utanılacak birşey yapmadım ben ayrıca kalkıpta babamla daha bi diyaloğa bile girmedim siz benim yazdıklarımı nerenizle okuduysanız bende onu merak ettim..ama inşallah birgün sizde yaşarsınız eşinizle babanız arasında bu tarz sorunları..kimse işin içini bilmeden bu derece yorumlanamaz ..
köşeye sıkışan her konu sahibinin yaptığını yapmışsın.inş. siz de yaşarsınız diyerek:))
bu tür sorunları ve daha bin katlarını herkes yaşıyor zaten az veya çok canım.yaşın genç anladığım kadarıyla.ama pek çoğumuz pek daha ağırını yaşadık be zaten.
bak sayfalarca yorum yapıldı ama sen babanın hayatınızıa mudahelesi ile ilgili tek bir örnek dışında örnek vermedin.
hal böyle olunca babanı hatalı görmedik çoğunluğumuz.
eğer farklı eziyetleri de varsa babanın yazmalıydın,kendini daha düzgün ifade etmek için.
yoksa burada yazdığın örnek önemli bir durum değil bize göre.dahası düşünceli bir babanın evladına kol kanat germesi gibi.
bu nedenle de biraz nankörlük yapıyor pozisyonuna düştün.
ayrıca ailenin dibine kadar gelip yerleşmişsiniz,çocuk baktırıyorsunuz ister istemez ilişkilerde yakınlaşma olur,yeri gelir yanlış anlaşılmalar olur bunu engellemek mümkün değil.
büyük bir sorun olursa konuşulur o ayrı.
konunun bundan sonrası için tavsiyem daha mantıklı açıklamalar yap ve durumunu ayrıntılı izah et eğer gerçekten yardım edebilecek fikirler almak istiyorsan.