- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
aslında iyi niyetlisiniz ne güzel başkası olsa böyle davranmaz kadında ilgi arsızı bir tip heralde.. Kayınvalide çağırınca siz de kocanıza daha cazip tekliflerle gidin diyim ne diyim başka türlü erkekleri kandıramıyoruz :)Beş yıl içinde çabaladim elbette. daha doğrusu guzellikle çözmeye çalıştım hatayi burda yaptim zaten saygiyla guzellikle olmuyor bu işler. Diş göstermek gerekiyor benim eksigim burda beceremedim. Bende hataliyim.bu aralar fazlasiyla daraldim üç kişilik bi evlilik oldu kuma gibi cidden de
Keşke iyi niyetli olmasaydim inan herşey daha iyi olurdu bu kadar zarar gormezdim.bu kafar suistimal edilmezdim evet k.v ilgi arsizi benu yordu bu durum dün sırf eşim asagida fazla kalmasın diye yukarda odamizda film izleriz istirahat edersin dedim oylelikle az oturduk ama her zaman denk getirmek zor tabiaslında iyi niyetlisiniz ne güzel başkası olsa böyle davranmaz kadında ilgi arsızı bir tip heralde.. Kayınvalide çağırınca siz de kocanıza daha cazip tekliflerle gidin diyim ne diyim başka türlü erkekleri kandıramıyoruz :)
arkadaşım göster biraz dişini ya,ne olacak yani daha kötü ,zaten içinde biriktirdikçe bir gün boşanmaya kadar giden bi kavga patlaması yaşayacaksın ,bari şu yaşadıklarına değsin ,ailenle konuş,yak gemileri,biliyorum bekara karı boşamak kolay ama tatlım böyle böyle daha dayanılmaz bir yola giriyorsun ...şu yazılanları okudukça iyi ki atmışım o nişanı diyorum ,evlilikten bin beter soğuyorum ya..
Bazen ne kadarda mesafeli olmaya çalışsan bi şekilde seni yola getirirler kendimden biliyorum emrivakilere maruz kalirsin sen daha bir senelik evlisin belki bazi seyleri değiştirmen daha kolay olurAllah sabır versin size ne denirki başka. Aynı dert bizde de var benimki tek çocuk birde duble yanı 1 yıldır evliyiz ben en baştan mesafeli durmaya çalıştım ama buna rağmen asamadik bi çok şeyi. Siz de çok ezdirmeyin kendinizi bence bir kere geliyoruz dünyaya.
Ooo senin işin daha zor elti görümcede var işin içinde.aileler evlilikleri çok etkiliyor çok bunalmissin anlaşılan bu işler zor Allah yardımcın olsunAh canım seni çok ii anlıyorum bizde 1.5 yıllık evliyiz ve kayınpederim yok eşim en son çocuk gerisini sen düşün kadının eşimle tanıştıgımız günden buyana yapmadgı terbyesizlik kalmadı sen bir laf dersin 1000 laf işitirsin eşimi günlük arar sankı karısıymış gibi ilk başlarda dedimki evlat kayınpederde yok demekki kadın kendini evlatlarına vermiş ama işler çıgrından çıkmaya başlayınca bende delirmeye başladım daha onbeşgünlük yeni gelinim ellerimin kınası geçmemiş buyuk görümcemi doldurmuşda doldurmuş demedikleri laf etmedikleri hakaret kalmamış gibi ustume yurudu görümcem dediğim kadında 40 yaşını geçgin ben onun çocugu yaştaym eşimin yoklugunu fırsat bildiler eşimle üniversite yıllarında tanıştık sana yaptıklarını anlatsam inan oturur aglarsın ben rabbime havale ediyorum eşimle ayırmak için türlü türlü oyunlar gidip okutmalar başıma açmadıkları dert kalmadı 2 görümcem 1 kaynım var ha buarada eltimde çok tehlikeli Allah nasıl biliyosa öyle yapsın şimdiki aklım olsa en başından ayrılır önüme bakardım bütün hayatımı mahvettiler
Aslında çok haklısın sessiz kaldikça daha çok doluyorum k.validem daha çok gözüme batıyor nişanı neden attin bilmiyorum ama bazı kararları baştan almak en doğrusuarkadaşım göster biraz dişini ya,ne olacak yani daha kötü ,zaten içinde biriktirdikçe bir gün boşanmaya kadar giden bi kavga patlaması yaşayacaksın ,bari şu yaşadıklarına değsin ,ailenle konuş,yak gemileri,biliyorum bekara karı boşamak kolay ama tatlım böyle böyle daha dayanılmaz bir yola giriyorsun ...şu yazılanları okudukça iyi ki atmışım o nişanı diyorum ,evlilikten bin beter soğuyorum ya..
