 5 senedir durumun farkinda degil mi yani anlayamadim . O zevk mi aliyo 3 kisi evlilik surdurmekten. Sesini cikarmadigin surece duzelmez. Biraz huzursuzlugu goze alir kendini guzel anlatirsan esine huzurlu gunler seni bekler

Haklısın bazi şeyleri göze almak gerek ben kavga patirti çıkmasın diye sustukça böyle oldu. Eşim bazen durumdan memnun olsa da bazen de annesinin gönlünü almak için yapiyor bazi şeyleri yapıyor dün mecburmus gibi aşağı indi mesela yorgundu aslinda kendisi çok taviz veriyor bence bu zamanla kendini de yoracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…