Kayinvalidem eşime karşı takıntılı onun evli olduğunu ve bir hayati olduğunu kabullenemiyor sürekli hayatımızın içinde olmak herşeyi birlikte yapmak istiyor. Evlenmek demek aileleri bi köşeye atmak değil bunun bilincindeyim ben de aileme düşkünüm onlarla olmaktan keyif alıyorum eşime de hak veriyorum ama k.v hep fazlasini istiyor buna benzer çok konu açtım çünkü ne denesem k.v ayni beş yıldır bi arpa boyu yol alamadık. Bu hafta beni de eşimi de sınıyor resmen k.peder iş için şehir dışında k.v zaten bizimle ayni apartmanda olan annesine bakıyor.k.pederimin gittiği gün dışarı yemeğe çıkardık dolaştık gece de bize gelin dedi ben pek istemedim sen bize gel dedim yok dedi neyse gittik kaldik(ayni mahallede olmamiza rağmen) sabah annesinin yanına geldi (birgün kiz kardeşi birgün kendi kaliyor) eşim iş dönüşü yanlarina uğramış oturmuş sonra evimize çıktı beş dakka sonra telefon çaldı k.v çağırıyor eşim dinlenip Ofise döncem tekrar dedi. eşim işe gitti döndü cay iciyorduk annem sıkılıyormus dedi bende iyi çaya çağır dedim çağırdı az oturdu ben iniyim annem yalniz kalmasin dedi (hasta yatıyor baya kötü durumda) sonrada siz ne zaman gelirsiniz aşağı gelin dedi ben hiç bişey demedim .eşim bu saat geçmeden tekrar inelimde gönlü olsun dedi ben gelmeyim dedim gel hemen çıkarız dedi gittik oturduk ben balkonda tek oturamiyorum korkuyorum diyor (ev giriş katında ama balkon yüksek hemde bulunduğumuz semt iyi korkulacak bi yer deil)sıkılıyorum diyor sürekli .ama k.validemin sürekli ayni olan tavirlarindan da ben sıkıldım eşimle aram bozulmasin diye ses cikarmiyorum ama iyice abartti durumu tamam geçici durum idare et diyenler olacak ama normaldede bundan çok farklı deil geçen gece eve pat diye geldi bastı bizi resmen onda kaldigumiz gece bi kanepe daha olsa bende bu odada yatardim diyor kısaca beni çok biktirdi hiç bitmiyor azalmiyor aksine artiyor.arkadasi eşimi havuza çağırdı eşim yok istemem dedi k.v biz olmayınca içine sinmez diyor (kendini ve beni kastediyor) basit gibi görünüyor ama bazen üç kişi evliymisiz gibi hissediyorum bu aralar bi yatakta yalniziz k.validemin bu kabullenmeme bize odaklanma halleri beni çok yipratiyor.kaldi ki benim yerimde eşim olsa asla benim aileme bu kadar tahammül etmez bu kadar anlayışlı davranmaz kizlar bu kadinla nasıl baş etcem ben akil verin k.pederim ne kadar anlayışlı hayatimiza saygili ise k.pederim tam tersi
evet aynen öyle Söyledi belki eşim anne ben seninle yatayim minnie karsida yatsin dese kabul ederdi1 kanepe daha olsaydı aynı odada mı kalırdım dedi?Bacım alınma da beraber yatalım desen reddetmeyecek dereceye gelmiş Bunlar cidden fazla ya.
Eşinle konuşsan, ufak ufak çıtlatsan nasıl bir tepki verir ki?
Ama bu çok fazla ya... Çocuk falan var mı peki? Yoksa neden yok diye sorduğunda ben olsam, punduna getirir lafı basardım vallahi.evet aynen öyle Söyledi belki eşim anne ben seninle yatayim minnie karsida yatsin dese kabul ederdi
Bencede fazla ama taviz versen yapacak o noktadaAma bu çok fazla ya... Çocuk falan var mı peki? Yoksa neden yok diye sorduğunda ben olsam, punduna getirir lafı basardım vallahi.
Haklısın bazi şeyleri göze almak gerek ben kavga patirti çıkmasın diye sustukça böyle oldu. Eşim bazen durumdan memnun olsa da bazen de annesinin gönlünü almak için yapiyor bazi şeyleri yapıyor dün mecburmus gibi aşağı indi mesela yorgundu aslinda kendisi çok taviz veriyor bence bu zamanla kendini de yoracakMadem senin yerinde kocan olsa tahammul etmez biliyosun. Sen neden istemedigin duruma tahammul ediyosun. Etme . Sert cik. herkes yerini bilsin desene . Esinde 5 senedir durumun farkinda degil mi yani anlayamadim . O zevk mi aliyo 3 kisi evlilik surdurmekten. Sesini cikarmadigin surece duzelmez. Biraz huzursuzlugu goze alir kendini guzel anlatirsan esine huzurlu gunler seni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?